-
קיבלתי פוקימון יהלום, שמישהו שיחק בו כבר פעם (בנדוד שלי נתן לי אותו כי הוא אמר לי שהוא כבר לא צריך אותו).
עכשיו המשתמש שלו כבר שם, ויש לו שישייה אדירה עם פוקימונים ברמות ממש גבוהות, אבל מצד שני הוא סיים כבר את כל המכונים וניצח את כל המאמנים, אז אין לי ממש מה לעשות במשחק, אז פתחתי משתמש חדש.
ששמרתי את המשתמש, זה אמר לי משהו חץ למעלה + סלקט + ואיקס ניראלי.
עכשיו שמרתי את המשחק, יצאתי, ושנכנסתי שוב זה היה על המשתמש של בנדוד שלי!
איך אני עובר למשתמש שיצרתי?
-
[quote][i]Originally posted by Captain Cold[/i]@May 24 2009, 08:39 PM
[b] קיבלתי פוקימון יהלום, שמישהו שיחק בו כבר פעם (בנדוד שלי נתן לי אותו כי הוא אמר לי שהוא כבר לא צריך אותו).
עכשיו המשתמש שלו כבר שם, ויש לו שישייה אדירה עם פוקימונים ברמות ממש גבוהות, אבל מצד שני הוא סיים כבר את כל המכונים וניצח את כל המאמנים, אז אין לי ממש מה לעשות במשחק, אז פתחתי משתמש חדש.
ששמרתי את המשתמש, זה אמר לי משהו חץ למעלה + סלקט + ואיקס ניראלי.
עכשיו שמרתי את המשחק, יצאתי, ושנכנסתי שוב זה היה על המשתמש של בנדוד שלי!
איך אני עובר למשתמש שיצרתי? [/b][/quote]
כנס למסך שבו רואים את הפוקימון האגדי(בהתחלה) ואז תלחץ על הכפתורים האלה.ישאלו אותך האם ברצונך למחוק את השמירה(תענה כן) ואז ישאלו אותך האםן אתה בטוח(תענה כן) ואז תימחק לך השמירה
-
אתה צריך לחזור למסך הכותרת (איפה שרואים את הפוקימון הראשי של המשחק) ללחוץ על חץ למעלה, סלקט (תבדוק מה זה במקשים אצלך) ו-b (גם את זה תבדוק במקשים) ואז זה שואל אותך "are you sure you want delete the save?" או משהו כזה. תלחץ yes וז אתה יכול להתחיל משחק חדש משלך.
מקווה שעזרתי!
-
[quote][i]Originally posted by דרטיני לשלטון![/i]@May 24 2009, 08:42 PM
[b] אתה צריך לחזור למסך הכותרת (איפה שרואים את הפוקימון הראשי של המשחק) ללחוץ על חץ למעלה, סלקט (תבדוק מה זה במקשים אצלך) ו-b (גם את זה תבדוק במקשים) ואז זה שואל אותך "are you sure you want delete the save?" או משהו כזה. תלחץ yes וז אתה יכול להתחיל משחק חדש משלך.
מקווה שעזרתי! [/b][/quote]
הוא משחק באמיתי אז הוא לא צריך לבדוק מזה
-
-
תלחץ בדיוק על מה שכתבו לך לעשות.
אחרי זה אני חושב כתוב לך Are you want to delete your game. תענה כן ואחרי זה יהיה כתוב אני חושב כמו שדרטיני כתב האם אתה בטוח..
-
אוקיי תודה רבה זה עבד!
אפשר לנעול.
-
אין כותרת עניינית, הנושא ננעל.
קרא חוקים!