Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש מנוסה
    עריכה: בכותרת שכחתי להוסיף גם את SPEE, שזה הפוקימון המזויף עם הסופר איווי, המבוסס על המנגה

טוב בגלל שאני מאוד אוהב את המשחקים מדור 1-2 שערוכים, אז חשבתי לעלות עוד משהו חוץ מPokemon Brown

אז הנה הטופס קודם כל:

שם המשחק: Pokemon Pikachu Edition - 2009
    קישור להורדה: http://turbobit.net/xlthxkh7rnvj/Pok...ition.rar.html (מצטער שהאתר ברוסית, אבל בגוגל כרום יש אפשרות תרגום+זה לא כזה קשה להבין מאיפה להוריד)
    http://www.siz-f.co.il/-273897943583...dition_103.rar - יש גם את זה לאלה שאומרים שהקודם לא עובד, אולי זה יעבוד
    עריכה של איזה משחק: פוקימון קריסטל
    מה השתנה במשחק: המון, המפות, ההתחלתי, הדרך תפיסה, ועוד הסברים בהמשך
    גרסה של המשחק: גרסא אחרונה, אפשר לסיים אותה כולל אחרי הליגה
    האם יש צורך לפצ'פץ': לא
    קרדיט ל: אתר אחר של הורדות

הסבר מלא:

קודם כל ההתחלתי הוא פיקאצ'ו, אתם תראו 3 פוקדורים אבל ההתחלתי הוא רק פיקאצ'ו
    20 TM חדשים (זאת אומרת ש20 מהTM הרגילים השתנו, כגון Double Kick \ Struggle שהפכו לTM אפשריים לקנייה)
    רק פיקאצ'ו יכול ללמוד Surf (ואז במקום לפרס תראו את הפיקאצ'ו הגולש)
    פוקימונים מתפתחים ברמה גבוהה יותר מהרגיל, אם מישהו ירצה לדעת אני יכול לגלות לו בהודעה פרטית
    לא צריך לפתח פוקימונים בהחלפה, וגם פיקאצ'ו מתפתח לראיצ'ו בלי אבן חשמל
    לפיקאצ'ו יש התפתחות נוספת (זאת אומרת אחרי ראיצ'ו, הפתעה גדולה ואני לא מספר לאף אחד גם באיזה רמה)
    יש פוקימונים עם סטטים מוגברים, כגון מג'יקארפ, פיצ'ו וכו'..
    הפוקימונים היחידים שלא ניתנים לתפיסה הם: מיו, מיוטו, טוגפי, טוגקטיק, קלפה ואיגליפף, אתם יכולים להשיג בהחלפה (למרות שאם אני זוכר קלפרי+ג'יגליפף ניתנים להשגה, לא בטוח בזה, אז אפשר להרבות אותם)

המפות שונות בהמוןן, כמובן שהשמות יוזכרו בתוך המשחק
    לא תוכלו להגיע לעיר Violet
    הפוקימונים של מנהיגי המכון שונים, עדיין אותם הסוגים
    אתם חייבים להשיג את האופניים כשתוכלו
    אתם חייבים להתחיל מDark Cave אבל יש 2 כניסות אליה, באחת מהם לא תוכלו לעבור אז אני יתן מדריך מיוטיוב בהמשך
    פוקימונים יכולים ללמוד מגוון רחב יותר של TM'S

המדריך מיוטיוב:

http://www.youtube.com/watch?v=Qd3zQdoweX4

המדריך לא ממשיך עד הסוף הוא יגמר בפרק מסוים, אבל משם אתם תדעו כבר להמשיך לבד

*יש הפתעות מעניינות שתמיד כדאי שתהיו מוכנים אליהם במשחק*

בהצלחה במשחק, לכל עזרה אתם מוזמנים לפנות אליי

משחק נוסף בסגנון RMXP

שם המשחק: SPEE - Super Pokemon Eevee Edition
    קישור להורדה: http://pokemoneevee.co.cc/download.html - זה אתר ההורדות הרשמי שלהם, שם תתעדכן כל גרסא, כרגע האחרונה היא 7a, זאת אומרת רק הקדמה ל7 המלא, בקרוב יצא גרסאות נוספות, אם אתם רוצים לשחק בזה בגרסא מלאה תורידו DEMO 6 + 0.603 PATCH וזה גרסא יחסית ארוכה ומעניינת, העלילה ב7 משתנה לגמרי
    עריכה של איזה משחק: של שום משחק, RMXP, זאת אומרת לאנצ'ר של המשחק עצמו כמו ראפטור
    מה השתנה במשחק: יש עלילה חדשה לגמרי, סופר איווי, זאת אומרת איווי שיכול להתפתח לכולם, בגרסא 0.603 הוא יכול עד ליפיון וכמובן אתם צריכים לרכוש את הORB של כל צורה, הראשונים האפשריים הם איווי + ג'ולטיון + וופריון - עוד הסברים בהמשך
    גרסה של המשחק: האתר שהבאתי לכם מראה כל פעם את הגרסא החדשה שיוצאת להורדה
    האם יש צורך לפצ'פץ': לא
    קרדיט ל: RANOAK יוצר המשחק מפורום קהילת פוקימון מחו"ל

