Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 100 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1488
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Snivy Boy צפה בהודעה
    משהו קטן שאני רוצה להוסיף,
    מכיוון שרובכם כבר לקראת המכון הראשון.
    לכל מנהיג מכון יהיו 6 פוקימונים אופטימליים, בהם הוא יוכל להשתמש. אמנם, בקרב המכון עצמו הוא יוגבל לאותו מספר פוקימונים אליהם קרב המכון בנוי. לכן אם פגשתם את X, ויש לו צ'ריזרד, לא בהכרח אומר שעליכם להכין את עצמכם לקרב עם צ'ריזרד.

סהר;

אתה רץ במהרה, אמה מאחוריך, פיקאצ'ו קופצת מכתפה ורצה בעקבותיכם, וגם טימבור.
    אתה רץ על הגשר מעל הבריכה קטנה, כשלפתע אתה מחליק ונופל בצורה די מביכה. אמה מצחקקת לה.
    נער, בגילך, מביט בך. "ילד.." הוא ממלמל ומתחיל לצעוד גם הוא אל עבר העיר.

מליפאן;
    "קיובון כזה חמוד!" היא אומרת בעודה רצה לעברו, ומביטה מקרוב בקיובון.
    היא מסתכלת כיצד בכל מכה שלו באבן, הוא מרסק קצת ממנה. "אוקיי מליפאן, הגיע הזמן שתראה את הפוקימון האחרון שלי.." היא ממלמלת, ומוציאה פוכדור, מעט שונה מהקודמים, יש עליו מדבקה של כוכב.
    "סרביין, צאי החוצה!" היא קוראת, והפוכדור נזרק על ידה לאוויר, וכוכבים אופפים אותו בעת הפתיחה שלו.
    פוקימון ירוק עם גפיים קצרות ביותר וזנב ארוך יוצאת החוצה וקוראת בשמחה. היא רצה ומחבקת את זואי בזרועותיה הקטנות
    "תכיר את סרביין, למעשה היא הפוקימון הראשון שלי" היא אומרת, וסרביין מחייכת.
    "אז אנחנו הולכות לתפוס את קיובון" מספרת לה זואי, "השתמשי בהצלפת גפן!".
    סרביין שולחת שתי גפנים ומצליפה בקיובון, שמיד מבחין ומכה חזרה עם הגפן. אתה מוסר להם בהצלחה וממשיך אל הגבעה, אתה רואה בזמן העלייה שסרביין מצליחה לתפוס את העצם של קיובון ולהעיף אותה לצד, ובכך להשאיר אותו חסר הגנות. נראה שהיא עושה טוב בתפיסת הקיובון.
    אתה בינתיים מחפש אחר פוקימונים, ורואה מספר פוקימונים שאתה מזהה כצ'ינגלינג מרחפים להם.
    לא רחוק ממך, אתה שומע קריאה של סקיטי, שמשחק עם הזנב שלו.

מייק;
    אתה מחמיא לבחור, שמודה לך
    אתה מיד מאתגר את מנהיגת המכון לקרב, ושלישיית המאמנים מביטים בך במבט מואר.
    רוקסן צועדת לעברכם, "אני מצטערת מתוק.. הפוקימונים שלי עייפים מהקרבות שהיו היום, מה דעתך לחזור מחר?"
    הבחור שנלחם כרגע פונה אליך, "היי, גם אני מתכוון לחזור מחר!".
    קורה מביטה בשני החברים שלו, "כן, אני ואתם נוכל לעודד את שניהם מחר!"

אייס;
    חחח לא יודע אחי אפילו להביט עליה אפשרי, רק אל תשאיר לי את ההמשכון שלך בתור רק דיבורים.
    עשית את זה די הרבה, וזה מותיר אותי בלי הרבה ברירות.

--
    "איך שתרצה" תום אומר, ומורה לבאטרפרי לתקוף באבקת שינה.
    באטרפרי מעופף מעל סנייבי, שכרגע מבחינה בזה, באטרפרי מנפנף בכנפיו ושולח את אותה אבקה כחולה.
    סנייבי זוהרת באור ירוק, וקופצת, סביבה מועפים מלא עלים בצורת טורנדו, שמעיפים את האבקה משם, ופוגעים בבאטרפרי בעוצמה מרשימה. היא מתחילה לרוץ מהמקום אל תוך היער, צולעת במעט. טוטודייל שולח אליך אקדח מים לפרצופך, ומחל לרוץ אחריה, בחשש. "ריו ריו ריולו!" ריולו מאיץ בשניכם.

