-
אני עומד לתת עכשיו משוב רציני. יכול להיות שהוא יפגע מאוד באתר, אבל אני כמה שיותר כנה.
אני רוצה לשאול את המנהלים: אתם באמת חושבים שמגיע לאתר הזה לקבל את התואר "האתר הישראלי של פוקימון"?
אני רוצה לציין המון נקודות שליליות, שמונעות זאת.
ראשית, אני לא ממש בטוח לגבי הידע של המנהלים בשפה האנגלית, ובפוקימון.
לפי מה שראיתי, זה לא משהו.
שנית, הבטתי במדריכי הדמויות באתר, והתאכזבתי בצורה נוראית. שמות לא נכון, תירגומים לא נכונים (כשאפשר להשתמש בשם מהדיבוב), ואפילו טעויות לגבי האנימה עצמה.
גם השפה העברית עצמה לא טובה.
בנוסף, המעדכנים. רק אחד מהם עושה עבודה טובה, ואני לא זוכר מי זה. כל השאר מתרגמים בצורה לא טובה, מוסרים מידע שגוי, ואף מעתיקים מידע, ולא מסוגלים לכתוב בעצמם את המידע.
הם גם לא שולטים היטב בשפה העברית. הם נלחמים לפעמים גם על הדעות השגויות שלהם, כמו המספור, שהוא אינו קבוע, ולא ברור, אבל הם לא לומדים מטעויות, וממה שמעירים להם. אין לי מושג איך הם נבחרו.
והדבר האחרון הוא עמודים חסרי תועלת באתר. לדוגמא, העמוד פוקימונים מוקדמים; המצאה מופרכת ומטומטת של אחד המשתמשים כאן, מה שיש בו גם מידע שגוי. השני הוא התפתחויות איווי. לא הבנתי מה מיוחד בפוקימון הזה, שהוא מקבל עמוד מיוחד משלו. אז יש לו שבע התפתחויות. וזה שפוריגון 2 לא הופיע אף פעם באנימה, אומר שהוא יקבל עמוד משלו?
אני מקווה שתסיקו את המסקנות מכאן, ואולי תשתפרו, ואולי, רק אז, תוכלו להתקרב לתואר הזה של "האתר הישראלי".
- - - - -
[b]מצא את המטמון [/b]
[img]http://images.neopets.com/items/spookymap7.gif[/img]
הרמז הבא שלכם נמצא ב:
מתיחה הגדולה ביותר של הפורום
-
יכולת להביא את זה בצורה קצת פחות פוגעת אתה יודע...
-
אני לא "המצאתי" את הרעיון של הפוקימונים המוקדמים, בעצמך אמרת שהם "preview לדור הבא", ועל זה בדיוק עשיתי את המדריך.
-
אולי אתה צודק בחלק הראשון שלא מהדקנים את האתר
אבל בחלק השני אתה ביכלל לא צודק אני יותר מימך בפורם הזה הם ממש משקיעים
והעמוד על איווי זה ממש טוב כי צריך לדעת איך מפתחים כול אחד על פורגיון 2 זה נכון אבל אתה יודע אתה יכול קצת להגיד את זה במילים פחות פוגעות
-
איזה מהמעדכנים עושה עבודה טובה בעיניך?
-
קודם כל, המדריך של "פוקימונים שהקדימו את זמנם" הוא לא המצאה. זה פשוט פוקימונים שהגיעו לעונה מסויימת שלא הייתה אמורה לכלול אותם ורימז על הדור הבא. המדריך היה מצויין ואתה היחד שנותןעעליו ביקורת (או לפחות ביקורת קשה).
שנית, אתה היחד אבל היחיד שנתן ביקורת על המדריך שלי להתפתחויות של איווי. כולם אמרו שזה מדריך מצויין.
ומה שמיוחד בפוקימון הזה, כן זה זה שיש לו הכי הרבה אופציות פיתוח [b]ובדרך כלל[/b] יש רק אופציה אחת להשיג אותו וזה לקבל מאדם במשחק. לפעמים אפשר עם רבייה אבל כמעט ואף פעם לא מקבלים איווי נקבה.
שלישית-
אתה כל היום נותן ביקורת. זה כאילו אתה רוצה להעיף את כל המעדכנים והמנהלים כדי לעלות דרגות. אתה נותן ביקורת קשה כמעט לכל מדריך שאתה רואה, כמעט לכל סיקור וכמעט לכל מידע שהובא לאתר. תפסיק לחיות בעולם שבו אתה מבין יותר מכולם. אם הפורו כל כך לא מוצא חן בעיניך, למה אתה עדיין רשום? זה אומר שהוא מוצא חן בעינייך אבל אתה פשוט אוהב לתת ביקורת. כאילו זה תחביב שלך לשעות הפנאי.
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi[/i]@Jul 7 2009, 06:59 PM
[b] איזה מהמעדכנים עושה עבודה טובה בעיניך? [/b][/quote]
הוא כנראה מדבר על היט-מן (שאהב את המדריך שלי אהמאהמ)
-
אני בפורום הזה כדי לנסות לתקן את הזוועות שאתם עושים למעריצי פוקימון תמימים שרוצים לקבל מידע, אבל מקבלים מכם מידע שגוי. ועוד קוראים לעצמכם האתר הישראלי. למה הכרזתם על זה? מאיפה קבעתם שאתם האתר הישראלי?
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 7 2009, 07:00 PM
[b] הוא כנראה מדבר על היט-מן (שאהב את המדריך שלי אהמאהמ) [/b][/quote]
הוא לא היה בתקופת היטמן...
והיטמן לא קדוש 0_0
-
אתה קורא לזה זוועות? על מידע [b]נכון[/b]?
כל המידע שהבאתי על איווי היה נכון.
המדריך היה טוב אז שמו אותו באתר.
וחוץ מזה, אתה יכול ללמוד לדבר בצורה פחות בוטה ומעליבה.
-
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 7 2009, 07:06 PM
[b] אני בפורום הזה כדי לנסות לתקן את הזוועות שאתם עושים למעריצי פוקימון תמימים שרוצים לקבל מידע, אבל מקבלים מכם מידע שגוי. ועוד קוראים לעצמכם האתר הישראלי. למה הכרזתם על זה? מאיפה קבעתם שאתם האתר הישראלי? [/b][/quote]
תגיד, נראה לך שד"ר לק למד 7 שנים רפואה לפני שהוא בחר לקרוא לעצמו ככה? המייסדים קראו לאתר "האתר הישראלי" מפני שזה שם יפה.
-
טוב נא לא לריב פה, הוא נותן ביקרות זה הכל.
אני אחכה לאלכס.
-
חבר'ה זה רק משוב,לא לריב,אם תמשיכו לריב אנעל את הנושא.
-
הגיע תורי-
רוב הדברים כאן נורא נכונים, בלי לשקר.
אני מאמין שהידע שלך בפוקימון נרחב-אז אולי גם אתה תנסה לעזור בדרך כל שהי?
הדרך בה אתה מגיב על הכל נורא פוגעת ואפשר להגיב על הכוח בנחמדות.
-
שי-נכון אתה צודק אבל אתה הרי בצות פוקייקטים אז למה שלא אתה או שאר הצות שלך תעסו את זה לי יש כמה דברים שאני יודע ויכול לתקן אבל זה לא התפקיד שלי זה התפקיד של ההנהלה