-
יאללה אני יביא כמה ואתה תביאו עוד..
איך זה שאש תמיד יודע איזה פוקדור שייך לכל פוקימון,אין על הפוקדורים סימנים :o
בפרק עם פרובופאס ג'סי השתזפה עם ביקיני ופתאום בוויזל בא והיא שלחה את דאסטוקס לתקוף אותו,מאיפה היא הוציאה את הפוקדור של דאסטוקס מהחזיה? ובכלל איך צוות רוקט הולכים בלי תיקים בלי כלום ושולפים פוקדורים משומקום..
מדוע לפני סינו כשברוק היה משתמש בפורטרס הפוקדור שלו היה רגיל? הרי הוא לכד אותו עם כדור מהיר שקיבל מקורט?
איך זה שהם לא מתבגרים בסדרה?
איך זה שצוות רוקט תוקף את החבורה הם נמצאים על הכדור הפורח שלהם וזורקים פוקדור של פוקימון מסוים ואז הם מתעופפים,איך הם קיבלו את הפוקדור הזה בחזרה?
-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Jun 24 2009, 09:34 AM
[b] יאללה אני יביא כמה ואתה תביאו עוד..
איך זה שאש תמיד יודע איזה פוקדור שייך לכל פוקימון,אין על הפוקדורים סימנים :o
בפרק עם פרובופאס ג'סי השתזפה עם ביקיני ופתאום בוויזל בא והיא שלחה את דאסטוקס לתקוף אותו,מאיפה היא הוציאה את הפוקדור של דאסטוקס מהחזיה? ובכלל איך צוות רוקט הולכים בלי תיקים בלי כלום ושולפים פוקדורים משומקום..
מדוע לפני סינו כשברוק היה משתמש בפורטרס הפוקדור שלו היה רגיל? הרי הוא לכד אותו עם כדור מהיר שקיבל מקורט?
איך זה שהם לא מתבגרים בסדרה?
איך זה שצוות רוקט תוקף את החבורה הם נמצאים על הכדור הפורח שלהם וזורקים פוקדור של פוקימון מסוים ואז הם מתעופפים,איך הם קיבלו את הפוקדור הזה בחזרה? [/b][/quote]
תגיד אתה משועמם עד כדי כך??
-
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=13138&hl=ffire-blaze]http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...&hl=ffire-blaze[/url]
תראה איזה נושאים אתה פותח ושואל אם אני משועמם
-
אני לא אגרר לספאם... רק אשתף פעולה:
את שם לב לזה שבסרט הראשון יש פוקימון מהדור השני (דונפן)? מה לאיש ולדונפן?? דונפן הוא של ג'וטו!
-
אתם חייבים לריב?! ונניח שהוא כן משועמם, אז מה? מה כ"כ נורא בלהיות משועמם? זה ידוע ששעמום הוא סביבת הגידול הכי פוריה לרעיונות יצירתיים. אני מודה על עצמי- אני משועמם, וזה דבר טוב- זה אומר שהחיים שלי לא עמוסים מידי מכדי להנות גם הדברים השטותיים.
[b]ועכשיו לנושא שלשמו התכנסנו: [/b]
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Jun 24 2009, 09:34 AM
[b][color=blue]איך זה שאש תמיד יודע איזה פוקדור שייך לכל פוקימון,אין על הפוקדורים סימנים :o[/color]
[color=purple]בפרק עם פרובופאס ג'סי השתזפה עם ביקיני ופתאום בוויזל בא והיא שלחה את דאסטוקס לתקוף אותו,מאיפה היא הוציאה את הפוקדור של דאסטוקס מהחזיה? [/color][color=green]ובכלל איך צוות רוקט הולכים בלי תיקים בלי כלום ושולפים פוקדורים משומקום..[/color]
[color=red]מדוע לפני סינו כשברוק היה משתמש בפורטרס הפוקדור שלו היה רגיל? הרי הוא לכד אותו עם כדור מהיר שקיבל מקורט?[/color]
[color=gray]איך זה שהם לא מתבגרים בסדרה?[/color]
[color=orange]איך זה שצוות רוקט תוקף את החבורה הם נמצאים על הכדור הפורח שלהם וזורקים פוקדור של פוקימון מסוים ואז הם מתעופפים,איך הם קיבלו את הפוקדור הזה בחזרה?[/color][/b][/quote][color=blue]- צודק. במנגה, החלק האדום של הפוקדור הוא חצי שקוף אז אפשר לראות מי בפנים, אבל בסדרה זה באמת טיפשי. [/color]
[color=purple]- יש מצב חח, אבל יכול להיות שהוא היה מונח לידה או משהו. [/color]