לוקאס;
    רשמתי עד עכשיו אדוארד במקום תומאס, אופסי דייזי
    --
    "זה שזה במקום לא אומר שלא הולכים לגנוב את זה" אתה מעיר, ותומאס נראה שוקל את זה שוב. "תגבירו את השמירה ברסיס האדום! אני רוצה 80% מהמאבטחים שם!" הוא צועק בהוקי טוקי.
    אתה מוסיף שעל מישהו ללכת לעזור לרוקסן, ושומע מנגד "אין בעיות, הבחור ברח, אבל ללא ספק השותף שלו כבר הספיק לקחת את הרסיס האדום, והוא בדרך לברוח". אתה מביט, ורואה שרוקסן והפוקימון שלה עלו למעלה, הפוקימון שלה נראה כאילו לא נפגע בכלל במהלך הקרב.
    "רוקסן, הרסיס האדום נמצא במקום שלו, והשמירה עליו כבדה ביותר! עכשיו היא כבדה כפליים!" טוען תומאס.
    "זה לא אפשרי, השותף שלו דיבר איתו, ואמר לו לברוח כל עוד הוא השיג את זה.." מסבירה רוקסן, ונראה שהיא מנסה להבין מה הם מפספסים. "מה אם הוא גנב דבר אחר?" ממלמלת ניקי, ומביטה בך בלחץ.

רון;
    אתה רץ אחרי ליטלאו, אך הפוקימון החמוד מהיר יותר. הנערה מאטה, ומצחקקת למראה שלך רודף אחריו.
    אתה מוציא את סנטרט מהפוכדור, והבעת פנים לחוצה עולה על פניה. "לא, אל תתקוף אותו!" היא קוראת.
    אתה מבולבל, והיא מסבירה. "הוא רק ליטלאו קטן ושובב, אבל תראה את זה.."
    היא מחטטת בתיקה, ומוציאה סוג של מאפין אדום וקטן, וזורקת אותו באוויר לצידה, הליטלאו מיד רץ, קופץ לגובה ותופס אותו באוויר, אוכל בהנאה.
    'וואי איזה מביך זה היה!' אני חושב לעצמי בבושה בזמן שאמה מצחקקת.
    "היי, למי אצה קורא ילד?!" אני שואל את הנער בעצבנות "כל אחד יכול להחליק בטעות!!" אני מתרגז ממש "קדימה אמה בואי נתקדם לכיוון המכון. אני מקווה שלא ניתקל בך שם!" אני אומר לנער ומתחיל ללכת בעצבנות
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אוקיי חברהההה,
    אז אחרי די הרבה זמן שלא הגבתי, מצאתי זמן.
    וגםםםםם, ערכתי את כל דף הרשומים, לכו תראו. כמו כן, גם את הדף עם מרכז הפוקימונים והEVENTS מתחת.
    לקח לי מלא זמן לעשות את זה, כל מיני בעיות עם הספוילרים והצבעים.. אבל הצלחתי בסוף.
    אגב, חיכיתי עם זה קצת כדי שכל אחד יספיק להתקדם במסע- אבל בשביל החג שהיה לנו, כל אחד מהפוקימונים ההתחלתיים שלכם למד מתקפה, אתם מוזמנים ללכת לבדוק מה היא.
    (חוץ ממך אדם! רק הרגע צ'רמנדר למד)
    יאללה, תהנו מהיום האחרון של החופש, אנסה להגיב היום בערב כמה שאוכל, אז אם יש כאן כמה חיות לילה..

רון;

פאראס משתמשת בחתך זעם כנגד טופר המתכת של ארון, והם שניהם מועפים אחורה, מותשים. פאראס מעט יותר
    ארון מיד מתעשת על עצמו, ומתחיל לרוץ בכעס לעברה. היא בתגובה נושפת אבקה כתומה של נבגי הלם

אייס;
    המאמן מתעלם ממך, וממשיך ללכת אל עבר היציאה מהיער.
    --
    זהו. פעם הבאה תגיב עוד משהו בנוסף לדיבורים עמית'לה

