הגעתי לקטע במשחק אחרי שסיריוס בורח מהמחבוא שלהם וצריך לרדוף אחריהם להר קורונט. אבל בהר קורונט הגעתי למקום שיש בו איש אחד מצוות גאלאקטיקא שלא מפנה פתח של מערה, השאלה שלי היא, האם אני הולך בכיוון הנכון? ואם לא, איך אני יכול להגיע לפסגה של ההר?
תודה.
Printable View
הגעתי לקטע במשחק אחרי שסיריוס בורח מהמחבוא שלהם וצריך לרדוף אחריהם להר קורונט. אבל בהר קורונט הגעתי למקום שיש בו איש אחד מצוות גאלאקטיקא שלא מפנה פתח של מערה, השאלה שלי היא, האם אני הולך בכיוון הנכון? ואם לא, איך אני יכול להגיע לפסגה של ההר?
תודה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jun 22 2009, 07:55 AM
[b] הגעתי לקטע במשחק אחרי שסיריוס בורח מהמחבוא שלהם וצריך לרדוף אחריהם להר קורונט. אבל בהר קורונט הגעתי למקום שיש בו איש אחד מצוות גאלאקטיקא שלא מפנה פתח של מערה, השאלה שלי היא, האם אני הולך בכיוון הנכון? ואם לא, איך אני יכול להגיע לפסגה של ההר?
תודה. [/b][/quote]
טעות דיי נפוצה לדעתי.
צא מהמערה שאתה נמצא בה.
תמשיך למעלה ותראה שיש לך אפשרות להשתמש בHM רוק קלימב ל 2 כיוונים.
תשתמש ברוק קלימב לכיוון שמאל.
אחרי זה תמשיך ללכת שנאלה עד שתראה עוד פתח של מערה.
תכנס למערה הזאת ובסופה אתה תגיע לפסגה.
אוקיי תודה, הצלחתי כבר לעבור את זה, עכשיו נתקעתי ביקום המקביל, הגעתי לקטע שאני צריך להביא אבנים לתוך בורות כחולים. הצלחתי להביא שני אבנים לבורות שלידם היו אגדיים ואז הם נעלמו, אבל אני לא מצליח למצוא עוד אבנים, עוד אגדיים או דרך לצאת משם, מה אני בדיוק צריך לעשות?
תודה.
עריכה: לא משנה הסתדרתי כבר, לעזאזל הם יכלו לעשות את המים קצת יותר משכנעים, חשבתי שזו זכוכית. בכל אופן תודה.