Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 83

נושא: G-l-a-d-i-a-t-o-r

1. משתמש מנוסה
    יש אישור מMeganium :
    נראה מאוד יפה.
    יש אישור

דרישות כלליות :

ידע קטן בלטינית ואנגלית ( גם גוגל טראנס זה אופציה ), אני לא הולך לדבר איתכם בעברית בזמן שאתם באמצע רומא !

מישהו שלא נרשם ליותר ממשחק 1 של פוקימון .

רמה גבוהה\ מקוריות גבוהה

המשחק יכלול דברים לגיל 14+, כגון סמים, קללות לא אידיאליות למשחקי מ"ת בפורום פוקימון ועוד .
    לתשומת ליבכם .

רקע:
    מה מיוחד במשחק ? שהוא לא מושקע ! אין רקע !
    הדבר היחיד שאני יכול להגיד הוא :
    כשהאדם היה עדיין דג, דינוזאור ציפור תפס אותו ועף איתו בעודו מנסה לכרסם אותו .
    לאחר שהדינוזאור נשך לעצמו את הלשון בטעות, לאחר צווחה, הדג נפל בתוך ביוב מלא דגים ( כן, בתוך מבוך אל תתווכחו איתי ! ) . כשהדג שלכם התפתח הוא התחיל לצוד את הדגים האחרים, ובשלב מסוים מעורם הוא בנה סולם ואיתו עלה למבוך, והוא היה _______ (לבחירתכם !, מצידי מייסד האסאסינים\ טמפלרים או מייסד רומא) .

עלילה:

ממלכת רומא נשלטת על ידי נרון האכזרי. שריפה גדולה פורצת ברומא ומה נרון עושה? שר שירים על המרפסת שלו., שירים על שרפות. נרון הואשם בהצתה של רומא . לאחר שאנשים נוספים האמינו בנצרות מכיוון סיבת ישו של "בשביל לעשות עולם טוב יותר צריך להשמיד את הישן" נרון גם התחיל לרדוף נוצרים ולהרוג אותם (כן, אתם נוצרים- יהודים לא תולים על צלב ושורפים את גופתם) . נתפסתם על ידי המשמר הרומי ואתם עכשיו גלדיאטורים ! .

אזורי מחייה :
    אזורי מחייה אלו מקומות שמשם הגיעו השחקנים . איפה הם גדלו, איזה משמעת קיבלו ומה היו והם תנאי המחייה שלהם בעודם מגיעים למקומות אלה .

מדבר :

מדבר הינו שטח המדבר המסוכן ביותר, מי שמגיע ממנו הוא איש בעל חוסן וכוח גבוה אך חוכמתו נמוכה מאוד, הוא לא משכנע ואפילו לא יכול להשוויץ. הדבר המיוחד שיש לאנשים שבאים מהמדבר הוא יכולתם לאחוז ב-2 נשקים ביחד, אבל ניסיון בשכנוע איש יכול להיות קשה עד מאוד .

טריטוריה: מצרים, כנען .

יער :

שטח היער הוא שטח מסוכן בהחלט ומראה לזעם וכעס . אנשי היער הינם אנשים נמוכים בעלי עור צהבהב-ירקרק . רמת הכוח שלהם שווה לרמת כוח של איש פוטנציאלי של הלגיון הרומי . חוכמתם יחסית גבוהה, ומהירותם היא מהירות של חתול . היכולת שמיוחדת בהם היא הטיפוס הטוב שיש להם, מה שגורם לפריצה של הרבה בניינים רומים .

טריטוריה: השבטים הגרמאניים

בית רגיל:
    שטח בית בעל חינוך (מאוד לא) מתורבת ומאוד (לא) מוסרי .
    אנשי הבית הרגיל הינם לוחמים בעלי טקטיקה משובחת ויכולתם לשכנע אנשים גבוהה . אין יתרון נוסף או דבר נוסף, בסך הכול אנשים ממוצעים למדי .
    טריטוריה: מרכז האימפריה הרומית, רומא ויוון .

ורק כדי שהשחקנים שרוצים להירשם צריכים לעבור מבחן, אז אני משנה שפה עכשיו לאנגלית

Theater Place:
    The theater place is a place where the gladiators are fighting.

1) The Roman amphitheater of Thysdrus in Tunisia is the third largest arena in the world.
    Thysdrus is one of the most important towns in North Africa.
    The amphitheater is capable of seating 35,000 spectators.

2) The amphitheater in Pula, is the sixth largest Roman arena and one of the best preserved ancient monuments in Croatia.
    The Pula Arena can seat over 26,000 spectators.

The Roman Arena in the city of Arles in France (3.
    It is capable of seating over 20,000 spectators.

4) The Verona Arena in Italy is the world’s fourth-largest amphitheater.
    The Verona Arena can host 30,000 spectators.
    The Roman amphitheater has been used continuously throughout the centuries to host shows and games: gladiator fights during

בגלל שאני נחמד חזרתי לעברית .

הכלא :

נו טוב, חשבתם שגלדיאטורים לא יכולים לשבת בכלא ?! צדקתם!
    סתם סתם ..
    נו טוב, גם גלדיאטורים שילחמו באריות ישבו מתישהו בכלא על פשע או על מעשה מאוד מאוד מאוד לא נחמד . כל יום אמיתי שווה ליומיים בכלא, זאת אומרת שאם נכלאתי לשבוע, תוך 3 ימים אני אהיה משוחרר ואצא מהכלא ואמשיך לשחק . כמו כן, אפשר לברוח מהכלא אך זה יכול להוביל לעונש מוות, או מאסר ארוך יותר . איש המצליח לברוח מהכלא הופך להיות מבוקש, ויצטרך להסתובב בעיר עם ברדס עד שיתלוש את כל הדפים עם תמונתו .

מוות:

במקרה ואתם מתים, יש שני אופציות:
    אופציה ראשונה, לעזוב את המשחק לצמיתות או לעשות ריסטראט לחלק הקרוב שהיית בו, לבחירתי איפה הקטע יהיה .
    אופציה שנייה, למצוא דרך מספיק מקורית לחזור לחיים .
    מוות יכול להיות איטי, כמו שמכיש אותך נחש או שיש לך חתך קטן .
    או שהוא מהיר, שתוקעים לך חנית בלב או שאתה קופץ מגג .
    לכל אחד יש 15 חיים, שמגיעים ל0 מתים (משום מה .. )
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 08-11-2011 בשעה 03:57 PM

2. משתמש מנוסה
    חוקים :

1) אסור אבל אסור לעשות ספאם, דברים שאתם רוצים לשאול אותי או במסן או בה"פ .

2) חצי מחוקי חת"ם תקפים פה, כל האלה שמשעממים אותי וברורים כבר .

3) אני השה"מ ואני הקובע .

מי שלא יקשיב לחוק זה, אני אקשור אותו ואפתח לו את הפה, אקח נעצים ... יהיה כואב .

נו טוב, בגלל מה שכתבתי ב'הערות' אין לכם ממש חוקים נוספים ...

טופס הרשמה :

שם משתמש: דבר שלא זקוק לו הסבר...

שם במשחק : דבר שלא זקוק לו הסבר...

סב סב סב סב סב סביך היה : על פי הרקע .

האם אתה חושב שיש לך רמה ו\או מקוריות גבוהה: כן\לא

גיל במשחק : 28-30

גיל אמיתי : דבר שלא זקוק לו הסבר...

מה אתה: מה אתה במשחק, ללא הגבלה חוץ מאנשים עם כוחות על כמו סופרמן .

למה נתפסת על ידי הלגיון הרומי: דבר שלא זקוק לו הסבר...

ציוד : חרב, מגן, קסדה, שריון, 10 מטבעות רומאיים .

דברים שהינך רוצה להגיד לי: המשחק מלך .

טופס ריק :

שם משתמש:

שם במשחק :

סב סב סב סב סב סביך היה :

האם אתה חושב שיש לך רמה ו\או מקוריות גבוהה:

גיל במשחק :

גיל אמיתי :

מה אתה :

למה נתפסת על ידי הלגיון הרומי :

ציוד :

דברים שאתה רוצה להגיד לי :
    הערה :

יש רק 4 מקומות !

3. משתמש מנוסה
    *שמור למידע נוסף*

לא להגיב

4. משתמש מנוסה
    רשומים 1-4

אין.. אתם מוזמנים להרשם

[/SPOILER]אפשר להגיב ..
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 08-11-2011 בשעה 12:47 AM

5. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    שם משתמש:Krauser

שם במשחק :אלונזו ד'אמברוסיו/Alonso D'Ambrosio

סב סב סב סב סב סביך היה :רומולוס מייסד רומא

האם אתה חושב שיש לך רמה ו\או מקוריות גבוהה: כן

גיל במשחק : 28

גיל אמיתי : 16

מה אתה : עיתונאי וסופר

למה נתפסת על ידי הלגיון הרומי : אני שנאתי את השלטון הרומי של נירון והחלטתי לצאת נגדו בספר שרציתי לכתוב אבל כששלטונו גילה על זה הם הורו לתפוס אותי.

