-
<span style='color:purple'><div align="Center">[SIZE=4]אתגר 1- Info Me! או בעברית, תביא ת'מידע![/SIZE]</div></span>
[SIZE=3]הקדמה:
אני יודע שדיי הזנחתי את הפורום בחודשים האחרונים, אבל זהו החופש התחיל, לחץ הבגרויות והלימודים ירד ואני מוכן להפעיל את הפורום. אז בהצלחה ואני מאחל לכולכם שתהנו![/SIZE]
[SIZE=3]הסבר האתגר:
האתגר ילך ככה, בכל הודעה שלי אני יביא רמז לכל דבר אפשרי שקשור במחשב, והתפקיד שלכם יהיה למצוא את הדב הזה, ולהביא עליו הסבר.. עכשיו ההסבר שתביאו צריך להיות הסבר [u][color=red]<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>משלכם[/color][/SIZE][/u] זאת אומרת לא להעתיק מגוגל או ויקפידה או כל אתר מידע אחר..
אתם תוכלו לקרוא את המידע מהאתרים האלו, אבל תהיו חייבים לכתוב הסבר במילים שלכם..
ההסבר צריך להיות בערך 2 שורות, לא צריך יותר, אבל חשוב שיכלול את המידע החשוב על אותו הדבר שאני יביא.. במקרים שצריך יותר מ2 שורות אני יודיע.
לדוגמא:
אני פריט הנמצא בסביבת המחשב ודרכי המחשב קולט תווים, מי אני?
תשובה:
מקלדת- כלי קלט שמתחבר ללוח האם, ודרכו אפשר לכתוב למחשב תווים, אוסף תווים יכולים להקרא פקודות או מילים.
הבנתם?
ברוב המקרים אני יבחר בהסבר הראשון שיגיע מייד אחרי השאלה, אבל יכולים להיות מקרים שבהם אני יקח הסבר אחר כי ההסבר הראשון לא היה מלא..
</span>
[SIZE=3]שיטת הניקוד:
שיטת הניקוד תהיה בנקודות, ולכל משתמש יהיה שורה עם הניקוד שקיבל במהלך האתגר.. האתגר יסגר כאשר משתמש יגיע ל25 נקודות.. הפרס כנראה יהיה ווינר לשבוע..[/SIZE]
[SIZE=4][color=blue]ניקוד:
Demi-sceptile-3
Dingo-11
DarkWolf-3
Michael-4
Kid-1
[/color][/SIZE]
[SIZE=4][color=red]האתגר יפתח בעוד שבוע בדיוק, זאת אומרת שיש לכם שבוע להתכונן, ואיך תתכוננו אתם שואלים?
לכו [url=http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99]ויקיפדיה[/url] וחפשו כל מה שעולה לכם בראש וקשור במחשבים.. ככה גם תשכילו ובעוד שבוע תוכלו אולי לזכות בווינר..
[/color][/SIZE]
[SIZE=3]* שימו לב: ויקיפידה היא אנציקלופדיה חופשית זאת אומרת שכל אחד יכול לבוא ולכתוב מה שבא לו, אם אתם רוצים להתכונן כראוי אני ממליץ לכם להשוות את מה שרשום בויקיפדיה עם מידע שתמצאו בחיפוש גוגל...
[/SIZE]
[SIZE=14]האתגר נעול עד לפתיחתו בשבוע הבא (יום שישי בשעה 7 בערב), שאלות אליי לפרטי.
-
[SIZE=3]האתגר יפתח היום בשעה 7 בערב..
יש לכם שאלות? תשאלו בפרטי..
משהו ששכחתי לציין, הקושי בשאלות יעלה כל כמה שאלות.
Good Luck[/SIZE]
-
יאאלה מתחילים במשהו קל:
שאלה 1:
אני נמצא בסביבת המחשב, ואיתי מסמנים ובוחרים ונכנסים לאובייקטים במחשב, מי אני?
-
עכבר-
אמצעי הצבעה ,שמאפשר לנו להשתמש במחשב ולבחור את הנושא הרצוי שאנו רוצים לראות
את הסמן של העכבר ניתן לראות על צג המחשב כאשר הוא בוחר שפעולה הרצויה.
-
-
Demi-sceptile לקח..
שאלה 2:
אני חלק פנימי, בתוכי נשמר כל המידע.
-
צ'יפ ,מעבד ,זיכרון-ישנם כמה שמות.
שומר בתוכו את כל המידע במחשב ,לעיתים זה דואר ,תוכנות ואפילו משחקים ,בזיכרון ישנו המון דברים חשובים ,הזיכרון מאחסן אפילו את הפקודות!!
-
[quote][i]Originally posted by Demi-sceptile[/i]@Jun 23 2009, 05:10 PM
[b] צ'יפ ,מעבד ,זיכרון-ישנם כמה שמות.
שומר בתוכו את כל המידע במחשב ,לעיתים זה דואר ,תוכנות ואפילו משחקים ,בזיכרון ישנו המון דברים חשובים ,הזיכרון מאחסן אפילו את הפקודות!! [/b][/quote]
לא נכון, עוד מישהו... בקרוב תדע למה טעית.
שאלה 2:
אני חלק פנימי, בתוכי נשמר כל המידע.
-
דיסק קשיח/כונן קשיח
שומר בתוכו את כל המידע במחשב ,לעיתים זה דואר ,תוכנות ואפילו משחקים ,בזיכרון ישנו המון דברים חשובים ,הזיכרון מאחסן אפילו את הפקודות!!
-
[quote][i]Originally posted by Demi-sceptile[/i]@Jun 23 2009, 05:13 PM
[b] דיסק קשיח?
שומר בתוכו את כל המידע במחשב ,לעיתים זה דואר ,תוכנות ואפילו משחקים ,בזיכרון ישנו המון דברים חשובים ,הזיכרון מאחסן אפילו את הפקודות!! [/b][/quote]
צדקת..
שאלה 3:
אני הדבר שמאפשר למחשב בעצם להפעיל תוכנות, משחקים וסרטים עליו, מי אני?
-
מערכת הפעלה-תוכנה המאפשרת להפעיל את כל הדברים במחשב והיא התוכנה הראשונה שפועלת במחשב
-
[quote][i]Originally posted by Dingo[/i]@Jun 23 2009, 05:18 PM
[b] מערכת הפעלה-תוכנה המאפשרת להפעיל את כל הדברים במחשב והיא התוכנה הראשונה שפועלת במחשב [/b][/quote]
מקובל עליי.
שאלה 4:
אני מאגד את כל החלקים יחד בקופסא אחת, מי אני?
-
מארז מחשב- קופסה שמאחדת את כל החלקים של המחשב יחד
-
[quote][i]Originally posted by Dingo[/i]@Jun 23 2009, 05:31 PM
[b] מארז מחשב- קופסה שמאחדת את כל החלקים של המחשב יחד [/b][/quote]
אני צריך יותר מידע.
-
המארז שומר שהחלקים לא יפגעו ושומר אותם יחד