הנושא הזה משותף לי ולskiti, בגלל שהיא אחותי ושנינו מעונינים בכלב.
שאלתינו היא:
איך אנחנו יכולים להוכיח להוריינו שאנחנו אחראים?
היה לי רעיון מסויים [להפוך ל"פריקים" של כלבים, אבל אי אפשר לדעת כמה זה עוזר..]
ההורים שלי גדלו פעם כלב, אני חושב שהם לא רוצים עעוד כלב אך הייתי רוצה לגדל כלב בילדותי.
וד"א- אני שולל אפשרויות של בעלי חיים אחרים, ארנבים, אוגרים, עכברים, תוכים וציפורים אני לא רוצה וולחתולים אני אלרגי..

משתמשים
משתמשים הרשם
הרשם 

ספוילר
ספוילר  פורסם במקור על ידי Ilan
 פורסם במקור על ידי Ilan

),זה לא שבחרתי אותה. ההורים שלי התנגדו מכיוון שאמא שלי שונאת שיש לנו חיות בבית או בחצר כי אצל הכלבה הקודמת זה היה שונה. אבא שלי אמר שאין לו כוח לכלבים האלה... שאין לו כח להאכיל,לנקות,להוציא וכו... אני,אחותי ואחי רצינו מאוד כלב ואילו חיפשנו באינטרנט. עד שבסוף מצאנו ביד2 כלבלב קטן וחמוד מאוד וישר אני,אחי ואחותי התאהבנו בו. עדיין ההורים שלי לא הרשו שום כלב אבל אבא שלי אמר שכלב קטן זה הרבה יותר נוח מכלב גדול. לאחר מכן הוא נהיה די בעד אבל בתנאי שזה יהיה כלב מאולף,יפה וטוב (ובסוף הוא יצא לגמרי ההפך,חוץ מזה שהוא יפה
),זה לא שבחרתי אותה. ההורים שלי התנגדו מכיוון שאמא שלי שונאת שיש לנו חיות בבית או בחצר כי אצל הכלבה הקודמת זה היה שונה. אבא שלי אמר שאין לו כוח לכלבים האלה... שאין לו כח להאכיל,לנקות,להוציא וכו... אני,אחותי ואחי רצינו מאוד כלב ואילו חיפשנו באינטרנט. עד שבסוף מצאנו ביד2 כלבלב קטן וחמוד מאוד וישר אני,אחי ואחותי התאהבנו בו. עדיין ההורים שלי לא הרשו שום כלב אבל אבא שלי אמר שכלב קטן זה הרבה יותר נוח מכלב גדול. לאחר מכן הוא נהיה די בעד אבל בתנאי שזה יהיה כלב מאולף,יפה וטוב (ובסוף הוא יצא לגמרי ההפך,חוץ מזה שהוא יפה ). אמא שלי עדיין הייתה נגד עד שיום-יומיים לפני היומולדת שלי,אמא שלי אמרה שאני יכול לבחור מה שאני רוצה ליומולדת ואמרתי לה שאני רוצה כלב. הראתי לה את המודעה ביד 2 והיא הסכימה רק כי זה היה היומולדת שלי (וגם התחננתי אליה כל יום,כל שעה,כל דקה וכל שניה) אחרי שראינו את המודעה נסתבר גם שהכלב נמצא אצל השכנים שלי! בפוקס כזה גדול! הלכנו אליהם ואחר כך זה היה פוקס כפול! זו הייתה ילדה מהכיתה שלי שגידלה אותו! לכלב הם קראו ג'ינג'י אבל מכיוון שהוא עוד לא התרגל לשם הזה אנחנו המצאנו לו שם אחר-מוקי. לאחר מכן ניסיתי כמה שיותר להוכיח להורים שלי שאני יכול לדאוג לו ומאז כולנו כבר התרגלנו שהוא בביתנו.
 ). אמא שלי עדיין הייתה נגד עד שיום-יומיים לפני היומולדת שלי,אמא שלי אמרה שאני יכול לבחור מה שאני רוצה ליומולדת ואמרתי לה שאני רוצה כלב. הראתי לה את המודעה ביד 2 והיא הסכימה רק כי זה היה היומולדת שלי (וגם התחננתי אליה כל יום,כל שעה,כל דקה וכל שניה) אחרי שראינו את המודעה נסתבר גם שהכלב נמצא אצל השכנים שלי! בפוקס כזה גדול! הלכנו אליהם ואחר כך זה היה פוקס כפול! זו הייתה ילדה מהכיתה שלי שגידלה אותו! לכלב הם קראו ג'ינג'י אבל מכיוון שהוא עוד לא התרגל לשם הזה אנחנו המצאנו לו שם אחר-מוקי. לאחר מכן ניסיתי כמה שיותר להוכיח להורים שלי שאני יכול לדאוג לו ומאז כולנו כבר התרגלנו שהוא בביתנו.