[color=green]- הם בטח שומרים אותם בכיסים שנמצאים במכנסיים או בבגדים, או שיש להם חגורת פוקדורים (כמו שהיה פעם לאש, ואולי עדיין יש לו) שהבגדים מסתירים. [/color]
[color=red]- צודק, פאשלה של היוצרים. אבל, יכול להיות שמתישהו, קרה משהו, והפוקדור של פורטרס התקלקל ולכן ברוק נאלץ לתפוס אותו מחדש. [/color]
[color=gray]- כביכול, הסדרה לא נכשכה מספיק זמן כדי שהם יתבגרו הרבה, נניח שהמסע (במשך 12 עונות) נמשך שנתיים, אז הם לא ייראו כ"כ שונה. [/color]
[color=orange]- הרבה פעמים רואים בסדרה שאחרי שמישהו מוציא פוקימון אז הפוקדור עף בחזרה ליד שלו. צוות רוקט זוקים פוקדור, ואז הוא עף בחזרה ליד שלהם, ואז הם מכניסים אותו לכיס או משהו, ואז הם מתפוצצים. [/color]
[quote][b][color=brown]את שם לב לזה שבסרט הראשון יש פוקימון מהדור השני (דונפן)? מה לאיש ולדונפן?? דונפן הוא של ג'וטו![/color] [/b][/quote][color=brown]- אני מזכיר לך שכבר בפרק הראשון של הסדרה, ראו את הו-או, שגם הוא שייך לג'וטו. בכל סאגה מופיעים קצת פוקימונים ששיכים לסאגה הבאה, זה לא באמת טעות או תעלומה. [/color]
[u][b]ועכשיו לתהיות משלי:[/b][/u]
איפה אבא של אש? כשאש הגיע לראשונה לעיר ורידיאן, אימא שלו אמרה לו בטלפון: "כבר בורידיאן? לאבא שלך לקח 4 ימים להגיע לשם", אבל חוץ מזה מעולם לא היה שום אזכור לאבא של אש.
ועוד פשאלה של יוצרי הסדרה- מתקפות חשמליות שפוגעות בפוקימוני אדמה, למשל- פול נעזר באלקטאבאז כדי להילחם בלהקת הגלייגרים שהונהגה ע"י גלייסקור.
-
אבא של אש- מאמן פוקימנים שנעלם ככל הנראה.
וזאת באמת פאלשה של היוצרים, מתקפת חשמל פוגעת בפוקימוני אדמה.
והנה תהייה אחת שלי לבנתיים:
אם אש קיבל חמש פוקימונים בקנטו, איך הוא תפס שם הרבה יותר פוקימונים מחמש?
ואיך זה שמאמן אף פעם לא מאבד את הפוקדורים שלו?
-
בפרק עם הבית ספר לפוקימונים בעונה ראשונה היה ילד שדיבר על הרמה של פידג'י. איך לעזאזל הוא יכול לדעת מה הרמה שלו? לפי מתקפות? ואיך הוא יודע את זה?
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jun 24 2009, 12:26 PM
[b]אם אש קיבל חמש פוקימונים בקנטו, איך הוא תפס שם הרבה יותר פוקימונים מחמש?
ואיך זה שמאמן אף פעם לא מאבד את הפוקדורים שלו?[/b][/quote]התכוונת שהוא קיבל 5 פוקדורים, ואתה צודק, זו פאשלה- תמיד יש להם מספיק פוקדורים אבל אף פעם לא רואים אותם קונים אותם.
אבל זה לא נכון שמאמנים אף פעם לא מאבדים פוקדורים-
- בעונה הראשונה, החבורה נתקעה על אי אם פוקימונים רובוטים ענקיים, וכל החבורה (וגם צוות רוקט) איבדו ת'פוקדורים שלהם.
- להרבה מאמנים יש חגורת פוקדורים, ולשאר יש כיסים ותיקים, אז זה לא כזה מוזר שהם מאבדים אותם רק לעיתים נדירות.
[quote][b]בפרק עם הבית ספר לפוקימונים בעונה ראשונה היה ילד שדיבר על הרמה של פידג'י. איך לעזאזל הוא יכול לדעת מה הרמה שלו? לפי מתקפות? ואיך הוא יודע את זה? [/b][/quote]זה לא כזה מוזר, זה פשוט אומר שחוקרי פוקימונים הצליחו לפענח את עניין הרמות, שזה לא כזה מופרח בהתחשב בעובדה שהסדרה מבוססת על המשחקים.
-
עוד משהו...
לפי הסדרה מיי היא בת 10 ומקס קטן ממנה ביותר בחצי ממה שהבנתי...
אז מקס בן 4?!?! WTF?
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 24 2009, 12:09 PM
[b] אתם חייבים לריב?! ונניח שהוא כן משועמם, אז מה? מה כ"כ נורא בלהיות משועמם? זה ידוע ששעמום הוא סביבת הגידול הכי פוריה לרעיונות יצירתיים. אני מודה על עצמי- אני משועמם, וזה דבר טוב- זה אומר שהחיים שלי לא עמוסים מידי מכדי להנות גם הדברים השטותיים.
