תודה רבה, הנה פרק 20, הוא קצת יורד באקשן יחסית לארבעת הפרקים האחרונים, אבל הוא גם לא פחות מעניין, מבטיח לכם שתהנו... זהו חברים, אחריו נשארו רק עוד חמישה פרקים ושני פרקי ספיישל עד לסיום העונה!!!
החבורה ישבה בסלון הבית, על הספות קרם המנוקדות. טדיאורסה הקטן של ויולט רכב על קרוסלת הפוקימונים, על המושב דמוי הפוקימון טוגקיס. הם הזיזו את הספות כך שיהיו מול הספה הגדולה הצמודה לקיר, ליד דלת המטבח, עליה בובות של ילדות, שם עמדו לאנס, קאסי ומייקל.
"אז ככה חברים. את קאסי ומייקל כבר הספקתי לעדכן מקודם, עכשיו אני אספר לכם את הסיפור שלי!" אמר לאנס. הילדים שתקו, הם היו מרותקים ורצו לשמוע מה קרה כל הזמן הזה כשלאנס נעדר.
"ביום בו הגענו למפלי המטאור ונערך הקרב הגדול, דרו נרצח. אני לא זוכר מאז יותר מדי, אני רק זוכר שקפצו עליי אנשי רוקט ועילפו אותי. הם חטפו אותי. התעוררתי בתוך צינוק ישן, אני לא יודע איפה הוא נמצא, רק שהוא היה ממש עתיק והוא היה בסכנת קריסה. הייתי מאוד פצוע וחבול, שמרו עליי שם אנשי רוקט הבנתי שאני נמצא במנזר נטוש שצוות רוקט השתלטו עליו ושהוא נמצא במחוז קנטו, איפה שמיוטו יושב ומנהל את הכל. מריהאנה שמרה עליי, היא והקירליה שלה. היא החזיקה אותי כמו כלב על ארבע, עם רצועה מחוברת לצוואר"
"גם אותנו היא חטפה לשם!" צעק דני.
"כן רק שאותנו היא לקחה לשם רק בזמן קדום יותר!" אמר טרי.
"נכון..." אישרה קאסי.
"אז כן! יום אחד המקום החל לקרוס בגלל פיצוץ שהיה במקום, אני לא ראיתי מה הלך שם"
"מריהאנה דאגה לי, היא לקחה אותי משם! אבל היא רבה עם אנשים! במקום זה לקחו אותי למקום שהכי יכאיב לי, למאורת הדרקון, שם חשבתם שאני נמצא, עיירת מולדתי! כלאו אותי בכלוב זכוכית וזרקו למעמקי האגם. היה לי שם מעט חמצן, אבל השתדלתי לשרוד. מדי פעם היו מעלים אותי חזרה ומעבירים לי אוכל, ג'ינה ובריאן שהיו עושים ביניהם משמרות! אבל כל זה שרד רק שבוע, אחר כך הם כבר הפסיקו להאכיל אותי. הם רצו לתת לי כנראה להחנק ולמות שם, מתחת לפני המים, ולתת לי לצפות בחברי הדרקונים!" הוא עצר. קריס באה לשאול שאלה אבל עצרה עצמה ונתנה ללאנס להמשיך לדבר. "מה שהם לא ידעו זה שהדרקונים באמת חברים שלי... הרי גדלתי שם, שם הכרתי את חברי הטוב ביותר מלבד דרו, הדרגונייט שלי, שנלכד עוד כשהיה דרטיני צעיר. הדרטינים, הדרגוניירים וההורסים ששוכנים באגם שבמערה סייעו לי, הם זכרו אותי ושחו אל המערה התת קרקעית שהיתה מעבר בין מאורת הדרקון למרתף הנסתר של בת דודתי קלייר, מנהיגת מכון העיירה שלי, בלאקת'ורן. אני כבר הייתי על סף מוות, כמעט מתתי מפצעיי, מהרעב ומחנק! קלייר צללה מבלי שאף אחד ידע, על הקינגדרה שלה. היא שברה את כלוב הזכוכית ולקחה אותי אליה למרתף, שם היא טיפלה בי והצילה את חיי. לקח לי חודשיים עד שהרגשתי בריא ושלם. אני חושב שאתם בדיוק התעוררתם. רציתי לעזוב את קלייר ולחזור אליכם, דאגתי לשלומכם. לא ידעתי מה עלה בגורלכם, למרות שקסטו אמר לנו שזה מה שיקרה לנו בקרב. דיברו עליכם בכל עיתון שאתם נעדרים. ראיינו את ההורים שלכם, הם דואגים. קלייר רצתה שאני אשאר עד שארגיש בריא לגמרי. והנה היום, היא העירה אותי בבהילות אחרי שהיא זיהתה את שניכם מנסים להכנס למאורת הדרקון. ואז אחרי שבאנו לסייע לכם, החלטנו שאני צריך לחזור ולהמשיך לסייע לכם להתחזק כדי שנחזור אחורה וניצור היסטוריה חדשה, בה דרו לא נרצח, בה אני לא נחטפתי, בה מייקל לא מאבד את הכרתו, בה הזיכרון שלכם לא נמחק והפוקימונים שלכם נעלמים, בה הארגון שלנו שולח חברים נוספים שיסייעו לנו! יחד ניצור היסטוריה חדשה בה כולנו מאוחדים וצוות רוקט לא ישלוט!"