דור;
    שני הפוקימונים עייפים, ומתנשפים בכבדות. זנבו של וורטרטל מתחיל להתנענע (וויגל וויגל), וסביבו סובבים הרבה מים, הוא מתחיל לרוץ אל עבר סניזל ומטיח בה את זנבו, היא לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה, נופלת על הרצפה, ולא יכולה להלחם.
    --
    עונש על זה שלא הגבת

מליפאן;
    הממ.. פחות או יותר צ'ינגלינג, שתופסת בקרן של רהיהורן עם שני הפעמונים שלה ולא מרפה. זה התיאור הכי טוב שלי
    --
    רהיהורן מנסה לאתר עץ קרוב, ומתחיל לרוץ, נכנס בו עם כל גופו העליון וגורם לו לקרוס, עוצמתי למדי.
    הוא צועד אחורה, וצ'ינגלינג עוד על הקרן שלו, אך נפגעה בעוצמה ולכן מרפה ונופלת על הרצפה.
    רהיהורן נוהם עליה בכוח, ונראה כי צ'ינגלינג עייפה מכדי להילחם, כשלפתע גופה קורן אנרגיה בהירה, ופצעיה מתרפאים.
    היא חוזרת לרחף, ומצייצת בחזקה, נראה שהיא נרפאה כמעט לגמרי.
    היא פותחת את פיה, ויוצרת רעשי פעמונים חזקים ובלתי נסבלים, שפוגעים ומשגעים את רהיהורן. (round)

לוקאס;
    אפשרי
    --
    אתה רץ ביחד עם סייטר אל עבר החלון, מחפשים אחר הבחורה וכלי התעופה שלה.
    אתה מופתע לראות שצדקת, היא לא סתם תקפוץ. אבל כלי התעפה שונה ממה שציפית לו, ציפור גדולה ושחורה מחכה לה בחלון, והבחורה עולה עליה, ומדרבנת אותה לצאת. אתה מורה לסייטר לקפוץ ולעצור אותם, והוא מנסה- מרים את להבו, וחותך את הפוקימון בחזקה, ובנוסף גם מצליח לחתוך כמה מהדפים של האישה, היא מקללת, אבל ממשיכה בדרכה.
    רוקסן וניקי יוצאות, "לאן היא נעלמה?" שואלת רוקסן בדאגה.

מייק;
    "מעולה! אז ניפגש מחר!" הוא אומר, לוחץ את ידך, ואתם נפרדים מהחבורה.
    קורה קוראת לך ומתיחלה לרוץ אל עבר דרך 116, ביציאה המערבית מהעיר. "בוא כבר!" היא אומרת בהתלהבות, ואתה רץ אחריה. אתם מגיעים אל דרך ירוקה, עם גבעה גדולה, מספר עצים והר גדול בסוף השביל, בתוכו מערה.
    "איזה מתוקים!" אומרת קורה למראה שני פוקימונים אוכלים מעט עשב.

לילי;
    קאיטו שולף מפה קטנה מהכיס שלו, ואת מביטה לתוכה. מפה של העיר רסטבורו
    "את מבינה, אמא שלי הביאה לי את זה לפני שיצאנו היום. כאן אנחנו נמצאים.." הוא אומר ומצביעה על הנקודה התחתונה.
    "כאן מכון העיר, כאן בניין החברה DEVON.. כאן מרכז הפוקימונים.. כאן אולם תחרויות סרט.." הוא אומר ומראה לך, בזמן שצ'רובי ושאר הפוקימונים משחקים בהמשך הדרך, "ולפי מה שהבנתי, יש עכשיו פסטיבל" הוא אומר בשמחה.
    את שואלת מה הוא הפסטיבל, והוא מסביר לך. (*יש תיאור באחת התגובות בדף הראשי של המשחק)
    את מביטה אל העיר ורואה הרבה אורות, קישוטים ודוכנים. אי שם, במרכז העיר, שני מאמנים נלחמים במתחם קרבות.

סטיבן;
    אתה ממשיך ללכת ברחבי היער, כשלפתע מרקרוו יוצא מהפוכדור, נראה שהוא רוצה להיות קצת בחוץ.
    אתה מתחיל להתקדם כשמרקרוו מעופף לצדך, ולאחר כחצי שעה- אתה נעצר.
    אתה מסתכל סביבך, ורואה שהגעת לאותו מקום. אתה מנסה להבין איך זה ייתכן, כשלפתע מרקרוו קורא ומצביע ימינה.
    אתה מביט לשם, ורואה פוקימון קטן מצחקק, כנראה האחראי לטעות שלכם.

