יש אישור מMeganium :
נראה מאוד יפה.
יש אישור
דרישות כלליות :
ידע קטן בלטינית ואנגלית ( גם גוגל טראנס זה אופציה), אני לא הולך לדבר איתכם בעברית בזמן שאתם באמצע רומא !
מישהו שלא נרשם ליותר ממשחק 1 של פוקימון .
רמה גבוהה\ מקוריות גבוהה
המשחק יכלול דברים לגיל 14+, כגון סמים, קללות לא אידיאליות למשחקי מ"ת בפורום פוקימון ועוד . לתשומת ליבכם .
רקע:
מה מיוחד במשחק ? שהוא לא מושקע ! אין רקע !
הדבר היחיד שאני יכול להגיד הוא :
כשהאדם היה עדיין דג, דינוזאור ציפור תפס אותו ועף איתו בעודו מנסה לכרסם אותו .
לאחר שהדינוזאור נשך לעצמו את הלשון בטעות, לאחר צווחה, הדג נפל בתוך ביוב מלא דגים ( כן, בתוך מבוך אל תתווכחו איתי ! ) . כשהדג שלכם התפתח הוא התחיל לצוד את הדגים האחרים, ובשלב מסוים מעורם הוא בנה סולם ואיתו עלה למבוך, והוא היה _______ (לבחירתכם !, מצידי מייסד האסאסינים\ טמפלרים או מייסד רומא) .
עלילה:
ממלכת רומא נשלטת על ידי נרון האכזרי. שריפה גדולה פורצת ברומא ומה נרון עושה? שר שירים על המרפסת שלו., שירים על שרפות. נרון הואשם בהצתה של רומא . לאחר שאנשים נוספים האמינו בנצרות מכיוון סיבת ישו של "בשביל לעשות עולם טוב יותר צריך להשמיד את הישן" נרון גם התחיל לרדוף נוצרים ולהרוג אותם (כן, אתם נוצרים- יהודים לא תולים על צלב ושורפים את גופתם) . נתפסתם על ידי המשמר הרומי ואתם עכשיו גלדיאטורים ! .
אזורי מחייה :
אזורי מחייה אלו מקומות שמשם הגיעו השחקנים . איפה הם גדלו, איזה משמעת קיבלו ומה היו והם תנאי המחייה שלהם בעודם מגיעים למקומות אלה .
מדבר :
מדבר הינו שטח המדבר המסוכן ביותר, מי שמגיע ממנו הוא איש בעל חוסן וכוח גבוה אך חוכמתו נמוכה מאוד, הוא לא משכנע ואפילו לא יכול להשוויץ. הדבר המיוחד שיש לאנשים שבאים מהמדבר הוא יכולתם לאחוז ב-2 נשקים ביחד, אבל ניסיון בשכנוע איש יכול להיות קשה עד מאוד .
טריטוריה: מצרים, כנען .
יער :
שטח היער הוא שטח מסוכן בהחלט ומראה לזעם וכעס . אנשי היער הינם אנשים נמוכים בעלי עור צהבהב-ירקרק . רמת הכוח שלהם שווה לרמת כוח של איש פוטנציאלי של הלגיון הרומי . חוכמתם יחסית גבוהה, ומהירותם היא מהירות של חתול . היכולת שמיוחדת בהם היא הטיפוס הטוב שיש להם, מה שגורם לפריצה של הרבה בניינים רומים .
טריטוריה: השבטים הגרמאניים
בית רגיל:
שטח בית בעל חינוך (מאוד לא) מתורבת ומאוד (לא) מוסרי .
אנשי הבית הרגיל הינם לוחמים בעלי טקטיקה משובחת ויכולתם לשכנע אנשים גבוהה . אין יתרון נוסף או דבר נוסף, בסך הכול אנשים ממוצעים למדי .
טריטוריה: מרכז האימפריה הרומית, רומא ויוון .
ורק כדי שהשחקנים שרוצים להירשם צריכים לעבור מבחן, אז אני משנה שפה עכשיו לאנגלית
Theater Place:
The theater place is a place where the gladiators are fighting.
1) The Roman amphitheater of Thysdrus in Tunisia is the third largest arena in the world.
Thysdrus is one of the most important towns in North Africa.
The amphitheater is capable of seating 35,000 spectators.
2) The amphitheater in Pula, is the sixth largest Roman arena and one of the best preserved ancient monuments in Croatia.
The Pula Arena can seat over 26,000 spectators.
The Roman Arena in the city of Arles in France (3.
It is capable of seating over 20,000 spectators.
4) The Verona Arena in Italy is the world’s fourth-largest amphitheater.
The Verona Arena can host 30,000 spectators.
The Roman amphitheater has been used continuously throughout the centuries to host shows and games: gladiator fights during
בגלל שאני נחמד חזרתי לעברית .
הכלא :
נו טוב, חשבתם שגלדיאטורים לא יכולים לשבת בכלא ?! צדקתם!
סתם סתם ..
נו טוב, גם גלדיאטורים שילחמו באריות ישבו מתישהו בכלא על פשע או על מעשה מאוד מאוד מאוד לא נחמד . כל יום אמיתי שווה ליומיים בכלא, זאת אומרת שאם נכלאתי לשבוע, תוך 3 ימים אני אהיה משוחרר ואצא מהכלא ואמשיך לשחק . כמו כן, אפשר לברוח מהכלא אך זה יכול להוביל לעונש מוות, או מאסר ארוך יותר . איש המצליח לברוח מהכלא הופך להיות מבוקש, ויצטרך להסתובב בעיר עם ברדס עד שיתלוש את כל הדפים עם תמונתו .
מוות:
במקרה ואתם מתים, יש שני אופציות:
אופציה ראשונה, לעזוב את המשחק לצמיתות או לעשות ריסטראט לחלק הקרוב שהיית בו, לבחירתי איפה הקטע יהיה .
אופציה שנייה, למצוא דרך מספיק מקורית לחזור לחיים .
מוות יכול להיות איטי, כמו שמכיש אותך נחש או שיש לך חתך קטן .
או שהוא מהיר, שתוקעים לך חנית בלב או שאתה קופץ מגג .
לכל אחד יש 15 חיים, שמגיעים ל0 מתים (משום מה .. )