לאנס סיים את נאומו.
"טוב, אנחנו כמעט מאוחדים..." אמרה קריס.
"וגם זה רק זמני, אנחנו מאוד קרובים ובעלי האהוב מחכה לנו שנציל אותו!" חייכה קאסי ונשמה לרווחה. עוד צעד במה שהיא בנתה הושלם והם סוף סוף התאחדו עם לאנס, החבר הטוב ביותר של בעלה.
"אני רוצה לשמוע מה קרה אתכם בזמן הזה, קאסי לא הספיקה לעדכן אותי..." התעניין לאנס.
"אז התעוררנו יום אחד בבית הזה, לא זכרנו כלום. הכל היה נראה לנו הזוי, כל הבובות האלה, המדרגות... הקרוסלה, מיסטר מיים שחי פה לבד ומתחזק את הבית ומבשל ארוחות גורמה" אמר טרי.
"מצאנו חדר שהחזיר אותנו בזמן ויצאנו להחזיר את הפוקימונים שאבדו לנו, ככה גילינו בעצם עוד רמזים על מנת שיחזור לנו הזיכרון" אמר דני.
"יום אחד מת' מצא את מייקל בבית, הוא לא סיפר לנו שום דבר, אבל ממש אחרי, מייקל פתאום הופיע ושיקר לנו שהוא לא יודע כלום והוא איבד בעצמו את הזיכרון" הסבירה קריס וחייכה לעבר אחיה.
"ובעצם קרה טוויסט כשיצאתי למצוא את הטאורוס שלי ונתקלתי בג'ינה, לא ממש זכרתי אותה אבל היא היתה מוכרת לי מאוד. אחרי כל התקופה הזאת חזר לי הזיכרון..."
"ואז החלטתי סופית להופיע בפני הילדים מה שהשיב אותם למצבם המקורי!" אמרה קאסי.
"יצאנו להשיב את הפוקימונים האחרונים שלנו, כשאז מריהאנה חטפה אותנו! הפוקימונים סייעו לנו והצלחנו לברוח אחרי שנתקלנו שוב במיוטו..."
"וואוו, אז משעמם לא היה לכם אני מבין..." צחק לאנס.
"כמובן שיש עוד דברים קטנים, אני בכיף אספר לך עליהם אם תרצה לאנס..." חייכה קריס שהיתה מעט דלוקה על מאמן הדרקונים.
"כן כמו למשל היום בו פיראטים העיפו אותנו מהבית והיינו לכודים על האי, או מה שקרה לי בבניין חברת סילפ!" התלהבה ויולט.
"אני בטוח שלאנס ישמח לבלות אתכם קצת, אתם משוחררים לבינתיים, אני חייבת לזוז עכשיו..." אמרה קאסי ונעלמה בדלת הקטנה שבין המדפים.
טרי וקריס נכנסו לחדר הוירטואלי עם לאנס, "אני מת לראות את הפוקימונים של כולכם כבר!" התלהב לאנס.
קריס יצרה בעזרת המחשב הגדול של החדר הוירטואלי הדמיה של שטח פתוח מלא בסלעים גדולים. ערפל שרר באוויר.
"אני אתחיל, גלייגר, סוולו, קקנייה!" קרא טרי, הוא זרק שלושה פוקדורים באוויר. "גלייגר התקשחות, כנפי פלדה, זרוע מחט!"
פוקימון העקרב המעופף התרכז, גופו נצץ לכמה שניות. "מתקפת עילפון!"
גלייגר נעלם באוויר בהבזק מהיר, הוא הופיע בהפתעה מאחורי סלע וחבט בו עם זנבו, מנפץ אותו.
כנפיו של סוולו פוקימון הסנונית התעטפו במעטפת מפלדה נוצצת, הוא טס במהירות בזק והטיח את כנפיו בסלע, מנפץ אותו לרסיסים. קקנייה, פוקימון הקקטוס, ניתר והטיח את זרועו שזהרה בצבע ירוק וממנה הזדקרו קוצים חדים בסלע וניפץ אותו גם כן.
"גלייגר, פעימת אופל! סוולו, שסע אווירי! קקנייה, קשר דשא!"
גלייגר פתח את הצבט הימנית שבידו וירה מתוכה טבעות אפלות בצבעי שחור וסגול, הוא ניפץ שני סלעים בקלות. לאנס חייך חיוך מרוצה ושבע רצון.
סוולו התעופף למעלה באווויר, כנפיו זהרו בצבע לבן ומתוכם פרצו תערים דמויי דיסק לבנים העשויים אוויר. הם התנגשו עם סלעים ופוצצו אותם.
עיניו של קקנייה זהרו באור ירוק וגפנים פרצו מהאדמה וריסקו את הסלעים הנותרים.
"מעולה טרי, הפוקימונים שלך התחזקו מאוד ואני מאוד מרוצה ממתקפת פעימת האופל של גלייגר שהתחזקה בצורה מדהימה! מה עם עוד פוקימונים?" שאל לאנס. הוא שלף מזון פוקימונים והאכיל את גלייגר, סוולו וקקנייה.
"מיד תראה גם אותם! אלקיד, טאורוס, סנוראנט!" הכריז טרי ושחרר החוצה אל הזירה את אלקיד פוקימון הילד החשמלי, טאורוס פוקימון השור ואת סנוראנט, פוקימונית הקרח דמוית כובע השלג. טאורוס הסתער על לאנס וליקק את פניו.
"אלקיד בעיטה נמוכה! טאורוס נגיחת זן, סנוראנט, תשתמשי בניב קרח!"
אלקיד טען מתקפת חשמל וירה מתקפת ברק אל עבר הסלעים, אך לא הותיר להם שום נזק.
"בעיטה נמוכה אמרתי!" התעצבן טרי. ראשו של טאורוס ועיניו זהרו באור תכול בוהק, הוא רץ ונגח בסלעים וניפץ אותם. סנוראנט פערה את פיה ושלפה ניבי קרח העשויים אנרגיה בצבע תכלת, היא קפצה באוויר וניפצה את הסלעים, מקפיאה אותם. אלקיד התעשט, רץ לעבר הסלעים ובעט בסלעים כשרגלו זוהרת בלבן. הסלע בו בעט קרס.
"חכה לאנס, זה עוד לא נגמר!" אמר טרי. הוא שלף שלט שחור זעיר ולחץ על אחד הכפתורים. סנוראנט החלה לזהור באור ירוק, גופה החל לגדול והיא הפכה לגלאליי.
"וואוו, ההתפתחות הרב פעמית הזו מדהימה!" נדהם לאנס.
"קדימה, להביור! בזק! קרן קרח!" פקד טרי.
טאורוס נשף מטח של להבות ארוכות לעבר סלע גדול. הסלע התחמם מאוד. אלקיד חיבר את שתי ידיו יחדיו וירה מתוכן מתקפת בזק, כוכבים צהובים שהתמזגו עם הלהביור של טאורוס ועם מתקפת קרן קרח שנוצרה בין שתי קרניה השחורות של גלאליי ונורו גם כן. הסלע התפוצץ משילוב שלושת המתקפות.
"בהחלט מרשים טרי, גלייגר, סוולו, קקנייה, אלקיד, טאורוס וסנוראנט שכרגע היא גלאליי... חשבת על לפתח את אלקיד וקקנייה? הם יהיו מוד שימושיים!"