[b]ועכשיו לנושא שלשמו התכנסנו: [/b]
[color=blue]- צודק. במנגה, החלק האדום של הפוקדור הוא חצי שקוף אז אפשר לראות מי בפנים, אבל בסדרה זה באמת טיפשי. [/color]
[color=purple]- יש מצב חח, אבל יכול להיות שהוא היה מונח לידה או משהו. [/color]
[color=green]- הם בטח שומרים אותם בכיסים שנמצאים במכנסיים או בבגדים, או שיש להם חגורת פוקדורים (כמו שהיה פעם לאש, ואולי עדיין יש לו) שהבגדים מסתירים. [/color]
[color=red]- צודק, פאשלה של היוצרים. אבל, יכול להיות שמתישהו, קרה משהו, והפוקדור של פורטרס התקלקל ולכן ברוק נאלץ לתפוס אותו מחדש. [/color]
[color=gray]- כביכול, הסדרה לא נכשכה מספיק זמן כדי שהם יתבגרו הרבה, נניח שהמסע (במשך 12 עונות) נמשך שנתיים, אז הם לא ייראו כ"כ שונה. [/color]
[color=orange]- הרבה פעמים רואים בסדרה שאחרי שמישהו מוציא פוקימון אז הפוקדור עף בחזרה ליד שלו. צוות רוקט זוקים פוקדור, ואז הוא עף בחזרה ליד שלהם, ואז הם מכניסים אותו לכיס או משהו, ואז הם מתפוצצים. [/color]
[color=brown]- אני מזכיר לך שכבר בפרק הראשון של הסדרה, ראו את הו-או, שגם הוא שייך לג'וטו. בכל סאגה מופיעים קצת פוקימונים ששיכים לסאגה הבאה, זה לא באמת טעות או תעלומה. [/color]
[u][b]ועכשיו לתהיות משלי:[/b][/u]
איפה אבא של אש? כשאש הגיע לראשונה לעיר ורידיאן, אימא שלו אמרה לו בטלפון: "כבר בורידיאן? לאבא שלך לקח 4 ימים להגיע לשם", אבל חוץ מזה מעולם לא היה שום אזכור לאבא של אש.
ועוד פשאלה של יוצרי הסדרה- מתקפות חשמליות שפוגעות בפוקימוני אדמה, למשל- פול נעזר באלקטאבאז כדי להילחם בלהקת הגלייגרים שהונהגה ע"י גלייסקור. [/b][/quote]
אולי בגלל שגלייגר יכול לעוף, בגלל זה הוא השתמש באלקטרובאז
-
יש האומרים שמנהיג צוות רוקט ג'יאובאני הוא האבא של אש.
אבל זה נשמע מופרך.
-
[quote][i]Originally posted by Vampire[/i]@Jun 24 2009, 03:01 PM
[b] יש האומרים שמנהיג צוות רוקט ג'יאובאני הוא האבא של אש.
אבל זה נשמע מופרך. [/b][/quote]
זה נשמע מוזר...
אבל הגיוני
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 24 2009, 01:39 PM
[b] זה לא כזה מוזר, זה פשוט אומר שחוקרי פוקימונים הצליחו לפענח את עניין הרמות, שזה לא כזה מופרח בהתחשב בעובדה שהסדרה מבוססת על המשחקים. [/b][/quote]
ובקשר לרמות-במנגה יש רמות לפוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 24 2009, 02:50 PM
[b] אולי בגלל שגלייגר יכול לעוף, בגלל זה הוא השתמש באלקטרובאז [/b][/quote]
אבל גלייגר הוא מסוג אדמה, אז יש לו חסינות מלאה נגד חשמל, כמו שלקוואגסייר יש חסינות לחשמל.
ואפרופו מקס- מתי אמרו שהוא חצי מהגיל של מיי? לדעתי הוא בן איזה 8.
-
[quote][i]Originally posted by Vampire[/i]@Jun 24 2009, 03:01 PM
[b] יש האומרים שמנהיג צוות רוקט ג'יאובאני הוא האבא של אש.
אבל זה נשמע מופרך. [/b][/quote]
זה נשמע מופרך אבל הינה משהו מוזר אם ההשערה הזו:
היא צצה בכל מקום!
אני פעם אחת שיערתי את זה, ופתאום כולם אומרים לי שגם הם חושבים את זה!
-----------------------------------------------------------------------
תהיה משלי:
מאיפה ברוק שולף את כל האוכל? כלומר, בסדר הוא שומר בתיק, אבל תראו כמה! זה כאילו מבפנים, יש אופציה לשמור מכונית!