דברים שאתה רוצה להגיד לי : המשחק מלך
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שם משתמש: Naruto.

שם במשחק: תאודור ואלי (Theodor Vali).

סב סב סב סב סב סביך היה: אססין.

האם אתה חושב שיש לך רמה ו\או מקוריות גבוהה: כן.

גיל במשחק: 28.

גיל אמיתי: 17.

מה אתה: אססין.

למה נתפסת על ידי הלגיון הרומי: בגלל העובדה שאני נוצרי, בנוסף גם התנגדתי לכוחותיו של נרון הרבה בחשאיות. בהיותי אססין רצחתי חיילים של נרון, אחד אחד ולאט שלא יגלו אותי אבל בסוף הצליחו לגלות שאני הייתי אחראי לרציחות ותפסו אותי.

ציוד: חרב, מגן, קסדה, שריון, 10 מטבעות רומאיים, ציוד אססאסינים.

דברים שאתה רוצה להגיד לי: המשחק נראה ממש טוב!
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    רשום הבא מתחילים ..

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    שם משתמש: Element

שם במשחק : Omeros Tistakuno עומרוס טיסטאקיונו.

סב סב סב סב סב סביך היה : יד ימינו של מושל רומא

גיל אמיתי : 11

מה אתה: נפח, מכין נשקים לגלדיאטורים ולאחרים

למה נתפסת על ידי הלגיון הרומי: הכנתי נשקים למתנגדים ולכן תפסו אותי שאחד מהם הלשין (איימו על חיו)

תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Element צפה בהודעה
    שם משתמש: Element

שם במשחק : Omeros Tistakuno עומרוס טיסטאקיונו.

סב סב סב סב סב סביך היה : יד ימינו של מושל רומא

גיל אמיתי : 11

מה אתה: נפח, מכין נשקים לגלדיאטורים ולאחרים

למה נתפסת על ידי הלגיון הרומי: הכנתי נשקים למתנגדים ולכן תפסו אותי שאחד מהם הלשין (איימו על חיו)

הינני מצוטט לך חלק מתוך המשחק :

המשחק יכלול דברים לגיל 12+, כגון סמים, קללות לא אידיאליות למשחקי מ"ת בפורום פוקימון ועוד . לתשומת ליבכם .
    אתה בטוח שאתה רוצה להרשם ?

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טוסטר משולשים צפה בהודעה
    הינני מצוטט לך חלק מתוך המשחק :

אתה בטוח שאתה רוצה להרשם ?
    כן,תאמין לי שאני יודע מה זה סמים וכו', וקללות מוקף בהם חח (לא עליי)
    בקיצור,כן אני בטוח
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. משתמש מנוסה
    אתה רשום על תנאי... התחלות ?

אלונז'ו:
    אתה נמצא איפשהו באיזור צרפת.. לא ברור לך איפה .
    שני שלשלאות קושרות אותך בעוד ששני חיילים רומים לוקחים אותך לתוך אמפי-תאטרון ואתה שומע קול אריות, את הקהל הזועק בקריאות בוז וצרחות של איש שככל הנראה מת . לאחר שהם משחררים אותך מהשלשלאות וזורקים אותך לתוך חדר, נמצא שם הציוד שלך . אתה שם את הכסף בצד ולובש את הציוד, השער נפתח וזורקים אותך לאמצע האמפי תאטרון, שם אתה רואה שבדיוק לוקחים אריות, הרבה דם וגופה של איש חסר חיים . מן השער השני יוצא איש בגובה מטר 60, גם עם חרב ומגן שמסתכל עליך במבט אכזרי . הוא משתחווה ואומר : "הזוכה לקרב מברך אותך, קיסר" ומכיוון שאתה לא ידעת על זה צעקות בוז נשמעות בעוד שעגבניות מפוצצות את הגופה שנמצאת באמצע הזירה . האיש מתחיל בריצה קלה לעברך בעוד שהוא עם מגנו וחרב בהיכון למכה מימין .

מה תעשה ? איך תגיב ?

דרך אגב, תגיד לי מאיזה איזור מחייה אתה רוצה להיות .

תאודור :
    בעוד שאתה מזנק על בתים וקופץ נגד שומר רומי מגיעים שני שליחים שקוראים לך לאמפי-תאטרון הקרוב לעיר . אתה עולה שוב על סולם ומקפץ שוב על הגגות, עד שאתה מגיע קרוב לאמפי-תאטרון . אתה יורד מאיזה סולם, ובפתע אתה נתפס על ידי חייל רומי . הוא תופס אותך ולוקח אותך לעבר האמפי תאטרון, זורק אותך לבפנים והולך לעשן .
    אתה מסתיר את ציוד האסאסין שלך איפשהו בבניין, מקום שתחזור אליו מאוחר יותר, לובש את בגדי הגלדיאטור וחוזר לחדר שבו השער נפתח . הזירה יחסית ריקה מגופות ודם, יש המון קהל שקורא בצרחות אהדה . מהצד השני אתה רואה איש גדול עם חרב דו ידנית וסריית סכינים לזריקה על המגף שלו מתחיל לרוץ לעברך, באותו זמן הוא גם מוציא פגיון ונלחם עם 2 נשקים ביחד . עם החרב הוא מתקיף אותך מלמעלה ועם הפגיון משמאל .

מה תעשה ? איך תגיב ?

יוליוס:
    אתה נמצא באזור טוניס, עומד ליד אמפי תאטרון ולידך כמה בניינים למכירה . שני חיילים קופצים עליך במהירות וכובלים אותך . הם רצים איתך מהר לתוך האמפי-תאטרון וזורקים אותך לחדר בעודם רצים לחדר העליון . אתה מרגיש שהתקרה רועדת ושאגרטל נשבר, ידוע לך שמעל איפה שאתה יש חדר שינה זוגי . אתה לוקח את ציוד הגלדיאטור שלך והשער נפתח, אתה נכנס וממולך אתה רואה איש בגובה מממוצע, אוחז בשני פגיונות ועוד המון פגיונות לזריקה . הוא מתחיל לרוץ וזורק עליך פגיונות, הצורה שהוא שולף אותם מדהימה אותך . הוא זורק 2, בזמן הזה זורק 2 שמסתובבים באוויר וזורק 2 נוספים, לאחר מכן ה2 הנוספים נתפסים לו ביד והוא זורק גם אותם . סרייה של 8 פגיונות רצים לעברך והאיש מתקדם במהירות .

מה תעשה ? איך תגיב ?

נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 07-08-2011 בשעה 05:42 PM

12. אני ניניני אני סמל מיני
    שם משתמש:the Little Elbaz

שם במשחק :דיליוס ספקטרום

סב סב סב סב סב סביך היה :מרבוליוס טנטרקולס(עיסוקו העיקרי היה ניהול בית קזינו-פונדק והימורים לא חוקיים)

האם אתה חושב שיש לך רמה ו\או מקוריות גבוהה: דיי

גיל במשחק :28

גיל אמיתי :13

מה אתה :כיום אני נהל את אותו בית קזינו ישן,כן הוא גורר הרבה יחס ומפתח הרבה צרות מכל עבר..אבל כמו כל אבותיי כנראה שזהו יעודי

למה נתפסת על ידי הלגיון הרומי :נתפסתי כשחיילים מן הליגיון באו להרגע אחרי קרב עקוב דמים בפונדק ולהמר קצת,כמובן שבגלל היין הם לא היו הכי צלולים בדעת,וכשהבינו כמה מהם שהסיכויים בהימורם הוא לא ממש לטובתם(נו טוב..בוא נגיד שעזרתי לסיכויים להיות לטובתי,במרמה כמובן)הם החלו להשתגע ולתקוף אותי,במהלך הגנתי פצעתי אחד מהם למוות.הסברתי שזה היה מתוך הגנה עצמית אך לא האמינו לי,זהו פחות או יותר סיפור תפיסתי.

דברים שאתה רוצה להגיד לי :מקווה להשתתף..

קרדיט ענק לרועי!

13. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    תאודור :
    בעוד שאתה מזנק על בתים וקופץ נגד שומר רומי מגיעים שני שליחים שקוראים לך לאמפי-תאטרון הקרוב לעיר . אתה עולה שוב על סולם ומקפץ שוב על הגגות, עד שאתה מגיע קרוב לאמפי-תאטרון . אתה יורד מאיזה סולם, ובפתע אתה נתפס על ידי חייל רומי . הוא תופס אותך ולוקח אותך לעבר האמפי תאטרון, זורק אותך לבפנים והולך לעשן .
    אתה מסתיר את ציוד האסאסין שלך איפשהו בבניין, מקום שתחזור אליו מאוחר יותר, לובש את בגדי הגלדיאטור וחוזר לחדר שבו השער נפתח . הזירה יחסית ריקה מגופות ודם, יש המון קהל שקורא בצרחות אהדה . מהצד השני אתה רואה איש גדול עם חרב דו ידנית וסריית סכינים לזריקה על המגף שלו מתחיל לרוץ לעברך, באותו זמן הוא גם מוציא פגיון ונלחם עם 2 נשקים ביחד . עם החרב הוא מתקיף אותך מלמעלה ועם הפגיון משמאל .

מה תעשה ? איך תגיב ?

דרך אגב, תגיד לי מאיזה איזור מחייה אתה רוצה להיות.
    אני רוצה להיות מהיער
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    מחשבה מהירה עוברת לי בראש לפני הפעולה: "שיט.." זה כל מה שאני חושב, חושב למה לעזאזל אני נלחם נגד כזה בחור ענק.
    אני מוותר על המחשבות, מוציא את החרב וחוסם איתה את הפגיון משמאל.
    באותו הזמן אני שולח את המגן למעלה וחוסם את החרב של היריב, מתכופף קצת כדי לבלום אותה לגמרי.
    אני מחזיק ככה כמה שניות את המכות שלו ואז פתאומיות בורח לצד, משתמש במהירות שלי כדי להגיע אל גבו וחותך אותו עם החרב פעם אחת בחוזקה.
    אחרי המכה אני מתחיל לברוח קצת אחורה, שומר מרחק ממנו שלא יתקוף אותי בלי שאני אקבל סימן על כך לפני כן.
    חמוף

14. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    שם משתמש: ניב

שם במשחק :הנסיך השני(לשעבר) קיריוסוס

סב סב סב סב סב סביך היה :המלך שהישטלט על הממלכות שמסביב ועוד

גיל במשחק :28

גיל אמיתי :14

מה אתה : שליט שזרקו אותו מארצו למדבר

למה נתפסת על ידי הלגיון הרומי :אני נתפסתי כמעט אבל ברחתי ביגלל המיומנות שלי לשבוע בהרים ואז שהגעתי זה היה באמצע מלחמה.(אנחנו ניצחנו אבל גירשו אותי מארצי ביגלל שברחתי ליפני המלחמה)

ציוד :חרב, מגן, קסדה, שריון, 10 מטבעות רומאיים .

דברים שאתה רוצה להגיד לי :לא

15. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    אתה רשום על תנאי... התחלות ?

אלונז'ו:
    אתה נמצא איפשהו באיזור צרפת.. לא ברור לך איפה .
    שני שלשלאות קושרות אותך בעוד ששני חיילים רומים לוקחים אותך לתוך אמפי-תאטרון ואתה שומע קול אריות, את הקהל הזועק בקריאות בוז וצרחות של איש שככל הנראה מת . לאחר שהם משחררים אותך מהשלשלאות וזורקים אותך לתוך חדר, נמצא שם הציוד שלך . אתה שם את הכסף בצד ולובש את הציוד, השער נפתח וזורקים אותך לאמצע האמפי תאטרון, שם אתה רואה שבדיוק לוקחים אריות, הרבה דם וגופה של איש חסר חיים . מן השער השני יוצא איש בגובה מטר 60, גם עם חרב ומגן שמסתכל עליך במבט אכזרי . הוא משתחווה ואומר : "הזוכה לקרב מברך אותך, קיסר" ומכיוון שאתה לא ידעת על זה צעקות בוז נשמעות בעוד שעגבניות מפוצצות את הגופה שנמצאת באמצע הזירה . האיש מתחיל בריצה קלה לעברך בעוד שהוא עם מגנו וחרב בהיכון למכה מימין .

מה תעשה ? איך תגיב ?

אני רוצה להיות מאיזור בית רגיל
    ---------------------------------------
    "קרב כל כך מוקדם?! הקיסר הזה, הוא בייש את האימפריה של רומלוס הגדול!" אצרח על האיש וארוץ אליו,עם יד ימין אנסה לבלום את ההתקפה שלו עם השיריון ועם יד שמאל אחזיק את החרב ואתקוף אותו לכיוון הרגליים. 'אם אבלום את ההתקפה שלו ואנסה לשסף לו את הרגליים אני מאמין שבלי רגליים הוא לא יוכל להמשיך' אחשוב לעצמי.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •