-
היי אחי אני לא מבין למה אתה כזה ממהר לסגור אשכולות אני פתחתי אשכול עם שאלה בקשר לסדרה היו לי עוד שאלות אבל אתה נהלתה ואז אם אני הייתי עושה עוד נושא הייתה אומר לי שאני עושה יותר מדיי אשכולות וגם בקשר אל הקודים ששאלתי בבפלטינה המחשב שלי לא יודע מה קרה לו מה אתה חושב אני מפגר אני הייתי שואל את זה אם אני יכולתי לחפש לבד תחשוב קצת
-
1) מה הקשר לסדרה? אני לא מנהל שם.
2)אנ לא ממהר, אני פשוט רואה שכאשר ענו על השאלה, זה אומר שזהו, האשכול הסתיים.
אני לא אומר שאתה מפגר, חס וחלילה.
תן לי דוגמא בבקשה, על דבר שאתה מתלוננן.
-
אלירן עצה ברגע שאתה רואה אשכול שעונים בו כבר אז אל תנעל את האשכול כי אולי יש לפותח האשכול עוד שאלות ראיתי מקרים שSTM נעל נושאים של משתמשים ואמר להם יש לכם לא מעט נושאים של שאלות תשאלו שם לכן שאתה רואה מישהו ששואל שאלה וכבר עונים לו אל תמהר לנעול ולפותח הנושא אני לא מבין על מה אתה מדבר תפרט קצת יותר על מה בדיוק התלונה?אני אולי לא מנהל או משהו אבל אני בהחלט וותיק פה ורוצה לעזור לך.
-
אני לא וויתק בכלל גם כן.
ג'ון, ותיק אומר כשנתיים או שנה + אבל זה לא ממש משנה.
בכל מקרה, אני אקח את העצה הזאת, פשוט יש כבר אשכולות שענו על כל השאלות ואני רואה שהפותח אומר תודה. אז אני נועל.
ויש אשכולות שיש להם נושא רשמי אז אני נועל.
-
[quote][i]Originally posted by TickTak[/i]@May 22 2009, 10:51 PM
[b] 1) מה הקשר לסדרה? אני לא מנהל שם.
2)אנ לא ממהר, אני פשוט רואה שכאשר ענו על השאלה, זה אומר שזהו, האשכול הסתיים.
אני לא אומר שאתה מפגר, חס וחלילה.
תן לי דוגמא בבקשה, על דבר שאתה מתלוננן. [/b][/quote]
בקשר אל הנושא שפתחתי בבפלטינה אני לא יודע אחי גם לי זה נראה דפוק אבל המחשב שלי עם הריענון לא נכנס לשם אז ביקשתי שיעתיקו לי ואתה ישר אמרתה שאוליי אני סתם ממציא שהמחשב שלי לא נכנס הרי אם הוא היה נכנס לי תאמין לי שאי לא הייתי עושה את זה
-
[quote][b]מה זאת אומרת לא נכנס לך?
הדף לא נטען?
אם כן פשוט תעשה רענן...
בכל מקרה הביאו לך תשובה.
ננעל. [/b][/quote]
לא אמרתי שאתה ממציא זה אחד.
2) הביאו לך תשובה חד משמעית.
3) אני מצטער אם זה פגע בך, מעכשיו אשאל לפני שאנעל.
-