-
הודעה חשובה!!
ביום שלישי ישודר :'מבצע תפיסת ינמה' ,הפרק אחריו ישודר אחרי שידור חוזר כללי של כל המחצית עונה הזאת ,זה אומר ש 'הצ'ימצ'אר הצורב' ישודר איפה שהוא בחופש הגדול ,וזה אומר שאת סיקורי הפוקימון שלי אני ייאלץ לדחות כי אני נוסע לטיול של 9 ימים ושבוע אחרי זה לעוד טיול של 6 ימים.
בקיצור אכין רשימה לכל מי שרצה לסקר פרק -2 פרקים -3 פרקים העיקר שהסיקורים אכן יעשו כמו שצריך ובזמן. תודה והמשך שבוע טוב.
אחרי הניצחון של דון בגביע וואלס ,מיי חוזרת לג'וטו והחברים ממשיכים במסע.
תמונה:
[url=http://img360.imageshack.us/my.php?image=dp080.png][img]http://img360.imageshack.us/img360/8826/dp080.png[/img][/url]
[u]שם הפרק באנגלית: [/u]The Thief That Keeps on Thieving!
[u]שם הפרק ביפנית:[/u] Yanyanma! Capture Operation!!
[u]שם הפרק בעברית:[/u]הגנב עדיין ממשיך לגנוב!
[u]מספר פרק:מספור אמריקאי:[/u] # 546
[u]מספר פרק:מספור יפני[/u]:# 548
[u]מספר פרק:מספור יהלום ופנינה:[/u] DP 080
שידור בכורה ביפן:22 במאי ,2008
שידור בכורה בארה"ב:18 באוקטובר,2008
שידור בכורה בישראל:2 ביוני. ,2009
[u]דמויות שהשתתפו בפרק:[/u]
אש,דון,ברוק ,ג'סי,ג'יימס,טיילר,ג'יאובני,חיילי רוקט.
[u]פוקימונים שהשתתפו בפרק:[/u]
פיקאצ'ו,מיאו,קטרפי,צ'ימצ'אר,בוויזל,פיפלאפ ,באנירי, ינמה,ינמגה,קרניווין,דליבירד,פרסיאן,פיפלי(פיפלאפ של טיילר)
[u]פוקימונים שנראו לראשונה :[/u]-ינמגה.
[u]אירועים חשובים בפרק:[/u]
-ג'סי תופסת ינמה
-ינמה של ג'סי מתפתח לינמגה.
[u]דברים שלא ידעתם:[/u]-הפרק הזה דומה לפרק 117 שבו היה מאמן שניסה לתפוס ינמה.
-ינמה נתפס בפרק זה ע"י דמות ראשית ויתפתח אחרי שנתפס באותו פרק ,דבר כזה קרה רק עם קטרפי של אש שהוא יתפתח למטפוד באותו פרק ,גם היה מקרה עם פריימיפ ,אבל הוא התפתח לפני שנתפס.
-זה אחד הפרקים היחידים שוובאפט של ג'סי לא מופיע.
-זהו פרק נדיר במיוחד כאשר "המשך יבוא" מופיע בסוף פרק בפינה למעלה.
-תקציר:
אש רואה ינמה ובודק עליו בפוקידע ,מאמן ששמו טיילר מנסה לתפוס ינמה ,כהפוקימון הראשון שלו.
צוות רוקט רוצה להביא לבוס שלהם מתנה ,טיילר מחסל ינמה אחד וצוות רוקט גונבים אותו ותופסים אותו.
טיילר ממשיך לסות ,הבוס לא מרוצה מהמתנה ונראה כאילו הוא בכלל לא מתעניין בה כי היא חסרת כל ערך.
לבסוף ינמה של צוות רוקט ,שהוא של ג'סי התפתח לינמגה תוך כדי למידה 'כוח עתיק' ,טיילר תפס עוד ינמה אחד אחרי הרבה ניסיונות והחברים ממשיכים במסע.
ספוילר לפרק הבא:עדיין לא ברור מה יהיה הפרק הבא,יכול להיות שפרקי הפוקירינגר.
דעתי על הפרק:פרק מאוד חמוד סך הכל ,ינמה הוא פוקימון שממש אני אוהב והצפייה בפרק הייתה מהנה,מחר אין פרק כרגיל אלא שידור חוזר של כל העונה.וזאת בגלל אי עקביות בתרגום העונה ע"י המתרגים דור סרוגו ושרון בורגאוקר ,את הפרקים האחרונים של העונה 47-52 יתרגם תומר משה.
זהו!
נגמר הפרק!
נהנתם?!
אני שמח! רוצים להנות יותר?
הציעו לי רעיונות לסיקור ואז יהיה כיף יותר מאיי פעם!
ובבקשה תגיבו על המאמץ ותגידו מה אהבתם!
ולא לכתוב הודעות קצרות בלי משמעות כמו:"אחלה סיקור" ,"תודה רבה" ,נא להגיד מה אהבתם בפרק
או מה יש לי לשפר.
-
-
פרק יפה, איזה כיף סוף סוף פוקימון חדש שג'סי תפסה...
סיקור טוב ומחכה פופיפרק!
-
תגיד למה לא שידרו את הפרק שבו אש שואל את צ'ימצ'אר אם הוא רוצה להיצטרף אליו למסע בג'טקיס?
כאילו הפרק האחרון בערוץ הילדים ראו את אש שואל את צ'ימצ'אר אם הוא רוצה להיצטרף אליו למסע אחרי שפול שחרר אותו ואז בדיוק נגמר הפרק אז למה לא ראו את הפרק אחרי הפרק שאליו דיברתי?
-
פרק חמוד
הקול של ינמגה ממש הפתיע אותי: חשבתי שיהיה לו קול חמוד כזה בסוף יש לו קול עבה כזה XD
מחכה לפוקיפרק (אם יש)
-
ווואי אני מצטער מאוד ,אבל האינטרנט אצלי במצב של קורס!!
ייקח לי שעות.. אני יעשה ספיישל או שאני יבקש מהמנהל לפתוח נושא "פוקיפרק" שכל יום יהיה פוקימון אחר ,מידע.
-
אני אגיב על כל העשייה שלך בתגובה הזו.
נחמד לראות אדם כמוך שעובד כל כך יפה וכל כך במסירות, ובאותה נימה - בצורה כיפית ושקטה.
ובאמת לראות את כמות ההודעות, את איכות הסיקורים ואת ההשקעה פה בפורום הזה,
זה פשוט תענוג ומגיע לך הרבה כבוד על העשייה שלך. המשך בעבודה המעולה. היטמן.