-
מנהיגת מכון הברזל, ג'אסמין נמצאת בסינו. השערה קצת הזויה היא יכול להיות שמישהו יחליף אותה בצורה הגיונית למדי.
אבל ההשערה הזאת נשמעת לי הרבה יותר הגיונית אחרי ששמתי לב למשהו כששיחקתי בDP. התרופה הזאת שמראפת את הפסיידאקים שחוסמים את הדרך..רשום שהיא מיוצרת בסיאנווד, שהיא עיר בג'וטו.
עכשיו מה שמחבר בין שני אלה היא שבמהלך העלילה של GSC אתה צריך להביא לאחד מהפוקימונים של ג'אסמין תרופה מסיאנווד בשביל לרפא את אחד הפוקימונים שלה ושהיא תוכל להלחם איתך
אז אולי יש מצב שהדבר הזה יוחלף בלהביא לסינת'יה את התרופה לפסיידאקים כדי שתוכל לתת אותם לשחקן בDP (אני יודע שזה נשמע הזוי. ם.ם )?
כי כבר ידוע שסינת'יה תופיע בGS (האיוונט של ארסאוס), וג'אסמין נמצאת בסנישור שבסינו. אז, מה אתם חושבים?XD
מצטער על החפירה, הייתי חייב לכתוב את זה
-
חשיבה מאוד עמוקה אבל לא-
זכור שהם מנסים לעשות את זה אותו הדבר כמו המשחק רק בגראפיקה מחודשת עם כמה שפחות הבדלים מזיעקי עלילה.
אז זה ייצור שינוי גדול מאוד אם זה ייקרה
-
אולי לא להביא את התרופה של אמפארוס לסינת'יה, אבל אולי צריך להשיג 2 תרופות, אחת להביא ליסמין, ואחת להביא לסינת'יה.
או שבעצם.... ליסמין יישארו שאריות מהתרופה, והיא תבקש מהשחקן להביא אותם לסינת'יה, ואז אתה מביא לסינת'יה את מה שנשאר מזה כדי לרפא את הפסיידקים.
-
לא חשבתם שאולי במקרה ג'סמין הייתה כבר בסינו אז סינתיאה קפצה לבקש ממנה קצת מהתרופה בישביל הפסאידקים?
למה לעזאזל היא צריכה לנסוע לג'וטו בשביל זה
-
הכדורים של הפאל- פארק: החלק העליון שלהם זהב, התחתון כסוף והפס בכחול (קריסטל). צירוף מקרים?
-
[quote][i]Originally posted by דוריבן129[/i]@Jul 5 2009, 11:15 AM
[b] הכדורים של הפאל- פארק: החלק העליון שלהם זהב, התחתון כסוף והפס בכחול (קריסטל). צירוף מקרים? [/b][/quote]
לא נראה לי, אבל חבל שזה ממש לא קשור להודעות פה ם.ם
בכ"מ
תעזבו את הבלאגן של שאריות מהתרופה, כי אם זה באמת נכון אין מצב שיהיו שאריות -.-
-
[quote][i]Originally posted by דוריבן129[/i]@Jul 5 2009, 11:15 AM
[b] הכדורים של הפאל- פארק: החלק העליון שלהם זהב, התחתון כסוף והפס בכחול (קריסטל). צירוף מקרים? [/b][/quote]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :P
ובקשר ליסמין
התרופה שסינתיה מביאה היא תרופה לכאבי הראש של הפסיידקים והתרופה שהאמפרוס של יסמין צריך זה למטען החשצלי של האמפרוס שלה(למי שזוכר את זה מהסדרה) הייתה לו את אותה בעיה שהיה לפיקאצ'ו ולפצ'יריסו
ושמעו אתם יודעים שבנוסף לעלילה של המשחק הם הוסיפו עלילה חדשה וחידושים נוספים זה אומר שצריך ממקום בישביל GTS צריך מקום חדש כדי לפגוש בו את סנטיה צריך מפה חדשה לגמרי בנוסף למפה של ג'וטו וקנטו אז ככה שלכו תדעו מה יהיה מעבר למשחק המקורי אבל כמו שראיתם באדום אש וירוק עלה חווית המשחק רק משתפרת כי יש פוקימונים חדשים ואזורים חדשים לתפוס אותם ויש גם גראפיקה מדהימה יש לך את האפשרות שהפוקמון מחוץ לפוקדור בכל מקום(מה שהיה נסיוני בDPP לפי רובע החברות שהפוקימון הולך איתך)
-
[quote][i]Originally posted by heatblaze[/i]@Jul 7 2009, 02:46 PM
[b] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :P
ובקשר ליסמין
התרופה שסינתיה מביאה היא תרופה לכאבי הראש של הפסיידקים והתרופה שהאמפרוס של יסמין צריך זה למטען החשצלי של האמפרוס שלה(למי שזוכר את זה מהסדרה) הייתה לו את אותה בעיה שהיה לפיקאצ'ו ולפצ'יריסו
ושמעו אתם יודעים שבנוסף לעלילה של המשחק הם הוסיפו עלילה חדשה וחידושים נוספים זה אומר שצריך ממקום בישביל GTS צריך מקום חדש כדי לפגוש בו את סנטיה צריך מפה חדשה לגמרי בנוסף למפה של ג'וטו וקנטו אז ככה שלכו תדעו מה יהיה מעבר למשחק המקורי אבל כמו שראיתם באדום אש וירוק עלה חווית המשחק רק משתפרת כי יש פוקימונים חדשים ואזורים חדשים לתפוס אותם ויש גם גראפיקה מדהימה יש לך את האפשרות שהפוקמון מחוץ לפוקדור בכל מקום(מה שהיה נסיוני בDPP לפי רובע החברות שהפוקימון הולך איתך) [/b][/quote]
תוכל לשלוח לי מקור בפרטי? וגם בבקשה תפרסם זאת בנושא הנעוץ כדי לא לגרום לספאם
-
הבניין של הGTS כנראה יהיה בעיר ש להמכון הראשון, שני.
אנשים שקונים את המשחק ישר ירצו להחליף פוקימונים ולהעביר חזקים כדי לגמור את המשחק בקלותל עבור את הליגה ואז לתפוס פוקימונים חדשים/אגדים.
אני די בטוח שהרכבת תפעל, די יהיה מגניב שתוכל לנסוע מקנטו לגוטו וחזרה^^
ולדעתי שינויי השעות כמו שהיה בDPP (יום, צהריים ערב) השתנה ויהיה יותר טוב.
ולגבי סינתי'ה בגוטו, קפצה לבקר ואולי מאמנת מכון הברזל לא תיהיה אלה סינתי'ה? כמו שהיה ברובי אמרלד וספיר שמאמן המכון השמיני השתנה.
-
גרוטל-כבר נאמר שיהיו אפקטי יום
-
אני [b]מאוד[/b] בספק אם יחליפו מנהיגת מכון מהמשחק המקורי ללא סיבה ממשית.
אני חושב, שהרמזים ששובצו במשחקים DP - כמו התרופה, וג'סמין שבסאנישור - רמזו שיצא חידוש ל-GS, ותו לא.
[quote][b]ולגבי סינתי'ה בגוטו, קפצה לבקר ואולי מאמנת מכון הברזל לא תיהיה אלה סינתי'ה? כמו שהיה ברובי אמרלד וספיר שמאמן המכון השמיני השתנה. [/b][/quote]
זה בטח לא יקרה
-
המכון השמיני לא היה מכון הברזל, אלא הדרקון.
ולסינת'יה לא מתאים ממש להיות שם.
-
מישהו יכול לפרט לי את כל הרמזים שהוא יודע לגבי GHSS שהיו ב-DP.
אני יודע כרגע רק על הגארידוס האדום בתחילת המשחק ועל התרופה.
-
[quote][i]Originally posted by United[/i]@Aug 4 2009, 09:38 PM
[b] מישהו יכול לפרט לי את כל הרמזים שהוא יודע לגבי GHSS שהיו ב-DP.
אני יודע כרגע רק על הגארידוס האדום בתחילת המשחק ועל התרופה. [/b][/quote]
הקפצה, ננעל.
קרא חוקים!
וזה גם ממש לא קשור לנושא וגם לא לפורום.