אני רוצה לתכנן סט טוב לאינפרנייפ שלי, שכרגע הוא בינתיים רק מונפרנו... חשבתי בכיוון של סט משולב של פיזי/מיוחד, כאשר מתקופת לוחמה מייצגות את הפיזי, ואש את המיוחד, בשביל לקבל STAB. יש הצעות כלליות, והערות נלוות?
תודה מראש,
רועי.
Printable View
אני רוצה לתכנן סט טוב לאינפרנייפ שלי, שכרגע הוא בינתיים רק מונפרנו... חשבתי בכיוון של סט משולב של פיזי/מיוחד, כאשר מתקופת לוחמה מייצגות את הפיזי, ואש את המיוחד, בשביל לקבל STAB. יש הצעות כלליות, והערות נלוות?
תודה מראש,
רועי.
סט די טוב יכול להיות הוא:
Nasty Plot
Flamethrower
Close Combat
HP Ice
טבע: Naive
יכולת: Blaze
חפץ: Life Orb
דבר ראשון, תודה רבה. אבל בכנות, זה פשוט הסט הראשון שראית בסמוגון והעתקת אותו בלי לדעת, או שניסית והוא שווה ויעיל?
[quote][i]Originally posted by Roi C.[/i]@Jul 3 2009, 06:18 PM
[b] דבר ראשון, תודה רבה. אבל בכנות, זה פשוט הסט הראשון שראית בסמוגון והעתקת אותו בלי לדעת, או שניסית והוא שווה ויעיל? [/b][/quote]
יש לי שלוש אינפנייפים. שנים מיקס ואחד פיזי.
לא העתקתי, למדי מחבר שלימד אותי את רוב הסטים והשיטות להם.
אולי הוא העתיק אבל אני לא.
בקיצור - ניסתי את הסט הזה על אחד מהם, יעיל ביותר ואם אתה רוצה הסבר אז הנה:
Flamethrower ו-Close Combat סטאב + מתקפות סוסות.
Nasty Plot מחזק תא מתקפת האש והHP ICE.
HP ICE נגד מעופף, עשב, אדמה וסלע שדי יכולים עליו.
סט בסיסי ודי בעיתי ליריבים חזקים.
מצויין, אם ככה אז אני אקבל את זה... שלא תבין לא נכון, פשוט יש הרבה כאלה שרוצים לעזור וסתם מעתיקים מכל מיני מקומות בלי לדעת מהחיים שלהם, ויותר מזיקים מאשר עוזרים.
ממש תודה, עזרת לי מאוד. יש הצעות לאימון EV יעיל, או שאתה לא מתעסק בזה? אני רוצה להתחיל אימוני EV אחרי הנשיונל דקס, ואף פעם לא התעסקתי בזה.
[quote][i]Originally posted by Roi C.[/i]@Jul 3 2009, 06:27 PM
[b] מצויין, אם ככה אז אני אקבל את זה... שלא תבין לא נכון, פשוט יש הרבה כאלה שרוצים לעזור וסתם מעתיקים מכל מיני מקומות בלי לדעת מהחיים שלהם, ויותר מזיקים מאשר עוזרים.
ממש תודה, עזרת לי מאוד. יש הצעות לאימון EV יעיל, או שאתה לא מתעסק בזה? אני רוצה להתחיל אימוני EV אחרי הנשיונל דקס, ואף פעם לא התעסקתי בזה. [/b][/quote]
ניסתי להבין את זה, לא הבנתי חצי מזה אז אני לא האיש לזה.
הבנתי בגדול אבל לא הצלחתי -_-
יש לי הסבר מפורט על זה באחד מהשמירות אצלי בוורד. אם תרצה אני אתן לך.
בהצלחה.
הממממ... אם תוכל לשלוח לי את זה, זה יעזור לי מאוד.
ותודה שוב (: