-
ההרפתקה באיי הפסחא
[b]הקדמה:
היי,שמי דניאל.
אני בעברי ניהלתי את פורום חת"מ לאחר שפתחתי משחקים רבים.
כיום אני חוזר מפרישה שאורכה בערך כ5 חודשים,בחמשת החודשים האלה לא שחקתי במשחקי תפקידים למניהם בכלל אך כיום אני מאמין שאוכל להוציא משחק שיתאים לדרישות הגולשים.
תהנו;
[color=green]חוקים:
1.כל חוקי חת"מ (הגרסא האחרונה כמובן) תקפים פה.
2.כול החוקים הגלובאלים תקפים גם פה.
3.כול עוד אתם מחליטים להקפיא\לפרוש מהששתפות המשחק אנא לשלוח לי בפרטי.
4.אני למד לבגרויות מוקדמות,אני מבקש שתסלחו לי עם אני לא מגב מדי יום ולכן אין שאלות בה"פ הכוללות "מדוע אינך מגיב" וכו'.
5.להנות.[/color]
[color=blue]רקע (הרקע מנוסח בלשון זכר אך מתאים גם לנקבה):
זה עוד יום רגיל, אתה חוזר מבית הספר ונכנס לביתך. על השולחן יש צלחת ובה חתיכות עוף וצ'יפס.
באודך נוגס בנתח עוף ומביט בתוכנית האהובה עליך בטלויזיה הישנה נשמעת נקישה בדלת. "מי זה?" אתה קורא, "זו אמא" נשמע הקול מהדלת ואתה מזנק לפתוח את הדלת.
לאחר מספר קשקושים על איך היה בעבודה אתה מבחין במכתב ושמו רשום עליך.
"יש לי מכתב, אמא! ממי זה?" אתה שואל בהתרגשות קלה ופותח את המכתב.
לפני שאתה מקבל תשובה שני כרטיסי טיסה מבצבצים ואליהם רשום:"כרטיס נסיעה לאיי הפסחא"
"אמא!!" אתה קורא בהתלהבות ואמך מפילה את שאר המכתבים, "מה אתה פתאום אתה צועק ככה!" היא נבהלת.
"זכיתי בהגרלת הטיסה לאיים טרופים,אנחנו נוסעים לאיי הפסחא!" אתה צורח ומחזיק את הכריסים בהתלהבות.
"איפה זה בכלל?" היא שואלת אותך בפרצוף תמוה, "אני לא יודע, אבל הטיסה עוד שבוע!"
----------------------------------------------------------------------------
כעבור שבוע:
אתה כבר במטוס, כשאתה מבין שהנסיעה ארוכה מאוד-האיים המסתוריים נמצאים ממערב לצ'ילה הרחוקה.
אתה נרדם כראשך שעון על כתפה של אמך, וכשאתה מתעורר אתה כבר בארה"ב - תחנת הביניים. נסיעה מתישה עברה עליך ואתם יודעים שעוד כשמונה שעות בערך אתה תגיע לאיים טרופים.
בנסיעה, בזמן שהמטוס מעל הים, ואחד המסכים מודיע שעוד שעה תגיע הנחיתה, נשמע פיצוץ חזק ומחריש אוזניים. אתה שומע את הקברניט אומר ברמקול: "ישנה בעיה טכננננייי..." הקול נקטע והמטוס מתרסק. במזל אדיר, אתה והילד\ה שישבה במושב אחריך שורדים. לאחר זמן מה אתם מצליחים לפרוץ את הדלת. שלט גדול מתנוסס אל האדמה- "ברוכים הבאים לאי הפסחא!"[/color]
---------------------------------------------------------------------------------
[color=orange]
התחלה:
אתם מגיעים,הילד\ה שהיה\תה איתכם על המטוס נעלם\ה.
אתה רואים פסלים מוזרים ודשא ענק,כול הפסלים האלה מסתכלים לעבר הים.
על אחד מהם נמצא פתק שדגל רוסיה מתנוסס עליו.
אתם מביטים בפתק ומבינם שהרוסים פוצצו את המטוס.
מה תעשו?[/color]
-----------------------------------------------------------------------------
[color=gray]
מהם איי הפסחא:
איי הפסחא הם איים השוכנים ממערב צ'ילה.
האי נמצא בשליטת הצ'יליאנים.
תושבי האי הם פולינזים.
על האי ישנה במה הנקראת "אהו" שם נמצאים פסלי המואי המיוחדים המזכירים אדם פרמיטיבי העל פנים בלבד כאשר פניו מופנות לים.ישנם מעטי פסלי מואי אשר לא פונים לים.
הפסל מואי מוכר לנו מהטלויזיה!סקווידוורד חיי בבית שהוא בעצם מואי.
באי חיים כ-4500 איש.
הטמפרטורה הממוצעת היא 20.3 מעלות צלסיוס.
שמו של האי נקרא ככה מכיון שהספרדים גילו אותו בחג הפסחא.
שפ הדיבור באי היא ספרדית.[/color]
----------------------------------------------------------------------------------
[color=red]נקודות ציון חשובות במשחק:
הערה-אף אחת מנקודות הציון לא אמיתית.
1.הכיכר-המקום המרכזי של האי,בו גרים רוב תשובי האי,ליד הכיכר ישנם חנויות אוכל וציד רבות.
