-
המעצב הראשי של משחקי פוקימון האחרונים חושב שהסדרה זקוקה לקצת פיצוצים ויריות.
ג'וניצ'י מאסודה, המעצב הראשי של משחקי הסדרה האחרונים (Diamond ו-Peral) בהחלט חושב כך.
"באופן אישי, אני מאוד אוהב את ז'אנר משחקי הפעולה... כנראה שנרצה להוסיף אלמנטים מהז'אנר הזה למשחקי פוקימון".
כך אמר ג'וניצ'י בראיון שהתפרסם לאחרונה במגזין ה-Game Informer.
מה דעתכם על זה? XD
-
אני מסכים,יהיה יותר מגניב אם הפוקימונים ילחמו כמו בקרב מכות.
-
טעות לא קראיתי עד הסוף אבל מזתומרת שינוי הז'נר במישחק יענישניראה את הפוקימונים זזים או משהו?
-
[quote][i]Originally posted by bxhl2[/i]@May 22 2009, 11:08 AM
[b] אני בעד שינוי הז'נר אבל לא לפעולה זה סתם יהרוס
אבל שישנו את התבנית המשעממת של הסידרה 20 פרקים שלא קשורים הת תופסים איזה פוקימון קרב מכון או משהו ושוב ובכל הפרקים האלה הם מעיפים לשמיים את צבט רוקט [/b][/quote]
לא קראת מה הוא רשם? "מעצב המשחק" הם מדברים על הז'אנר של המשחקים, לא מדברים פה על הסדרה.
אבל מאוד יכול להיות שאם ישנו את ז'אנר המשחקים אולי גם ישנו את ז'אנר הסדרה
-
אני בעד להחזיר את הסידרה ואת הפרקים שלה לסגנון העונה הראשונה.
לא רק לחפש איך להיות חברים וטובים ואוהבים כל הזמן,שיהיה אקשן,קרבות כמו שצריך,כמו באנימות האחרות.
שגם יתמקדו בעלילה,שיעשו שתכלס צוות גלקטיק יופיעו המון ושהסידרה תעסוק בעלילת המשחק.
-
במשחקים?
דיי נראה לי מגניב..
אבל בסדרה זה ממש יהרוס.. XD
-
[quote][i]Originally posted by Demimoner[/i]@May 22 2009, 04:27 PM
[b] במשחקים?
דיי נראה לי מגניב..
אבל בסדרה זה ממש יהרוס.. XD [/b][/quote]
הדבר היחיד שהם יכולים להוסיף וזה יתאים עדיין גם לקהל הצעיר זה שבמשחק יהיה קרב מכות,אני מאוד בעד
-
OMFG. פוקימון עם ABS (מערכת קרבות פעולה)?!?!?!?!?!?! אמן!
-
מאיפה לקחת את הדבר הזה?
ואין סיכוי שישנו את הז'אנר. פוקימון זו הצלחה, וכל משחק פוקימון בנוי על אותו בסיס, ובזכות הבסיס הזה פוקימון מצליח כל כך.
וזה Pearl.
-
לפי דעתי הסדרה חייבת קצט יותר לענין אנשים טיפה מבוגרים
היום היא נמצאת במצב ממש ילדותי תמיד הטובים מנצחים
איין מספיק אקשן ובלאגן אמתי
אני אוהב את הסידרה בגלל שיש לי הרבה נוסטלגיות ממנה ועם היתי נתקל בה היום כנראה לא היתי מתלהב ממנה...
-
אתה צודק..
שיעשו איזה 5-6 פרקים שאש רודף אחרי ג'יאובני כי הוא גנב את פיקאצ'ו ועומד לשאוב ממנו חשמל או משהו XDD
-
אני מת שיעשו לפוקימון סרט קולנוע באורך מלא שיהיה מצולם והפוקימונים יהיו בגראפיקה ממחושבת מתקדמת (כמו הארי פוטר, הסרטים על גיבורי-על, רובוטריקים, וכו')
-
אבל זה יראה דבילי עם שחקנים אמיתיים, וגם בגרפיקת מחשב זה יראה מטומטם
-
אבל אפשר לעצב אותם עם גרפיקה איכותית שתראה טוב, היו כבר עשרות סרטים שבהם עשו יצורים קסומים שנראים ממש יפים ומציאותיים, אז אפשר להשתמש באותה טכנולוגיה גם לפוקימון, ובקשר לשחקנים- תלוי אם יבחרו שחקנים טובים.
-
ניראלי זה דווקא יהיה יותר מגניב ככה.
אבל בכל זאת לא צריך להרוס את העבר המוכר והאהוב של המשחק הזה...
עד עכשיו משחקי הפוקימון יצרו לעצמם תדמית מצוינת,
ואני לא בטוח שכדאי ליוצרים להסתכן בכך שלהפוך את זה לפוקימון סטרייק.