הסבר מלא:

אתם מתחילים בחלום מוזר, שאתם רואים שני ילדים מ"העולם הוירטואלי" וזה די קצר ואז זה מגיע למצב שאתם רואים את פרופ' אוק, כמובן שהם מדברים בצורה שונה, תתנו את השם שלכם וכו' וכו'

משם תצטרכו להמשיך ליער שבצד ימין לArbor City, איזה ילד יאמר לכם שהוא ראה מפלצת, ולא תאמינו ותמשיכו, אתם תראו את איווי משוטט שם וכל פעם דברו איתו עד שתגיעו לבית מסוים, ריק רק עם איווי
    שם תמצאו אותו ויכנסו שני אנשים מתקדמים מצוות רוקט, תלחמו נגד הרטטה של אחד מהם עם איווי הרגיל, ואז השני ירצה להוציא זובאט ואיווי יתפתח לג'ולטיון, ואז יתחיל הקרב וכמובן תפרקו אותו כי ג'ולטיון הוא התפתחות סוסההה ברמות למשחק הזה

עכשיו שינויים רבים
    אין פוקדורים, בכלל!!, אם אתם רוצים להשיג פוקימונים יש כמה דרכים
    א. להשיג אותם ממשימות
    ב. להשיג אותם מאנשים
    ג. פוקימונים "מושחטים" (Corrupted) פוקימונים שהDNA שלהם השתנה, בגלל כל הזבל שבני האדם נתנו להם, הם יותר חזקים מהרגיל, עם יותר חיים ויותר מתקפות יחסית לעצמם, כשתנצחו אותם הם יחזרו לתת התפתחות (במקרה ויש) ואז הם יהיו שלכם
    אין שישיות, מותר עד ארבעה פוקימונים, וכל הפוקימונים נלחמים בכל קרב, כן כן, כל קרב פוקימונים יהיה כל הפוקימונים שלכם ביחד VS כל הפוקימונים הפראיים\של היריב ביחד

בעלילה המיוחדת יש AI, שהם יצורים מתקדמים מבחינה שכלית ששולטים על העולם, אני לא יגלה לכם עוד עליהם כי זה החלק הכי מעניין, אתם תבינו הכל עליהם לבד
    כל פוקימון יכול ללמוד אינסוף מתקפות, במקום סט של ארבעה מתקפות, אין הגבלה בכלל =]
    יש חכה, יש אופניים, פוקדקס (שבגרסא 0.603 הוא לא כל כך שימושי..)
    אתם יכולים לשים 2 חפצי זבל שמשפרים לכל פוקימון, חפץ החזקה שמשפר סטאט(כמו החפצי זבל), חפץ מיוחד שמשפר סטאטים ברמה הרבה יותר גבוהה, ואתם יכולים לשים יכולת
    Refine System, במערכת הזאת תוכלו ליצור דברים חדשים מדברים שיש לכם, ליצור TM או חפצי זבל ברמה יותר גבוהה

DM - Direct Machine
    זה מתקפה שאתם לא יכולים ללמד פוקימון אותה, אבל באמצע הקרב תוכלו להשתמש בה כשהיא ברשימת החפצים, גם אם כתוב X1 תוכלו להשתמש בה בערך כ-3 פעמים, תוכלו גם להכין כאלה
    בתים לקנייה, בכל גרסא המחיר שלהם משתנה
    מערכת קרב שונה לגמרי חוץ מכל הפוקימונים ביחד בקרב
    151 פוקימונים מדור ראשון (למרות שלא את כולם תמצאו) כ-100 מדור שני וכ-100 לפי דעתי מדור שלישי (כנ"ל לא את כולם תמצאו)
    Summon, אני לא יגלה לכם
    ועוד המון שיקח לי המון זמן להסביר

משחק מהנה מאוד

מדריך מיוטיוב בשבילו:

http://www.youtube.com/watch?v=sZF_MjSahAc

אני אישית מעדיף בלי מדריך אז לא השתמשתי, לא יודע עד איזה פרק הוא מגיע

מה שהבאתי לכם הוא של v0.602
    זאת אומרת שהפרק האחרון לפי העדכונים שאני מסתכל בבלוג שלהם, הוא שתוכלו להגיע עד לחלק מסוים בRainbow Tower, ושם תתקעו, אבל זה בגרסא של המדריך, ב0.603 תוכלו להילחם עד הAI ה3 (הסדר שלהם כמובן משתנה בגרסא 7 ומעלה, תתעדכנו בבלוג שנתתי לכם)

טוב זהו להיום כנראה, אני מקווה שSTM יוסיף ללינקייה, אני ידאג להשיג עוד משחקים מזויפים כי יש לי עוד המון, רק שרובם דור 3 =[
    אני מעדיף דור 1-2 כי אין הרבה כאלה, אבל אני יכול להשיג לכם גם דור 4-5

תכתבו פה מה שאתם רוצים, איזה דור אתם מעדיפים ואני ינסה להשיג כמה שיותר (אם זה דור 4-5 אני מצטער אני פשוט לא משחק אז אני פשוט יכול לחפש מדריכים, וההסבר יהיה מפורט פחות מבד"כ)

תהנו =]
    נערך לאחרונה על ידי dvirbs, 06-01-2012 בשעה 06:03 PM

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

2. משתמש מנוסה
    המשחק הזה של הפיקצו זה מבוסס על סילבר גולד קריסטל זה יעבוד על האמילטור של גבוייא אדוונס נכון?

אגב למה זה דמו של המשחק?אין משחק מלא?
    [

3. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    משחק מדהים ! הורדתי אותו אני מכור אליו ואיזה השקעה כל הכבוד המשך כך !
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    הוספתי ללינקייה בנעוץ
    תודה וכל הכבוד!

5. TBM
    שם: מתן
    הייתי מעדיף משחק של דור 3 (אבל משחקים עם עלילה חדשה לדוגמה פוקימון נאג'ארינה/pokemon naranja).

6. bbuuuii
    שם: עידן
    כל הכבוד לך! ץמשיך להשקיע כך ולחשוף אותנו למשחקים מעניינים

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Champion צפה בהודעה
    המשחק הזה של הפיקצו זה מבוסס על סילבר גולד קריסטל זה יעבוד על האמילטור של גבוייא אדוונס נכון?

אגב למה זה דמו של המשחק?אין משחק מלא?
    מה מהם דמו? המשחק של פיקאצ'ו הוא המלא, אני פיצחתי אותו עד הקרב נגד רד
    הSPEE מתעדכן כל הזמן גרסא חדשה, ובגלל זה הבאתי לכם את הבלוג, זה משחק באמת איכותי ועל רמה

בנוגע לדור 3, כמובן שיש המון ואני יתן בקרוב, וכל מי שהגיב תודה
    אני מעדיף לתת דורות 1-2 ומשחקים שונים, בגלל שזה משהו שאין הרבה

*אולי אני יתן משחקים להורדה שאני לא שיחקתי בהם אבל זה רק כדי לספק לכם מגוון רחב שיהיה כאן בשבילכם, כמובן שאני יחפש לכם תקצירים והסברים על המשחקים*

8. משתמש מנוסה
    יש בעיה במשחק של פיקאצ'ו, בהתחלה שחקתי לי בסבבה אחר כך פתאום נכבה לי המשחק ניסיתי להיכנס אליו שוב וזה הראה שאי אפשר בגלל שגיאה, מחקתי ניסיתי להוריד שוב ואז זה לא נתן לי... אתה יכול להסביר מאיפה להוריד אולי או לתת עוד אתר? לא הבנתי מאאיפה להוריד...

9. משתמש מנוסה
    אני ינסה לראות אם יש הורדה אחרת

http://www.siz-f.co.il/-273897943583...dition_103.rar

תנסו את זה אני גם יעדכן באשכול
    נערך לאחרונה על ידי dvirbs, 06-01-2012 בשעה 06:03 PM

10. משתמש מנוסה
    תודה עובד

11. משתמש מנוסה
    חחח שהתכוונתי המשחק דמו זה מה שכתוב שם

Demo 7a
    [

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Champion צפה בהודעה
    חחח שהתכוונתי המשחק דמו זה מה שכתוב שם

Demo 7a
    כן כי דיברתי עם Raonak\DarkDoom3000 המייסד של המשחק, הוא אמר לי שזה דמו כי הוא משנה את עלילת המשחק
    הAI הראשון תמיד היה Necro, והוא אמר לי שהוא רוצה אותו יותר עמוק בסיפור, אז הוא הפך לAI הרביעי
    Lionheart היה שני, הפך לראשון
    GeoSigma נשאר שלישי (ויש איתו הפתעה ממש יפה) וAI השני הוא הוסיף את Vanish_23
    אני סיפרתי לו כמה תאוריות שלי לגבי המשחק, והוא סיפר לי את התכנון, אם מישהו ישחק בגרסא 0.603 הוא יראה שיש איזה סיפור על XDR (המאסטר של הAI)
    וZero (שאני לא יגלה את ההפתעה שלי עליו שהוא סיפר)
    בכל מקרה הגרסא מתעדכנת כל פעם, אני בקשר איתו בפורום השני כדי לעדכן אתכם ובקרוב יצאו הגרסאות דמו החדשות עד שתצא הגרסא המלאה עם הליגה ועם Necro וגם כמובן XDR

13. משתמש מנוסה
    שינו במשחק התפתחויות?
    יש לי נידורן רמה 16 לא מתפתח
    אברה רמה 17 לא מתפתח
    משהו מוזר

14. משתמש מנוסה
    בפוקימון פיקאצ'ו? כן שים לב כי כנראה לא קראת הכל
    כל פוקימון מתפתח ברמה יותר גבוהה, להקשות עליכם
    אני יתן למשל דוגמא אחת, בייליף מתפתחת למגניום בערך ברמה 58

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •