אני עומד להציע לחברה שלי הצעת נישואים החל מעוד חודש ואני צריך להתכונן יש לכם רעיונות אייך לעשות את זה בצורה רומנטית?אני חשבתי על חוף ים או איצטדיון כדורגל שיש שם מלא צופים מה אתם מייעצים?
Printable View
אני עומד להציע לחברה שלי הצעת נישואים החל מעוד חודש ואני צריך להתכונן יש לכם רעיונות אייך לעשות את זה בצורה רומנטית?אני חשבתי על חוף ים או איצטדיון כדורגל שיש שם מלא צופים מה אתם מייעצים?
חח אחי.. לא כדאי לך במקום של הרבה אנשים ראיתי סרטון(חפש ביוטיוב) שמישהו מציע למשהי הצעת נישואין במחצית של משחק כדורסל והיא לא הסכימה להתחתן איתה ונתנה לו כאפה והלכה.. חחח
אמ... לא יודע פעם שמעתי שבימו מרדף שוטרים ואז כ"שהשוטר" אמר להם לצאת אז הוא הציע לה
נ.ב:ומה היא תגיד על זה שאתה נמצא בפורום הזה?חחחח
[quote][i]Originally posted by Michael[/i]@May 18 2009, 08:00 PM
[b] חח אחי.. לא כדאי לך במקום של הרבה אנשים ראיתי סרטון(חפש ביוטיוב) שמישהו מציע למשהי הצעת נישואין במחצית של משחק כדורסל והיא לא הסכימה להתחתן איתה ונתנה לו כאפה והלכה.. חחח
אמ... לא יודע פעם שמעתי שבימו מרדף שוטרים ואז כ"שהשוטר" אמר להם לצאת אז הוא הציע לה
נ.ב:ומה היא תגיד על זה שאתה נמצא בפורום הזה?חחחח [/b][/quote]
היא לא יודעת שאני בפורום ותחשוב על זה איצטדיון כדורגל למעלה מ8000 איש הצעת נישואים בכל היציעים כולם מסתכלים עליה ואומרים תעני לו בחיוב ואז היא מסכימה מרוב רגש הבנת?
עשה לה את היום המושלם,בלה איתה ואז בסוף היום תציע לה.
אתה יכול לקחת אותה למסעדת יוקרה או טיול בחו"ל ששם תציע לה.
אבל דעתי:אתה רק בן 22,טיייל ותחרוש את העולם עוד קצת(אפילו איתה) ואז אחרי שתיהנה כרווק תציע לה
[quote][i]Originally posted by swinub[/i]@May 18 2009, 08:03 PM
[b] עשה לה את היום המושלם,בלה איתה ואז בסוף היום תציע לה.
אתה יכול לקחת אותה למסעדת יוקרה או טיול בחו"ל ששם תציע לה.
אבל דעתי:אתה רק בן 22,טיייל ותחרוש את העולם עוד קצת(אפילו איתה) ואז אחרי שתיהנה כרווק תציע לה [/b][/quote]
זה נכון שאני רק בן 22 אבל מה לעשות אני מאוהב ואני רוצה אותה לכל החיים יש לי פול חברים שהתחתנו מתחת לגיל 22 ותודה אחשוב על מה שאמרת יש למישהו עוד הצעות?
אני עם סווינב.
הוא די צודק.
ואיצטדיון כדורגל זה מקום טוב, אבל שלא תחשוד הא D:
היא אוהבת כדורגל?
הוא ימצא דרך.
היא אוהדת ביתר כמוני היא מושכת לי באוזן בזמו המחצית מאמי בוא נקנה משהו מהקפטריה של האיצטדיון חחחחחחח
XD
אז לא יהיה לך קשה.
תציע לה בגמר הגביע.
אם הם יזכו ~ תגיד לה ככה ~ מחכה לה הפתעה.
איצטדיון לא טוב-כי אם היא תסכים ללחץ ואז תגיד כן אתם תיהיו נשואים רק בגלל שהיא לא רצתה פדיחה.
ותחשוב שנייה-נגיד היתחתנת הגעת למחוייבות והלך לך החיים החופשיים,ואז אתה אומר "חבל שלא נהנתי עוד קצת".
לפני שאבא שלי התחתן הוא טייל במשך שנתיים בקנדה,טורקיה,ארה"ב והוא בלי חרטות ואומר "אני חרשתי את חיי ואני בלי חרטות"
אתם רוצים לראות תמונה שלה?זה חוקי לפי הפורום?
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@May 18 2009, 10:19 PM
[b] אתם רוצים לראות תמונה שלה?זה חוקי לפי הפורום? [/b][/quote]
זה מותר, כל עוד אין פסום של כתובת / טלפון / פרטים אישיים מאוד...
מקום אינטימי...שתהיו לבד..נגיד מסעדה או חוף ים או לא יודע מה...
תפתיע אותה עם הטבעת ולא סתם לכרוע ברך ולפתוח ת'קופסא של הטבעת..
ובהצלחה D:
בעצם מחקתי את התמונה זה גדול מידי וזה עשה עומס על העמוד.