"אני יודע לאנס, אבל אני לא מזרז את ההתפתחות של הפוקימונים שלי, ברגע שיגיע הרגע שלהם, אז אני אשמח מאוד!" הסביר טרי וטפח על גופם של פוקימון החשמל ופוקימון הקקטוס.
"מה איתך קריס?" שאל לאנס.
"מיד יתחיל הקרב המשולש!" חייכה קריס והקלידה משהו במחשב של החדר הוירטואלי. הזירה הפכה לנמל. השלושה עמדו על מזח לצידם של ששת הפוקימונים של טרי.
"קדימה, יאנמה, פאנפי, פוליווירל!" צעקה קריס והטילה שלושה פוקדורים באוויר, מתוכם הגיחו פוקימונית השפירית, יאנמה, פאנפי, הפילון הקטן ופוליווירל, פוקימון הקרפד.
לפתע פתאום הגיעו מהשמיים שני ציפורים, הם ריחפו מעל המים וצווחו. היו אלה ספירו, פוקימון הדרור וווינגאל פוקימון השחף. גופו של ספירו לבן, כנפיו אדומות וזנבו וראשו חומים מכוסים נוצות.
ווינגאל דמוי השחף לעומתו היה לבן לגמרי, מלבד פס תכול בכל כנף ובקצה זנבו. מקורו היה חום וקצהו שחור.
מתוך המים הגיח פוקימון בונה, בידוף. הוא היה מאוד דומה לביברל של מייקל, מכיוון שהיה התת התפתחות שלו. הוא היה קטן יותר ושיניו וזנבו קטנים יותר.
"למרות ששניהם באוויר אני הולכת להביס אותם מאוד בקלות! ועכשיו פוליווירל, התפתחות!" קראה קריס.
ויולט היתה עייפה ומעט מוטרדת. היא החזיקה את טדיאורסה בין זרועותיה ובחום וצעדה במנהרות הבית, מקווה לא להיתקל בזובאטים החיים שם מהיום הראשון בו הם התעוררו בבית. אמנם היא הצליחה לשחרר את לאנס באותו היום, אבל היא לא שכחה את מה שנאמר לה כמה ימים לפני כשביקרה בחברת סילפ' ונתקלה בהומלס.
"מיוטו, שמעתי עליו, מבטיחה לך שזה זמני אדוני!" היא אמרה לו בביטחון.
"שנים שאנחנו מחכים ליום הזה..." הוא אמר ביאוש, "עכשיו שאני חושב על זה, את מאוד מוכרת לי! אני חושב שראיתי תמונה שלך ושל עוד ארבעה ילדים בעיתון, דווחו שאתם נעדרים, קישרו אתכם לגיבורים שנפלו במאבק נגד מיוטו ותומכיו, אמרו גם שאחרי זמן מסוים של כמה חודשים, בדיוק באמצע הסתיו, הוא מצא אתכם ומאז לא היה ידוע מה עלה בגורלכם, אז זה אומר שאתם חיים?"
"אלוהים ישמור מצא אותנו?" אמרה ויולט. היא נזכרה במשימה שהוטלה עליה, למצוא חפצים חשובים בבניין חברת' סילפ. היא החלה לרוץ אל מרכז העיר וצעקה לעבר הקבצן, "אל תדאג אדוני, אנחנו בריאים ושלמים ובקרוב תראה את האור בקצה המנהרה!"
ויולט הגיעה פנתה בעיקול והגיעה אל דלת כבדה, היא פתחה אותה והגיעה אל אולם גדול. היו שם מדרגות והיא טיפסה אל החדר. קאסי הבחינה בה ופתחה לה את הדלת.
"היי ויולט, באמת שהייתי צריכה אותך, עמדתי לשלוח את מייקל לקרוא לך..." אמרה לה קאסי. מייקל יצא מן החדר וחייך אל ויולט.
"אני גם צריכה לדבר איתך, אני מעט מוטרדת..." הסבירה ויולט.
"אני יודעת, אני מצטערת, שלחתי אותך לשתי משימות שאמנם עברת אותן בהצלחה אבל אני מבינה אם את קצת מפחדת..." אמרה לה קאסי.
"אהה, דווקא זה לא זה... זה קשור, אבל זה משהו אחר..." הסבירה ויולט. היא התיישבה על מיטת החדר.
