-
טוב, ביום שני היה לי שיעור גיטרה ראשון, ובגלל זה אני אספר קצת על הגיטרהD:
טוב, לאמא שלי הייתה גיטרה שאחיה הביא לה ליומולדת, ורציתי בחוש לנסות להתחיל לנגן עליה בנוסף לפסנתר. אז המורה שלי לפסנתר נותנת גם שיעורי גיטרה, אז החלטתי ללכת אליה לשיעור ניסיוןD:
אבל מה, גיטרה יש אבל נרטיק נורמלי לגיטרה- אין. אז כמו מפגרת הייתי צריכה לסחוב אותה ביד (למזלי אמא שלי הסיעה אותי) אבל זה היה די מפדח <_<. בכל מקרה אחרי השיעור גיליתי שאין רגלית בבית, אז אין ברירה, ספר אלגברה מילון ערבית ומילון אוקספורד הפכו להיות הרגלית המאולתרת שליD:
ובנתיים אני יודעת לנגן (תוך יומיים שימו לב) את היצירות המהוללות "יונתן הקטן" "אל יבנה הגליל" (אל תשאלו אותי מה זה) ושיא השיאים-אקורדים לליווי "לכובע שלי 3 פינות"!XD
זה לבנתיים וסליחה על החפירה
-
בהצלחה...
אני מנגן גיטורה כבר איזה שלוש שנים ואני לא הכי טוב. את מנגנת עם מפרט או בלי?
-
בהצלחה D:
אני גם עוד מעט מתחיל גיטרה
-
[quote][i]Originally posted by דוריבן129[/i]@Jun 24 2009, 12:35 PM
[b] בהצלחה...
אני מנגן גיטורה כבר איזה שלוש שנים ואני לא הכי טוב. את מנגנת עם מפרט או בלי? [/b][/quote]
בלי.... אבל זה בעייתי כי אין לי ציפורניים...
-
-
יש לי גיטרה...
פעם לקחתי שיעורים עד שהחלטתי שזה משעמם וקשה אחושרמוטה ללמוד תאקורדים אז פרשתי,זה לא בשבילי חחח
בהצלחה לך :]
-
לוומפייר- המורה שלי רוצה שאני אנגן קודם בלי
ולבאני צ'אן וסקסיסטייל- תודה רבהD:
-
חח נחמד .
גמאני פעם ניסיתי ללמוד על הגיטרה של אחי אבל אחרי שלמדתי יונתן הקטן לא המשכתי הלכו לי הציפורניים והאצבעות כאב רצחח
-
אם ככה בסדר..
אז תגדלי ציפורניים,זאת לא ממש בעיה.
-
אני לא חושב שאת צריכה לנגן ככה. אני התחלתי בלי מפרט ולקח לי מלא זמן להתרגל למפרט וזה מאוד בעייתי :\
-
זאת בעיה לגדל כי אני כוססת אותןXD
ו3 חברים שלי מנגנים אצלה כבר כמה שנים והם בכלל לא צריכים מפרט אז זה לא משנה
-
בינתיים, אבל כשעוברים לחשמלית אז ניגון באצבעות נותן צליל מאוד מוזר.