-
חרשתי את כל סינו ולבסוף מצאתי באגם ולור איזה מערה...
ניכנסתי עליה ומצאתי שם את אזולף או משהו כזה, ואז הפרופ' בא אליי ודיבר איתי...
הוא אמר לי ללכת ללאיזה מקום שנותנים לי שם עוד אפליקציה לשעון שיש לי...
ואני מפעיל את האפליקציה החדשה וזה מראה לי סימן כזה שזז....
דרך אגב הלכתי גם לאקוטי וורייטי והצלחתי להילחם מול אוקסיו ומיספיריט אבל לא הצלחתי ללכוד אותם...
מה לעשות?!?!?!
-
[quote][i]Originally posted by elad2309[/i]@Jul 11 2009, 07:56 PM
[b] חרשתי את כל סינו ולבסוף מצאתי באגם ולור איזה מערה...
ניכנסתי עליה ומצאתי שם את אזולף או משהו כזה, ואז הפרופ' בא אליי ודיבר איתי...
הוא אמר לי ללכת ללאיזה מקום שנותנים לי שם עוד אפליקציה לשעון שיש לי...
ואני מפעיל את האפליקציה החדשה וזה מראה לי סימן כזה שזז....
דרך אגב הלכתי גם לאקוטי וורייטי והצלחתי להילחם מול אוקסיו ומיספיריט אבל לא הצלחתי ללכוד אותם...
מה לעשות?!?!?! [/b][/quote]
ם ברחו לך כי אם כן אתה לא תוכל להשיג אותם יותר אלה רק עם קודים
-
-
מה פתאום!!! אתה יכול להשיג את מי שברח לך !!
הוא פשוט מסתובב בשינו אתה יכול לפגוש אותו סתם ככה בכל מקום אבל הוא יברח לך על התור הראשון אז תצתרך מתקפה מיוחדת ולגבי השעון תוכל לקבל חידוש שמראה לך איפה הוא נימצא כל רגע
-
הוא מדבר על השניים האחרים שהוא ניסה ללכוד ולא הצליח.
-
תקשיב-
את אזלף ויוקסי אתה יכול ללכוד במערות שלהם. אם לא הצלחת ללכוד אותם אין הזדמנות שנייה. לכן תמיד לפני שאתה מדבר עם פוקימון אגדי שלא מסתובב חופשי בסינו [b]תשמור[/b].
עכשיו, הפוקימון שברח לך מהמערה נקרא מספרייט. אתה תוכל עכשיו לחפש אותו ברחבי סינו. אם לא השגת את הניושלדקס, והשגת את האופציה ל"שעון" (שנקרא פוקטאץ') אז הסימן שתראה במפה שנמצאת באופציה החדשה יהיה מספריט.
אם השגת את הניושלדקס, דיברת עם הפרופסור אוק ליד ה-Pal Park ודיברת עם קרסליה, אתה לא תוכל לדעת מי מהפוקימונים האגדיים הבאים- קרסלייה, ארטיקונו, מולטרס, זאפדוס, מספרייט הוא הפוקימון שהסימן מעיד עליו.
-
יש לי את החידוש הזה לשעון...וכשאני לוחץ על החידוש מראה לי סימן של פרצוף כזה, ויש סימנים מתחת שאני יכול לסיים עליו והוא נעצר...מוזר