"תראי, כשהייתי בחברת סילפ', זה היה בעתיד הלא רחוק נכון?" שאלה ויולט.
"נכון, לא הרבה שנים מההווה בו אנחנו נמצאים..."
"וובכן, יצא לי להיתקל בהומלס מסכן ברחוב, הכל היה אפור, הם שלטו בהכל. הוא זיהה אותי ואמר שהופעתי בעיתונים, הוא ידע שפעם הובסנו בקרב והיינו נעדרים, ואחרי כמה חודשים מיוטו מצא אותנו שוב והרג את כולנו!" היא הסבירה.
"אם אני מבינה למה את חותרת ויולט, אז את חושבת שמיוטו עלול להגיע פתאום ולהרוג את כולנו בעת הנוכחית הזאת?" שאלה קאסי, חיוך רחב התפשט על פניה.
"בדיוק! אני מפחדת שהוא יפרוץ לבית ויהרוג אותנו, הרי זה לא סתם מה שההומלס אמר לי, הוא אמר שמצאו אותנו שוב, זה עוד לא קרה, אבל זה כנראה יקרה. עכשיו בכלל שמריהאנה יודעת סופית שאנחנו נמצאים פה בתוך המצוק הזה, אז לכי תדעי..."
"אני מבינה..." חייכה קאסי, "אל תדאגי, באמת שאל תדאגי לזה! אנחנו מוגנים מאוד, סלבי ומיו אחראים על האבטחה ועם כל הכבוד, לכולנו יש פוקימונים חזקים ולאנס איתנו. אם מישהו יבוא עכשיו, אני בשנייה מרימה טלפון וסוכנים מכל רחבי המחוזות שחברים בסוכנות שלנו מגיעים ומסייעים לנו, לא כמו שקרה פעם קודמת בקרב במפלי המטאור!"
"אממ, טוב... אני סומכת עלייך קאסי, אבל אני בכל זאת אהיה בכוננות, לא סומכת על צוות רוקט ומיוטו..." נשמה ויולט.
"כמו שצריך ויולט, לא לסמוך עליהם לרגע! לפני שאת הולכת, אני צריכה אותך למשהו חשוב מחר, משימה קטנה ולא מסוכנת בכלל! הפעם אני ומייקל נהיה איתך, אז תתכונני, אני צריכה שתחממי את הגרון שלך טוב! אנחנו נצא מוקדם בבוקר..." הסבירה קאסי.
"בסדר, אני אלך לישון עכשיו! תודה קאסי, לילה טוב... בוא טדי..." חייכה ויולט ולקחה עימה את טדיאורסה. היא ירדה במדרגות חזרה לאולם, עברה בדלת הכבדה ויצאה אל המנהרות. כעבור עשר דקות היא יצאה בדלת הקרם עם הציור של מיו ויצאה אל הסלון.
"סלבי..." קראה קאסי. פוקימון הפיה הקטן חדל להיות בלתי נראה והופיע בחלל החדר.
"שמעת את ויולט?"
"בהחלט..." ענה לה סלבי.
"אני רוצה שתצא לרחרח קצת, אם ההומלס הזה צודק אנחנו נצטרך לדעת איך להתגונן בהתאם!"
סלבי הצדיע לה ונעלם.
"תני את המכות הסופיות קריס, את קורעת אותם!!!" צעק לאנס, "שפוליראת' יביס את ספירו!"
"אני יודעת! פאנפי תשתמש בכוח עתיק! יאנמה מתקפת כנף! פוליראת' קרן בועות!" פקדה קריס.
"פוליראת' ירה מתוך הספירלה שבבטנו מטחים של בועות תכולות וזוהרות. הן הוטחו בספירו והפילו אותו על הרצפה. פוקימון הדרור ניסה לקום ולתקוף, אך עדיין לא הצליח להתאושש.
פאנפי יצר כדור אור לבן ונוצץ כמו קריסטל והשליך אותו לעבר בידוף. פוקימון הבונה נפגע והתעלף. הוא נפל אל הים חזרה, ממנו הוא יצא קודם.
יאנמה תקפה במתקפת כנף, כששתי כנפיה זוהרות בלבן והטיחה אותן בגופו של פוקימון השחף. זה נפל והתעלף גם הוא.
