רציתי לדעת איפה אפשר לתפוס את הפוקימונים הבאלה באדום אש:
אלקיד
דרגונייר (הפוקימון שהמפותח שלו הוא דרגונייט ואני יודע שאפשר למצוא אותו בסאפרי אבל איפה בסאפרי)
אירודקטייל (לא בטוח שיש אותו באודם אש אבל אם כן אז איפה)
בבקשה אני צריך שתענו בדחיפות
Printable View
רציתי לדעת איפה אפשר לתפוס את הפוקימונים הבאלה באדום אש:
אלקיד
דרגונייר (הפוקימון שהמפותח שלו הוא דרגונייט ואני יודע שאפשר למצוא אותו בסאפרי אבל איפה בסאפרי)
אירודקטייל (לא בטוח שיש אותו באודם אש אבל אם כן אז איפה)
בבקשה אני צריך שתענו בדחיפות
ניתן לתפוס את דרטיני בספארי, על ידי חכה אם אני לא טועה. את אלקיד ניתן להשיג באמצעות רווייה של אלקטאבאז, שאותו ניתן להשיג בהר של מולטרס (אם אני לא טועה) ואירודוקטייל ניתן להשיג על ידי השן העתיקה שנמצאית במוזיאן של פיוטר, בכניסה האחורית שדורשת קאט.
מזאת אומרת רוויה של אלקטראבז ושאני משיג את זה מה אני עושה איתו ומזה קאט?
זה לא "שן עתיקה", זה "ענבר עתיק" (Old Amber).
[quote][i]Originally posted by matana1[/i]@Jul 2 2009, 02:33 PM
[b] מזאת אומרת רוויה של אלקטראבז ושאני משיג את זה מה אני עושה איתו ומזה קאט? [/b][/quote]
[b]רביה[/b], זה כשאתה מרבה פוקימון, אם פוקימון אחר, כמו דיטו, או אותו פוקימון, ממין אחר
יש פוקימונים שאי אפשר להרבות אותם, כגון אגדיים ופוקימונים שיש להם רק התפתחות אחת, אם תרצה לדעת יותר על רבייה יש מדריך בנעוץ. אחרי שאתה מרבה את אלקטאבאז אתה צריך לחכות, ומתישהו יגידו לך במרכז רביה (שנמצא בדרך 6, מתחת לעיר סרוליין), שיש ביצה. כתוב בסרבי כמה צעדים צריך ללכת עד שהביצה תבקע, ומהביצה ייצא אלקיד ברמה חמש.
קאט (Cut) זה הוא HM1. מקבלים אותו בתחילת המשחק
אתה יכול להשיג דרטיני מהקזינו הכי פשוט
[quote][i]Originally posted by Dor718[/i]@Jul 2 2009, 03:02 PM
[b] [b]רביה[/b], זה כשאתה מרבה פוקימון, אם פוקימון אחר, כמו דיטו, או אותו פוקימון, ממין אחר
יש פוקימונים שאי אפשר להרבות אותם, כגון אגדיים ופוקימונים שיש להם רק התפתחות אחת, אם תרצה לדעת יותר על רבייה יש מדריך בנעוץ. אחרי שאתה מרבה את אלקטאבאז אתה צריך לחכות, ומתישהו יגידו לך במרכז רביה (שנמצא בדרך 6, מתחת לעיר סרוליין), שיש ביצה. כתוב בסרבי כמה צעדים צריך ללכת עד שהביצה תבקע, ומהביצה ייצא אלקיד ברמה חמש.
קאט (Cut) זה הוא HM1. מקבלים אותו בתחילת המשחק [/b][/quote]
המרכז רבייה לא שם... הוא באי 4 אחרי הליגה... מתחת לסרולין יש רק DAY CARE לפוקימון אחד, רק באי 4 אפשר להכניס 2 פוקימונים.