סהר;
    אתה קם במהרה, ומביט במבוכה באמה.
    "היי למי אתה קורא ילד?!" אתה קורא לעבר הנער, והוא מסובב את גבו אליכם.
    "טימ טימבור!" קורא טימבור ומתקדם קדימה, "טים טים!" הוא ממשיך וקורא. אתה רואה שהמאמן מסתובב.
    "זה הפוקימון שלך? מסכן.." הוא מסנן, וממשיך לצעוד.
    "בוררר!" טימבור נוהם לעברו, גם פיקאצ'ו מתקדמת כעוסה מעט. "עזבו אותו, סתם עוד ערס.." מעירה אמה.

Spoiler ספוילר

3. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    מליפאן;
    הממ.. פחות או יותר צ'ינגלינג, שתופסת בקרן של רהיהורן עם שני הפעמונים שלה ולא מרפה. זה התיאור הכי טוב שלי
    --
    רהיהורן מנסה לאתר עץ קרוב, ומתחיל לרוץ, נכנס בו עם כל גופו העליון וגורם לו לקרוס, עוצמתי למדי.
    הוא צועד אחורה, וצ'ינגלינג עוד על הקרן שלו, אך נפגעה בעוצמה ולכן מרפה ונופלת על הרצפה.
    רהיהורן נוהם עליה בכוח, ונראה כי צ'ינגלינג עייפה מכדי להילחם, כשלפתע גופה קורן אנרגיה בהירה, ופצעיה מתרפאים.
    היא חוזרת לרחף, ומצייצת בחזקה, נראה שהיא נרפאה כמעט לגמרי.
    היא פותחת את פיה, ויוצרת רעשי פעמונים חזקים ובלתי נסבלים, שפוגעים ומשגעים את רהיהורן. (round)
    "אוקיי רהיהורן זה טוב שהשתחררת ממנה! מסתבר שגם אתה יכול לעשות את זה עכשיו אז תשתמש במקהלה, ואז תנסה לנצל את ההזדמנות כדי להתקרב אל צ'ינגלינג ולרקוע עליה!"
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    מליפאן;
    לא הבנתי בדיוק אם אתה רוצה שהוא ישתמש במקהלה או רקיעה.
    --
    רהיהורן זז בצורה מגושמת, מוטרד מהקול הרם של צ'ינגלינג- ולאחר מכן עוקב אחר הוראותיך ותוקף גם הוא במקהלה, יוצר קול רם אף יותר משל צ'ינגלינג, שנראת מבולבלת. הוא מנצל את הבלבול הזה, ומתחיל לשעוט אל עבר צ'ינגלינג.
    רהיהורן קופץ במהרה ורוקע בה עם רגליו האחוריות, מטיח אותה על אחד העצים. היא נופלת, נראה שהיא לא יכולה להילחם יותר

Spoiler ספוילר

5. קיסר מאדים
    מליפאן;
    לא הבנתי בדיוק אם אתה רוצה שהוא ישתמש במקהלה או רקיעה.
    --
    רהיהורן זז בצורה מגושמת, מוטרד מהקול הרם של צ'ינגלינג- ולאחר מכן עוקב אחר הוראותיך ותוקף גם הוא במקהלה, יוצר קול רם אף יותר משל צ'ינגלינג, שנראת מבולבלת. הוא מנצל את הבלבול הזה, ומתחיל לשעוט אל עבר צ'ינגלינג.
    רהיהורן קופץ במהרה ורוקע בה עם רגליו האחוריות, מטיח אותה על אחד העצים. היא נופלת, נראה שהיא לא יכולה להילחם יותר
    שניהם, אחד אחרי השני, כמו שפירשת את זה.
    --
    "עבודה טובה רהיהורן, תשאיר את השאר לי." אני אומר לו, אוציא פוכדור, אתקרב אל צ'ינגלינג ואזרוק עליה את הפוכדור.
    ארכימדס מדבר.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    מליפאן;
    אתה מתקדם, ומוציא פוכדור מהחגורה שלך, זורק אותו על צ'ינגלינג שנשאבת לתוכו במהרה.
    הפוכדור מתנדנד פעם אחת, ומיד נשבר, צ'ינגלינג יוצאת מתוכו.
    היא זוהרת שוב באותו אור, ופצעיה מתרפאים. אמנם לא בריאה כפי שהייתה בתחילת הקרב, אך מצבה טוב בהרבה.
    היא מרחפת אל רהיהורן, ועומדת שוב על המצח שלו, כששני פעמוניה זוהרים באור ורוד.
    הוא מתחיל לרוץ ומתקדם אל עבר עץ נוסף- כפי שאמרת לו קודם, כשלפתע הוא עוצר, ונרדם.
    אתה מבין שצ'ינגלינג השתמשה בהיפנוזה.

Spoiler ספוילר

7. קיסר מאדים
    מליפאן;
    אתה מתקדם, ומוציא פוכדור מהחגורה שלך, זורק אותו על צ'ינגלינג שנשאבת לתוכו במהרה.
    הפוכדור מתנדנד פעם אחת, ומיד נשבר, צ'ינגלינג יוצאת מתוכו.
    היא זוהרת שוב באותו אור, ופצעיה מתרפאים. אמנם לא בריאה כפי שהייתה בתחילת הקרב, אך מצבה טוב בהרבה.
    היא מרחפת אל רהיהורן, ועומדת שוב על המצח שלו, כששני פעמוניה זוהרים באור ורוד.
    הוא מתחיל לרוץ ומתקדם אל עבר עץ נוסף- כפי שאמרת לו קודם, כשלפתע הוא עוצר, ונרדם.
    אתה מבין שצ'ינגלינג השתמשה בהיפנוזה.
    "oh come on now, are you fucking serious right now?" אתעצבן קלות, ואחליט שאין לי באמת סיבה לחכות שרייהורן יתעורר, ושכל פוקימון אחר גם כן יעשה את העבודה. "רהיהורן חזור!" אני אחזיר את רהיהורן לפוכדור ואוציא את זה של סינדקוויל, "צא, סינדקוויל, השתמש בגחלת לעבר צ'ינג לינג!"
    ארכימדס מדבר.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. לא ברור בכלל
    מליפאן;
    אתה מחזיר את רהיהורן, ומוציא במקומו את סינדקוויל.
    סינדקוויל יוצא מהפוכדור, ובמהרה תוקף בגחלת. צ'ינגלינג מתחמקת ממנה בקלות, ומתקדמת לעברו, כשפעמוניה זוהרים באותו אור ורוד כמו קודם.

Spoiler ספוילר

9. קיסר מאדים
    מליפאן;
    אתה מחזיר את רהיהורן, ומוציא במקומו את סינדקוויל.
    סינדקוויל יוצא מהפוכדור, ובמהרה תוקף בגחלת. צ'ינגלינג מתחמקת ממנה בקלות, ומתקדמת לעברו, כשפעמוניה זוהרים באותו אור ורוד כמו קודם.
    "סינדקוויל, תשתמש במסך עשן ותתחמק! נצל את ההסוואה הזמנית שלך כדי לנסות להתגנב מאחוריה, ולתקוף אותה בגחלת מאחורה!"
    ארכימדס מדבר.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. Just a prank bro
    שם: דור
    שני הפוקימונים עייפים, ומתנשפים בכבדות. זנבו של וורטרטל מתחיל להתנענע (וויגל וויגל), וסביבו סובבים הרבה מים, הוא מתחיל לרוץ אל עבר סניזל ומטיח בה את זנבו, היא לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה, נופלת על הרצפה, ולא יכולה להלחם.
    --
    עונש על זה שלא הגבת

הווו איזה דף רשומים אני מורשם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "gid dimmit" אני אומר לעצמי ומחזיר את סניזל לפוקדור ומיד אחר כך שולח את נזליף לזירת הקרב
    "אוקיי נזליף הוא כבר דיי עייף, השתמש בעלי תער!"