"פוליראת', סיים את זה בסטירה כפולה!" פקדה קריס. פוקימון הקרפד המפותח הסתער על ספירו המפרפר וסטר לו ברציפות, מה שגרם לעילפון שלו. ההדמיה נכבתה והחדר הוירטואלי חזר לעצמו.
"היית מעולה קריס, באמת! ואני חושב שאם יאנמה ופאנפי יתפתחו אז תהיי כמעט בלתי מנוצחת!" שיבח לאנס.
"תודה לאנס..." חייכה קאסי.
מת' וטרי ששהו בחדר מחאו לה גם כפיים.
"מת' אני רוצה לעבוד איתך גם, נעשה את זה בבוקר... אני חושב שאני צריך לנוח" אמר לאנס, "לילה טוב חברים..."
הבוקר למחרת היה מאוד רגוע בבית. לאנס ישן עד מאוחר בחדרו הישן של דרו. מייקל יצא מן המטבח אל הסלון. "צא הורסי!" הוא קרא. מתוך הפוקדור שזרק לאוויר הגיח סטארמי, פוקימון כוכב הים. הוא הסתובב באוויר ונחת על הרצפה. "אופס, התבלבלתי בפוקדור כנראה..." הוא צחק.
קריס גלשה במגלשה, פאנפי איתה.
"היי מייקל!" היא עצרה, "אני חושבת שאנחנו צריכים לדבר..."
"כן, בהחלט, לא ממש יצא לנו לדבר לאחרונה..." הוא אמר ושחרר לחופשי את הורסי, פוקימון סוסון הים הקטן.
"תתחדש, הוא מקסים, וגם סטארמי נראה טוב..." היא חייכה.
"תודה אחות, אז מה שלומך?"
"אני בסדר, מתרגשת מהמצב הנוכחי. ואת האמת, שעם כמה שטוב לנו בבית הזה ויש לנו תנאים, אני מתה שזה כבר יגמר! אני מתגעגעת לאמא ואבא, אני מתגעגעת לבית, אני רוצה להמשיך את המסע שלי ולאסוף את שאר התגים בהוון!" היא הסבירה והתיישבה על הכורסא המנוקדת. מייקל התיישב לידה והחזיק בזרועותיו את הורסי. פאנפי וסטארמי שיחקו.
"אני מבין אותך, אני גם רוצה לחזור לעבודה..." הוא ענה. "אני מקווה שאמא ואבא בסדר, אני מפחד אפילו לברר את זה, ובינינו אני יכול לברר את זה בקלות..."
"כן הא? לפחות כשנחזור לאותו יום הכל ישתנה..."
"כן..."
"ואם זה לא ישתנה לטובה? ואם הכל יקרה מחדש?!" תהתה קריס.
"אני מקווה מאוד שלא, לא סתם אנחנו עובדים אתכם שתתחזקו! קאסי עושה את מלוא המאמצים בשביל שזה לא יקרה. היא אמרה לי אתמול שיש לה תוכנית ממש טובה שתיתן לנו תשעים אחוז הצלחה, אבל היא לא רצתה לספר לי מה..."
טרי שכב במיטתו כבר שעה, הוא היה ער אבל לא רצה לקום, הוא פחד להשתעמם מדי.
גלייגר, אלקיד וסנוראנט שכבו בסמוך אליו על המיטה. סוולו נח על החלון המדומה וקקנייה נמנם על השטיח שעל הרצפה. דפיקות נשמעו בדלת.
"מי זה?" שאל טרי בקול והתעצל לפתוח.
"סוולו!!!" קרא פוקימון הסנונית. הוא התעופף אל הדלת ופתח אותה.
"אפשר להכנס טרי?" שאל דני. הוא היה לבוש בפיג'מה, כנראה הוא קם גם לא מזמן.
"כן, כנס..." ענה טרי בקרירות, כנראה לא יכל כבר לסבול את דני.
"מצטער שאני מפריע לך, אני מרגיש באמת לא נעים..." מלמל דני. הוא נכנס באיטיות והתקרב אל מיטתו של טרי.
"אין לך מה..." מלמל טרי.
"לא באמת, אני לא מפסיק לחשוב על מה שאמרת לי לפני כמה ימים!"
