שמתם לב שלקבוצת דון יש יותר אפשרויות מלקבוצת "היכל התהילה" וצוות "פרוייקטים"?
לא שזה נוגע אלי אבל זה מוזר...
Printable View
שמתם לב שלקבוצת דון יש יותר אפשרויות מלקבוצת "היכל התהילה" וצוות "פרוייקטים"?
לא שזה נוגע אלי אבל זה מוזר...
יש להם אותם אפשרויות , כי אין כל כך הרבה מה להוסיף :\
התכוונתי שיותר מאשר לצוות פרוייקטים לא להיכל התהילה, מקודם התבלבלתי וכתבתי את שניהן...
ולפי מה שאני ראיתי באשכול "קבוצות משתמשים", לקבוצת דון יש מקום ל-500 הודעות ולצוות פרוייקטים יש מקום רק ל-250 הודעות...
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 3 2009, 05:40 PM
[b] התכוונתי שיותר מאשר לצוות פרוייקטים לא להיכל התהילה, מקודם התבלבלתי וכתבתי את שניהן...
ולפי מה שאני ראיתי באשכול "קבוצות משתמשים", לקבוצת דון יש מקום ל-500 הודעות ולצוות פרוייקטים יש מקום רק ל-250 הודעות... [/b][/quote]
כן.
אבל צוות פרויקטים יכול לעדכן באתר, להכנס לפורום מנהלים (אם אני לא טועה) ועוד כל מיני אופציות ניהול.
זה טעות מי שרשם את זה שם ( לא אני) לצוות פרוייקטים אין מגבלה בכלל בהודעות פרטיות.
אני רוצה לאמר משהו:
היכל התהילה וחברי כבוד=אש
חבר כבוד נועד להקפיץ את המשתמש לרמת משתמש רגיל הכי גבוה שיש. אבל עכשיו נגיד מישהו מדון מקבל ווינר הוא מצמם אפשרויות.
היכל התהילה נוצר כדי לתת את מקסימום האפשרויות וכבוד, אבל הבעיה שלמשתמשים רגילים וותיקים(דון) יש אפשרויות יותר גבוהות מהם
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 3 2009, 06:20 PM
[b] אני רוצה לאמר משהו:
היכל התהילה וחברי כבוד=אש
חבר כבוד נועד להקפיץ את המשתמש לרמת משתמש רגיל הכי גבוה שיש. אבל עכשיו נגיד מישהו מדון מקבל ווינר הוא מצמם אפשרויות.
היכל התהילה נוצר כדי לתת את מקסימום האפשרויות וכבוד, אבל הבעיה שלמשתמשים רגילים וותיקים(דון) יש אפשרויות יותר גבוהות מהם [/b][/quote]
צודק פרט לשורות על היכל התהילה.
קבוצת דון=היכל התהילה.
ואולי באמת כדי לשנות שחבר כבוד יהיה שווה באופציות למשתמש בקבוצת דון...
את האמת?
זה לא משנה יותר מידי חוץ מכבוד,גם ככה התיבת הודעות בחיים לא נגמרת חחחח