חוץ מגרדיניה יש עוד מאמנים שמחזיקים אותם(התחלתי עם צ'ימצ'אר ואי אפשר אף פעם להלחם מול דון)?
(אני משתמש בקוד של הגניבה)
Printable View
חוץ מגרדיניה יש עוד מאמנים שמחזיקים אותם(התחלתי עם צ'ימצ'אר ואי אפשר אף פעם להלחם מול דון)?
(אני משתמש בקוד של הגניבה)
עם אתה רוצה להשיג את כל ההתחלתיים בגניבה תעשה כך:
תבחר את טרטוויג, בקרב השני שלך מול היריב תלכוד את צ'ימצ'אר, ובדרך שלפני יער אטרנה יש מאמנת עם פיפלאפ.
ולשאלותיך:
כן יש עוד מאמנים שמחזיקים התחלתיים בכל צורה, ולא אתה לא תילחם מול דון-היא דמות לעזר
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 28 2009, 10:13 AM
[b] עם אתה רוצה להשיג את כל ההתחלתיים בגניבה תעשה כך:
תבחר את טרטוויג, בקרב השני שלך מול היריב תלכוד את צ'ימצ'אר, ובדרך שלפני יער אטרנה יש מאמנת עם פיפלאפ.
ולשאלותיך:
כן יש עוד מאמנים שמחזיקים התחלתיים בכל צורה, ולא אתה לא תילחם מול דון-היא דמות לעזר [/b][/quote]
אני יודע אבל איפה אפשר למצוא אותם?
[quote][i]Originally posted by netanel[/i]@May 28 2009, 10:22 AM
[b] אני יודע אבל איפה אפשר למצוא אותם? [/b][/quote]
אני לא יכול לומר לך בידיוק,אם אתה רוצה להשיג בביטחון את כולם תיפתח משחק חדש ותעשה את מה שאמרתי לך
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 28 2009, 09:13 AM
[b] עם אתה רוצה להשיג את כל ההתחלתיים בגניבה תעשה כך:
ולשאלותיך:
כן יש עוד מאמנים שמחזיקים התחלתיים בכל צורה, ולא אתה לא תילחם מול דון-היא דמות לעזר [/b][/quote]
איך גונבים מהם?
פשוט שמים את הקוד ולוחצים l+r
איפה אני מוצא אבן זוהר?
[quote][i]Originally posted by netanel[/i]@May 28 2009, 05:17 PM
[b] איפה אני מוצא אבן זוהר? [/b][/quote]
במערת האנונים
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 28 2009, 09:16 PM
[b] במערת האנונים [/b][/quote]
שאיפה זה?(רק התחלתי לפני כמה ימים את פלטינה ואין לי כל כך מושג איפה זה בדיוק כל מקום)
אבל אתה כן יכול להלחם בדון, פעם אחת ויחידה בכל המשחק... לא זוכר איפה אבל רק שתדע שזה אפשרי.
[quote][i]Originally posted by netanel[/i]@May 29 2009, 09:53 AM
[b] שאיפה זה?(רק התחלתי לפני כמה ימים את פלטינה ואין לי כל כך מושג איפה זה בדיוק כל מקום) [/b][/quote]
יש מדריך בנעוץ