איזה פוקימון הכי טוב להתחלה?
Printable View
איזה פוקימון הכי טוב להתחלה?
כולפ טובים אבל אני ממליץ לך בחום על טרטוויג.
טלוי מה השישה שלך או שתיבנה
אבל אני ממליץ על טרטוויג
עם אתה בלי קודים אז תלך באמת על טרטוויג
פיפלופ או טרוטוויג.
צי'מצ'אר חזקת אבל לא שימושי במיוחד, לא כמו פילופ או טורטוויג שעוזרים מאוד בשישיה
לדעתי צ'ימצ'אר אני לא מבין למה כולם אוהבים את טרטוויג לי יש טורטרה והוא סופר חלש למרות שיש לו אחלה טבע וev וגם המתקפות אחלה ואצלי איינפרנייפ עם סטטים נמוכים והוא גומר על טורטרה במתקפה אחת
[quote][i]Originally posted by לידור[/i]@Jul 1 2009, 01:06 PM
[b] לדעתי צ'ימצ'אר אני לא מבין למה כולם אוהבים את טרטוויג לי יש טורטרה והוא סופר חלש למרות שיש לו אחלה טבע וev וגם המתקפות אחלה ואצלי איינפרנייפ עם סטטים נמוכים והוא גומר על טורטרה במתקפה אחת [/b][/quote]
כי אינפרנייפ הוא אש, וטורטרה הוא דשא
לנושא, קח מי שאתה רוצה, זה לא משנה. מה שחשוב, זה השישייה שאתה בונה סביבו
נכון אז למה טורטרה עובדה כדי שאיינפרנייפ לא יפגע במתקפוץ אדמה פשוט צריך להשים את המתקפה eq וזהו הוא מנצח טורטרה בלי מלח
[quote][i]Originally posted by לידור[/i]@Jul 1 2009, 01:19 PM
[b] נכון אז למה טורטרה עובדה כדי שאיינפרנייפ לא יפגע במתקפוץ אדמה פשוט צריך להשים את המתקפה eq וזהו הוא מנצח טורטרה בלי מלח [/b][/quote]
על מה אתה מדבר? לטורטרה אין שום חולשה למתקפות אדמה, אבל לאינפרנייפ יש ועוד-איך.
דרך אגב, אני ממש לא ממליץ על אמפוליון, אבל זה בגלל שאני משלב בשישייה שלי מתקפות HM (ועוד כמה מהלכים שימושיים, כגון: שיגור, חפירה, וכו') ולכן אני אף פעם לא מתחיל עם פוקימון מים, כי לא בא לי לתקוע את ההתחלתי שלי עם יותר מידי HM.
טורטרה הכי עדיף... אבל הבעיה היא שאין הרבה פוקימוני אש טובים במשחק אז כדי צ'ימצ'אר ותלכוד סנובר
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 03:04 PM
[b] טורטרה הכי עדיף... אבל הבעיה היא שאין הרבה פוקימוני אש טובים במשחק אז כדי צ'ימצ'אר ותלכוד סנובר [/b][/quote]
או שאפשר לעשות מה שאני עשיתי - להתחיל עם טרטוויג וללכוד האונדאוור :)
נכון... אבל צ'ימצ'אר הוא הכי איכותי
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 03:04 PM
[b] טורטרה הכי עדיף... אבל הבעיה היא שאין הרבה פוקימוני אש טובים במשחק אז כדי צ'ימצ'אר ותלכוד סנובר [/b][/quote]
א ושאפשר להשתמש בפוקימון שיכול ללמוד מתקפות אש בעזרת TMים או החזרת מתקפה כמו גליסקור שיכול ללמוד ניב אש.
אני שונא מאוד פוקימוני אש שאפשר לתפוס בשינו לכן אני משתמש בגליסקור/ליקטיטונג או כל פוקימון אחר שיכול ללמוד מתקפת אש חזקה.
אפשרי...
אז לפותח-הציגו לך דעות עכשיו עליך לבחור
כולם טובים לכול אחד יש יתרונות וחסרונות אבל הדרך ליקבוע מי עדיף זה תלוי בשישה שאת מתחננן
צ'מצ'ר פוקימון אש חזק
פיפלפ פוקימון מים שהופך להיות קרח שזה מאוד טוב
טרטוויג חזק והוא הופך להיות אדמה עסב שזה ממש טוב
תגיד איזה שישיה אתה מתחננן ונסדר לך התחלתי טוב