|
|
#1 |
|
משתמש מתקדם
שם פרטי: Sirius Black
|
חיפשתי כמה הורדות בעצמי ואז מצאתי אתר שיש בו הורדות... אז החלטתי להביא לכם את כל ההורדות
![]() --- הארי פוטר ואבן החכמים [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] הארי פוטר וחדר הסודות [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] הארי פוטר והאסיר מאזקבאן [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] הארי פוטר וגביע האש [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] הארי פוטר ומסדר עוף החול [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] הארי פוטר והנסיך חצוי הדם [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] הארי פוטר ואוצרות המוות חלק 1 [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] לצערי לא היה את החלק השמיני. אם אני אמצא אני אביא אותו לכאן ואוסיף אותו לרשימת המשחקים. באתר שהביאו את ההורדות נתנו הורדה של קראק למשחק השני... הנה: [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] וגם הוסיפו שכדי להוריד את המשחקים צריך את התוכנה יו - טורנט, והביאו הורדה. הנה: [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] והסבר קטן להורדה: בכל הלינקים אתם מגיעים לאתר שיש כפתור שעליו כתוב download בגדול, אבל זה לא הכפתור הנכון. צריך ללחוץ על לינק קטן שמופיע ממש מתחת לכפתור הענקי. על הלינק הקטן כתוב: "הורד טורנט זה". ושני דברים אחרונים אבל חשובים: מי שהביא את ההורדה העיר שהקראק נחוץ רק למי שיש לו בעיות במקום שיש במחשב שלו. והדבר השני: אני בעצמי לא יודעת ממש איך מתקינים, אבל אם יש בעיות, בכל זאת תפנו אלי . לא בדקתי את כל הלינקים, אז אם לינק לא תקין, אני אשמח אם תעירו לי.
|
|
|
|
#2 |
|
בלופ.
|
תודה שהבאת...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
משתמש מתקדם
|
תודה נל.
אני מת על המשחקים האלה.
[רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] כשמשעמם לי אני הופך למטומטם ועוד מצלם את זה? לאן הגענו.... אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
כשמייקל וקוין היו קטנים הם תמיד שיחקו אחד עם השני... אך כשמייקל יצא למסע הפוקימונים שלו עם טרטוויג... הוא חזר בלעדיו.... מייקל השתנה. מה קרה לטרטוויג? העם מייקל יחזור להיות כמו שהיה קודם? העם קוין יחזיר את טרטוויג? ואיך צוות רוקט קשורים לענין? החשכה תגיע בקרוב,האפלה תבוא. העם תצטרפו אל קוין במסעו? פוקימון-מסע מסתורי.... בפורום ספרות. [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
משתמש מתקדם
|
בבקשה
![]() אם מישהו מסתבך שיפנה אלי ![]() אשמח לעוד תגובות.
|
|
|
|
#5 |
|
משתמש מתקדם
שם פרטי: נועם
|
תודה רבה
הורדתי את הארי פוטר 3 והוא עובד מצויין התגעגעתי למשחקים האלה חח |
|
|
|
|
|
#6 |
|
משתמש מתקדם
|
אני מוריד עכשיו את 3.
ממש תודה נל
[רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] כשמשעמם לי אני הופך למטומטם ועוד מצלם את זה? לאן הגענו.... אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
כשמייקל וקוין היו קטנים הם תמיד שיחקו אחד עם השני... אך כשמייקל יצא למסע הפוקימונים שלו עם טרטוויג... הוא חזר בלעדיו.... מייקל השתנה. מה קרה לטרטוויג? העם מייקל יחזור להיות כמו שהיה קודם? העם קוין יחזיר את טרטוויג? ואיך צוות רוקט קשורים לענין? החשכה תגיע בקרוב,האפלה תבוא. העם תצטרפו אל קוין במסעו? פוקימון-מסע מסתורי.... בפורום ספרות. [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] |
|
|
|
|
|
#7 |
|
משתמש מתקדם
|
ניסיתי להוריד את 3 אבל לא הצלחתי בעצמי
![]() מישהו יכול להסביר לי? (מצטערת, אני לא מבינה בתוכנה הזאת בכלל...)
|
|
|
|
#8 |
|
משתמש מתקדם
שם פרטי: נועם
|
תכתבי בגוגל utorrent ותורידי את הראשון שאת רואה, אחרי שהורדת והתקנת יש לך בתוכנה עצמה סרטון הדרכה של איך להוריד ולהסתדר עם התוכנה(די קצר משהו כמו דקה) וישר מבינים.. אם עדיין לא הבנת בכף תשאלי אני יענה לך על שאלות
![]() [רק משתמשים רשומים יכולים לראות לינקים ] זה קישור ישר להורדה אז בצד שמאל למעלה תלחצי וזה יוריד לך |
|
|
|
|
|
#9 |
|
משתמש מתקדם
|
תודה, נועם
![]() עזרת לי מאוד ואני מורידה עכשיו את הארי פוטר 3, 4 ו6. אשמח לעוד תגובות ממשתמשים אחרים גם ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
משתמש רשום
שם פרטי: גל
|
תודהההה רבהההההההה אני מת על המישחקים האלה תודה רבה שהבאת את מישחקים האלה
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
משתמש וותיק
שם פרטי: ד''ר פרופסור פטריק
|
ציטוט:
הורדתי כבר את הארי פוטר 3,4 שניהם עובדים אני עכשיו בודק את 5
|
|
|
|
#12 |
|
משתמש מתקדם
שם פרטי: סקילה
|
תודה רבה נל
![]() יש לי את 4 ו2 לפלייסטיישן D: |
|
|
|
|
|
#13 |
|
משתמש מתקדם
|
לי יש את 4 לפלייסטישן והיה לי את 3
|
|
|
|
|
#14 |
|
משתמש וותיק
שם פרטי: ד''ר פרופסור פטריק
|
נל הטורנט של הארי פוטר 5 לא ממש טוב לוקח איזה שנה להוריד אותו :o
|
|
|
#15 |
|
משתמש מתקדם
|
באמת?
גם לי זה לוקח המון זמן משום מה, אני אחפש הורדה אחרת יותר טובה... אוף, נכנסתי בטעות לשלב השני עם המנורות הסגולות האלו ואני לא מצליחה לצאת... מישהו יודע איך יוצאים ממנו? הרי כבר עשיתי אותו ואין לי כח להלחם נגד הגובלינים המכוערים האלה והצבים המעצבנים האלה!
|
|
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת אשכול | |