"אה זה, טוב..." חייך טרי, "זה בסדר..."
"אתה בטוח?" תהה דני, הוא נראה נבוך.
"ממש לא!" התעצבן טרי וזרק עליו כרית. דני קיבל אותה בפרצוף.
"מצטער..." צחק טרי, "חשבתי שאולי המילים שלי לא עזרו מספיק, אולי הכרית הזאת בפרצוף שלך גם תעזור!"
דני לא יכל שלא לצחוק, אבל הוא גם מעט נעלב.
"טוב אני מצטער, אולי קצת הגזמתי..." אמר טרי והתיישב, "אבל שלא תחשוב שאני לא חושב אחרת, אתה מתנהג לפעמים על הפנים, זה לא יפה!"
דני היה נבוך, הוא נזכר בדיוק במה שקרה אותו יום בו הוא ברח מהבית תחת מתקפת הבלבול, מה שגרם כמעט ללכידתם על ידי מריהאנה.
"אני פה..." הוא אמר, "מצטער חברים, נפל לי האסימון רק מהנפילה על הקרקע, זה היה תחת השפעת קרן הבלבול!" הוא הסביר. מסתבר שהוא עמד שם כל הזמן.
"יופי טיפש, הגיע הזמן שתתחיל לחשוב קצת על טובת הכלל לא רק על עצמך!"
"טרי, זה לא הזמן..." אמרה ויולט.
"לא, זה כן הזמן ויולט, תפסיק כבר עם ההתנהגות הזאת, אתה עסוק כל היום בלמשוך את תשומת הלב של ויולט, מתנהג בדרמטיות, והשיא זה מה שעשית עכשיו, אנחנו פאקינג תקועים עכשיו מחוץ לבית, קאסי הזהירה אותנו לא לעשות את זה כי עוקבים אחרינו! אתה קולט?!" יצא עליו טרי. דני לא אמר כלום, הוא השפיל את מבטו אל החול. יצור קטנטן רץ אליהם מרחוק, חתלתול ורדרד. הוא קפץ אל זרועותיה של ויולט והחליף את מקומו של טדיאורסה שנשאר בבית.
"אני באמת מצטער טרי, לא חשבתי שאני ככה... אני כנראה רגיל לקבל יותר מדי תשומת לב וזה דפק לי את המוח..."
"יכול להיות, אני לא כזה מעודכן, אבל אתה שחקן מפורסם לא?" שאל טרי.
"האמת שכן, אולי התהילה עלתה לי קצת לראש..."
"יופי, אז תחזור לעצמך! זה לא המצב! בחרת להצטרף אלינו, אז תהיה חבר של כולנו, לא רק של ויולט. אנחנו כרגע תקועים בבית הזה ואנחנו בסכנה, גם המשפחות שלנו! אנחנו צריכים לשתף פעולה ולא לריב. מצטער שאני אומר לך את האמת, אבל אתה מעצבן אותי! אתה בלתי נסבל וכולם חושבים ככה..."
"אתה מאוד פוגע אתה יודע טרי?" צחק דני, "אבל אני אוהב אותך, אתה לא מפחד להגיד את מה שאתה חושב, ואתה צודק!"
טרי צחק, הוא היה מעט נבוך כמו דני. "הכי חשוב להיות אמיתי. שלא תחשוב דני, תמיד רציתי להתקרב אליך, תשאל את ויולט! אתה לא נתת לאף אחד להתקרב אליך, רק התעלקת על ויולט..."
"אני מצטער, לא שמתי לב לכלום, באמת! סולח לי?"
"אממ, אני אשתדל!"
השניים לחצו יד.
"ראית את ויולט במקרה?" שאלה קריס את אחיה.
"לא, לא ראיתי אותה כל היום, גם לא את קאסי או לאנס..." אמר מייקל.
במפתיע נפתחה הדלת של מיו, לאנס עבר בה.
"בוקר טוב חברים! שמעתי אתכם מדברים! אני סתם ישנתי עד מאוחר" בירך אותם לאנס
"בוקר טוב..." ענו השניים.
"קאסי תגיע בדקות הקרובות, היו לה מספר סידורים..." הסביר לאנס והתיישב בסמוך אליהם. קריס מעט התרגשה.
"אני צריכה התייעצות קלה אתכם" אמרה קריס וניסתה למשוך מעט תשומת לב.
"כן יקירה..." חייך לאנס.
בשלושה ימים הראשונים שלנו פה בבית, אני ודני חזרנו אחורה בזמן בכמעט מאה שנה, הגענו לספינת פיראטים שנמצאת ליד מחוז הוון. היו שם פיראטים זוועתיים, הם גם חדרו לנו לבית..."
"כן, קאסי סיפרה שהיא לא התערבה בכוונה אבל שבסוף נפתרתם מהם..." הסכים מייקל.
"לקפטן המכוער שלהם, היתה בת קטנה, מדהימה, יולנדה. הוא סיפר לי שאמא שלה מתה, אבל אני מזועזעת מהעובדה שהיא נשארה איתם וחיה ככה, אני חייבת לברר מה עלה בגורלה, היא לא היתה צריכה לגור שם בכלל!" הסבירה קריס.
"קריס יקירה, זה מה שהגורל קבע לה, אסור לנו להתערב בדברים האלה..." הסביר לאנס, "אבל אני מבין למה את חותרת, אנחנו עוד נדבר על זה!" חייך אליה לאנס. מייקל חייך גם וחיבק את אחותו.
רעש הצלפה נשמע. מיו וויולט נחתו בסלון בהפתעה. ויולט נראתה עייפה ביותר.
"ויולט!" נבהלה קריס. היא רצה אליה וחיבקה אותה.
"אני בסדר, אני בסדר, רק קצת עייפה..." היא אמרה בקול מעט צרוד.
"מה קרה לקול שלך?" שאל מייקל.
"להתייצב בסלון חברים!" נשמע קולה של קאסי ברחבי הבית.
"קאסי מיד תסביר לכם, שבו..." ענה לאנס. ויולט התיישבה בסמוך לקריס ומייקל על הספה המנוקדת. טרי, דני ומת' ירדו במדרגות הפסנתר והתיישבו על הספות.
"אוקיי כולם פה נכון?" שאל לאנס.
קאסי הגיחה מתוך דלתו של מיו, סלבי מרחף לצידה ואיתם חבר חדש.
"וואי!" נדהם מייקל.
"הוא אמיתי?" תהה מת' וחייך חיוך מסתורי.
לצידם של מיו וסלבי ריחף פוקימון אגדי קטן. גופו היה דמוי יצור אנושי, לבן, עם גוף, ידיים ורגליים. עיניו קטנות ושחורות. הוא היה מעט ביישן ולא הוציא מילה מפיו. שני סרטים צהובים יצאו מתוך גבו, ועל ראשו היה מונח "כובע" דמוי כוכב בצבע צהוב, ובשלושת קצוותיו, סרטים בצבע טורקיז.
"חברים, תכירו את ג'יראצ'י, פוקימון המשאלה!" אמרה קאסי והציגה את הפוקימון לכולם.
"ג'יראצ'י לא סתם כאן, הוא אחת מהתוכניות הכי קטלניות שהיו לי עם מיו וסלבי! הוא ילווה אותנו למסע שלנו, בכוחו להגשים שלוש משאלות למען מי שזקוק לו, כשבסופן הוא יחזור לשנתו..."
"כדאי שתקבלו אותו יפה, כי התאמצתי מאוד בשביל שהוא התעורר!" אמרה ויולט בציניות.
"מה זאת אומרת?" שאל דני.
"ויולט ואני השכמנו קום הבוקר, אל מקום נסתר בהרים של הוון, שם ג'יראצ'י ישן עמוק בתוך מטאור ממנו הוא הגיע מן החלל. על מנת להעיר אותו, הוא היה צריך לשמוע שירה עם קול טהור ונדיר, כמו זה של חברתכן ויולט"
"זה בסדר, לא התאמצתי יותר מדי..." אמרה ויולט בציניות, כשקולה נשמע טרוד ועייף מהרגיל.
יושבי הסלון התפוצצו מצחוק.
"תותחית!" אמר טרי.
"ג'יראצ'י, תודה שהסכמת להצטרף אלינו, אתה יודע שזה למטרה טובה!"
ג'יראצ'י חייך, הוא לא הוסיף מילה, אבל קד קידה.
"תודה ג'יראצ'י!" אמרו כולם.
פוקימונים שהופיעו:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()