11. לא ברור בכלל
    מליפאן;
    סינדקוויל שואף אוויר, ומכסה את הזירה עשן. צ'ינגלינג המבולבלת מחפשת אחרי סינדקוויל, ומתחילה להשתמש במקהלה.
    סינדקוויל בינתיים רץ מאחוריה, בעודו נפגע מעט מהמתקפה, ומשתמש בגחלת, שפוגעת בה, אך לא מספיקה להוריד אותה.
    היא מתקדמת לעברו כששני פעמוניה זוהרים, והוא מסתכל בחשש, והלהבה על גבו נדלקת.
    הוא מחליט לעשות צעד פזיז שלא תחת פיקודך, רץ אל צ'ינגלינג ואז קופץ, כשגופו מסתובב, והלהבה סביבו בוערת.
    הוא פוגע בצ'ינגלינג, שנופלת- לא יכולה להילחם, שוב. נראה כי סינדקוויל למד גלגל להבה

דור;
    תודה רבה גם שלך יפה
    --
    נאזליף יוצא מהפוכדור, במטח עלי תער עוצמתיים.
    מבלי הרבה רעש, הוא פוגע בוורטרטל, שנופל ומתעלף במהרה, לא יכול להילחם.
    "חה.." ממלמלת הנערה, מחזירה את וורטרטל. היא זורקת פוכדור אחר, ממנו יוצא פוקימון דמוי ברווז.

Spoiler ספוילר

12. קיסר מאדים
    מליפאן;
    סינדקוויל שואף אוויר, ומכסה את הזירה עשן. צ'ינגלינג המבולבלת מחפשת אחרי סינדקוויל, ומתחילה להשתמש במקהלה.
    סינדקוויל בינתיים רץ מאחוריה, בעודו נפגע מעט מהמתקפה, ומשתמש בגחלת, שפוגעת בה, אך לא מספיקה להוריד אותה.
    היא מתקדמת לעברו כששני פעמוניה זוהרים, והוא מסתכל בחשש, והלהבה על גבו נדלקת.
    הוא מחליט לעשות צעד פזיז שלא תחת פיקודך, רץ אל צ'ינגלינג ואז קופץ, כשגופו מסתובב, והלהבה סביבו בוערת.
    הוא פוגע בצ'ינגלינג, שנופלת- לא יכולה להילחם, שוב. נראה כי סינדקוויל למד גלגל להבה
    "אילתרת וזה עבד אז הפעם אני לא אנזוף בך, אבל בוא נקווה שנוכל כבר לסיים עם הדבר העקשן הזה. תחזיק אצבעות!" אומר לסינדקוויל, ואזרוק עוד פוכדור על צ'ינגלינג.
    ארכימדס מדבר.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי snivy boy צפה בהודעה
    דור;
    תודה רבה גם שלך יפה
    --
    נאזליף יוצא מהפוכדור, במטח עלי תער עוצמתיים.
    מבלי הרבה רעש, הוא פוגע בוורטרטל, שנופל ומתעלף במהרה, לא יכול להילחם.
    "חה.." ממלמלת הנערה, מחזירה את וורטרטל. היא זורקת פוכדור אחר, ממנו יוצא פוקימון דמוי ברווז.
    "איי איי איי יש לנו בעיה" אני אומר לנזליף "פארפדג' הוא פוקימון מסוג מעופף, אתה מסוג עשב, סוג מעופף הוא סופר אפקטיבי על עשב" אני מסביר לו כמו באנימה
    "נו טוב yolo השתמש בחבטה" אני מורה עליו

14. לא ברור בכלל
    מליפאן;
    אתה זורק את הפוכדור אל צ'ינגלינג, שנשאבת לתוכו, בפעם השנייה.
    לאחר מספר נדנודים, הפוכדור נעצר, לכדת צ'ינגלינג.
    אעדכן בהקדם

דור;
    "תידי עיכשיו איני צ'ילינג'יר" אומר לך נאזליף
    נאזליף רץ אל עבר פרפרדג', חובט בו במהירות, פרפרדג' נראה לא מופתע, ומצליח לעופף לפני שנפגע באדמה.
    הוא מתחיל לשעוט אל עבר נאזליף, פוגע בו עם אס אווירי עוצמתי.
    נאזליף נופל, נפגע קשה.

Spoiler ספוילר

15. Just a prank bro

דור;
    "תידי עיכשיו איני צ'ילינג'יר" אומר לך נאזליף
    נאזליף רץ אל עבר פרפרדג', חובט בו במהירות, פרפרדג' נראה לא מופתע, ומצליח לעופף לפני שנפגע באדמה.
    הוא מתחיל לשעוט אל עבר נאזליף, פוגע בו עם אס אווירי עוצמתי.
    נאזליף נופל, נפגע קשה.
    "איך זה הגיוני שהנזליף עכשיו דיבר אני אומר ומסתכל על המאמנת"
    "whoa whoa whoa מה קורה כאן"

עמוד 55 מתוך 100 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •