-
אתמול או שלשום, לאזכר התחלתי גולד חדש במחשב... והחלטתי לנסות לשחק קצת אחרת, לא לתפוס כרגיל - פיג'י כמעופף וקראבי(ע"י חקה) במידה ואנל'א מתחיל עם טוטודאייל בשביל סארף ואז אני מחליף את קראבי כשאני מוצא פוקימון מים יותר טוב בשביל סארף...
קיצר, בגולד הזה בשביל השינוי התחלתי אותו בלילה כדי שאני אתפוס הוטהוט, ואכן תפסתי וכפוקימון מים תפסתי אופר(wooper) ועכשיו יש לי ת'מפותח שלו, קוואגסייר, שאולי גם עליו אני אפתח נושא לעזרה, למרות שבינתיים הוא בסדר...
קיצר, דוח מצב:
נוקטאוול רמה 40 ויש לו peck,hypnosis,take down וfly...
אני תוהה אם ללמד אותו shadow ball שקיבלתי מהמאמן מכון הרביעי או שאולי כדאי לי לחכות למישהו אחר לשים עליו את זה וכדאי לי בהזדמנות הראשונה שתהיה לי למצוא פוקימון מעופף יותר טוב ממנו? ועוד שאלה, הוא לומד דרים איטר? כי יש לו היפנוזיס...
אז, המלצות? :)
בינתיים הוא די חלש בשלישייה שלי :\ (מגאניום, 42, קוואגסייר 40, ונוקטאוול 40, כרגע סיימתי ת'מכון השמיני)
-
בדקתי איזה TM/HM נוקטאול יכול ללמוד, ואני ממליץ על סט כזה:
- Fly
- Hypnosis
- Dream Eater
- Steel Wing
-
לא עדיף SHADOW BALL?
ואיפה אני מוצא TM של סטיל ווינג, או שהוא לומד במקרה?
-
הוא לא יכול ללמוד Shadow Ball, ו-Steel Wing זה TM-47 והוא נמצא בדרך 28 בבית מאחורי 2 שיחים.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 11 2009, 08:56 PM
[b] הוא לא יכול ללמוד Shadow Ball, ו-Steel Wing זה TM-47 והוא נמצא בדרך 28 בבית מאחורי 2 שיחים. [/b][/quote]
אוי :\ חבל שהוא לא יכול ללמוד את זה...
וווינג אטאק הוא לא לומד? ואם כן, זה לא עדיף מסטיל ווינג?
-
[quote][i]Originally posted by -PorYgoN-[/i]@Jul 12 2009, 12:57 AM
[b]
אוי :\ חבל שהוא לא יכול ללמוד את זה...
וווינג אטאק הוא לא לומד? ואם כן, זה לא עדיף מסטיל ווינג? [/b][/quote]
אתה יכול ללמד אותו ווינג-אטאק רק דרך רבייה, ואם אתה בכריסטל אז אתה יכול גם ללמד אותו סקיי-אטאק (140 נק') דרך רבייה.
*עריכה: אבל המתקפות הנ"ל טובות במקום FLY, סטיל-ווינג תשאיר כי זה טוב נגד החולשה של נוקטאול מול סוג סלע.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 13 2009, 04:28 PM
[b] אתה יכול ללמד אותו ווינג-אטאק רק דרך רבייה, ואם אתה בכריסטל אז אתה יכול גם ללמד אותו סקיי-אטאק (140 נק') דרך רבייה.
*עריכה: אבל המתקפות הנ"ל טובות במקום FLY, סטיל-ווינג תשאיר כי זה טוב נגד החולשה של נוקטאול מול סוג סלע. [/b][/quote]
לא הבנתי.
מה הכוונה עם רוויה?
אני עושה הוטהוט עם דיטו ואז מי שיבקע מהביצה ילמד לי סקיי אטאק וווינג אטאק מתישהו?
-
[quote][i]Originally posted by -PorYgoN-[/i]@Jul 24 2009, 12:36 PM
[b]
לא הבנתי.
מה הכוונה עם רוויה?
אני עושה הוטהוט עם דיטו ואז מי שיבקע מהביצה ילמד לי סקיי אטאק וווינג אטאק מתישהו? [/b][/quote]
לא.
אתה צריך להרבות הוט הוט [b]נקבה[/b] עם פוקימון [b]זכר[/b] שיודע את המתקפה שאתה רוצה, וההוט הוט שיבקע מהביצה ילמד את המתקפה שה"אבא" שלו יודע
-
[quote][i]Originally posted by Dor718[/i]@Jul 24 2009, 12:38 PM
[b] לא.
אתה צריך להרבות הוט הוט [b]נקבה[/b] עם פוקימון [b]זכר[/b] שיודע את המתקפה שאתה רוצה, וההוט הוט שיבקע מהביצה ילמד את המתקפה שה"אבא" שלו יודע [/b][/quote]
סבבה, עכשיו הבנתי.
ונניח אני רוצה לעשות הוטהוט שיהיה לו סקאיי אטאק, אז אני צריך להרפות אותו לדוגמא עם אלטאריה שיש לה או שאני יכול גם עם סוואבלו?
-
אין אלטריה וסוואבלו במשחקים האלה.
-
כה אני יודע אבל אני מדבר בכללי...
וצריך שלפוקימון שאני רוצה להרבות יהיה ת'התקפה הזו ברביעיית התקפות שלו?
-
[quote][i]Originally posted by -PorYgoN-[/i]@Jul 25 2009, 12:50 PM
[b] כה אני יודע אבל אני מדבר בכללי...
וצריך שלפוקימון שאני רוצה להרבות יהיה ת'התקפה הזו ברביעיית התקפות שלו? [/b][/quote]
כן