2.פסל המואי המוזהב-בו מצאתם את הפתק בעל הדגל הרוסי.
3.תושבי הפועה פועה-תושבים שחיים רחוק מהכיכר ושונאים את אנשי ה"כיכר" ונלחמים בהם לעיתים קרובות.
4.אצ"צ-ראשי תיבות של אנשי צבא צ'יל אשר שולטים באי,כול תושבי האי שונאים את אצ"צ ומנסים למרוד בהם.
נקודות חשובת יחשפו בהמשך[/color]
----------------------------------------------------------------------------------
[color=purple]הרשמה:
הערה-יש להעתיק רק מהקוד!
תופס לדוגמא:
שם:אמיתי
שם במשחק:כולל שם משפחה.
רקע:לא לוותר על כלום,אני רוצה לדעת עליכם הכול עד לפני הזכייה.
שלושת החפצים האישיים:יש לבחור שלושה חפצים מבין הרשימה הניתנת כעת:
נעלי ריצה.
500$.
כובע צמר בעל שימור חום נהדר (מצוין ללילות)
מילון ספרדי עברי.
סט שלם של בגדים להחלפה.
תחבושת.
תרופות.
תיאור:בלי לחסוך-כלום!
[/color]
[code]
שם:
שם במשחק:
רקע:
שלושת החפצים האישיים.
תיאור:
[/code]
[B]קרדיט לויקיפדיה על המידע ולאמיר על העזרה בניסוח
אפשר להתחיל להגיב.[/b][/B]
-
שם:שי
שם במשחק:שי לוי
רקע:שי נולד בתל-אביב לפני כ15 שנים. אביו היה מנהל חברת היי טק גדולה ויום אחד הוא נפטר. מאז שי חיי עם אימו בלבד, אין לו הרבה חברים כי הוא טוען שאין צורך להכיר בני אדם אם מתים בסוף. איי הפסחא שמחו אותו כי הוא אהב את הספר שאביו קרא לו "מוטי באיי הפסחא" ולכן הסכים ללכת
שלושת החפצים האישיים:
500$.
מילון ספרדי עברי.
תרופות.
תיאור:שיער בלונדיני עיניים כחולו., גבוה יחסית לגילו ובעל השכלה גבוהה. חוץ מליד אימו שי הוא ילד זעפן ומתבודד. הוא שונא את הסתיו כי זה מזכיר לו איך אהב לבלות את הסתיו עם אביו כשהייתה לו חופשה.
-
לא טוב..
הרקע קצר מדי והתיאור גם...
-
שם:ירין
שם במשחק:מייק שולט
רקע:מייק נולד למשפחה עשירה, הוא היה רגיל לבית גדול והמון חברים.
הוא היה שחצן ומעצבן. לאחר נפילת הבורסה אביו איבד המון כסף ומשפחתו נהיו עניים.
הוריו נאלצו לעבור לארצות הברית ולכן גדל לבד עם דודתו.
לאחר שדודתו חלתה הוא החליט שהוא חייב להשיג כסף ונאלץ לעזוב אותה ולהשאיר אותה אצל סבתו.
הוא בעיקר רצה להשתנות וכששמע שיש הגרלה לטוס לאיי הפסחא ניצל את ההזדמנות להיות אדם טוב יותר.
שלושת החפצים האישיים.
1. 500$
2. תרופות
3. מילון ספרדי עברי
תיאור:מייק הוא ילד עם עניים חומות ושיער שחור. הוא מצטיין בספורט ויש לו המון רעיונות ופתרונות טובים. גבוה ורזה,הוא בעיקר רגיל לקור כיוון שגר בצפון הארץ המון שנים. מייק אוהב בעיקר חיות ומרגיש שהוא יכול לתקשר איתם. מייק שחצן מעצבן חופר ועוד אך הוא מקווה להשתנות ולדעת יותר על עצמו ולהכיר חברים חדשים.
-
הרקע והתיאור הוא של שורה וחצי צריך שלוש שורות לפחות..
אפשר לערוך ד"א
-
-
שם:ארד
שם במשחק:ארתור
רקע:ארתור היה ילד קטן וחמוד שלא עשה יותר מדי רעש
אביו כלחהזמן היה בעבודה והיה בא הביתה פעם בשנה בערך ככה שארתור לא ממש הכיר אותו ולא בילה איתו הרבה
יום אחד השתף ארתור בהגרלה לזכייה בכרטיסים לאיי הפחסא למרוןת שלא ממש האמין שהוא יזכה הוא פשוט רצה רק להשתתף ואולי עם סיכוי קטן לזכות
לאחר מכן ארתור לא האמין שזכה והיה ברור שהוא ייקח את אמו כי לא היה לו קרוב אחר לקחת
שלושת החפצים האישיים.
500 דולר
סט שלם של בגדים להחלפה
מילון ספרדי עברי
תיאור:
שיער שחור בעל עיניים חומות כמו רוב הילדים תמיד בעכל כובע ואף פםעם לא מוריד את החיוך
-
ארד:
התיאור קצר והרקע לא הכי מפורט.
תערוך...
ירין:עדין התיאור קצר
-
ארד:
התיאור קצר והרקע לא הכי מפורט.
תערוך...
ירין:עדין התיאור קצר
-
ארד: