-
טוב בא לי לשחק שוב פעם חח אז זו השישיה שתיכננתי אני צריך דעה של מישו שמבין...
צ'אריזרד
אלקזם
גנגר
גולם
רייצ'ו\או לקחת במקומו פוקימון עשב או סוג אחר אני לא יודע אם ראייצ'ו כזה שימושי...
טנטקרול\קלוייסטר -מיצד אחד קלויסטר פוקימון גדול ומגניב אבל הסוגים שלו זה מים+קרח כאילו מה הקטע פוקימוני אש יעשו לי נזק?! זה הורס את כל הפוקימון מים... מיצד שני טנקרול הוא מים+ רעל ורעל זה די שימושי וגם אין קרח אז הוא חסין מול אש הבעיה היחידה היא שטנטקרול הוא טמנון מכוער כזה חח לא יודע הוא ניראלי מעפן, מה כדאי לקחת?!
אה ואם למישו יש כוח להביא לי סטים עוד יותר טוב אני לא ממש מבין בזה חח...
נ.ב
אני אשרוד את הליגה ובכללי את המשחק עם שישיה כזו לדעתכם? תרגישו חופשי לתת לי הצעות לשיפור...
-
אני חושב שעדיף לך לקחת את רייצ'ו או כל פוקמון חשמל אחר כי כבר יהיה לך פוקמון עשב (גלום )
וחוץ מזה חשמל עובד טוב על מים וקרח והם מורידים לו בצורה רגילה אבל עשב גם פועל טוב על מים וקרח רק שלו מתקפות קרח הם super effective.
ועל קלויסטר וטנטקרול עדיף לך את קלויסטר או את לפרס כי אני חושב שלפרס הרבה יותר מגניב מקלויסטר ו לפרס גם יכול ללמוד מתקפות קרח (מה שאמרת קו על קלויסטר ועל הפוקמוני אש זה לא לגמרי נכון בגלל שאש לא מוריד בכלל למים ומוריד הרבה לקרח ושהסוגים של הפוקימון הם במצב הזה (סופר אפקטיב ונוט וורי אפקטיב ההתקפות יוצאות עליו מתקבלות כאילו אין ליריב עליו יתרו או חיסרון - כמו חשמל ואש)
-
[quote][i]Originally posted by gunpass[/i]@Jul 12 2009, 12:46 PM
[b] אני חושב שעדיף לך לקחת את רייצ'ו או כל פוקמון חשמל אחר כי כבר יהיה לך פוקמון עשב (גלום )
וחוץ מזה חשמל עובד טוב על מים וקרח והם מורידים לו בצורה רגילה אבל עשב גם פועל טוב על מים וקרח רק שלו מתקפות קרח הם super effective.
ועל קלויסטר וטנטקרול עדיף לך את קלויסטר או את לפרס כי אני חושב שלפרס הרבה יותר מגניב מקלויסטר ו לפרס גם יכול ללמוד מתקפות קרח (מה שאמרת קו על קלויסטר ועל הפוקמוני אש זה לא לגמרי נכון בגלל שאש לא מוריד בכלל למים ומוריד הרבה לקרח ושהסוגים של הפוקימון הם במצב הזה (סופר אפקטיב ונוט וורי אפקטיב ההתקפות יוצאות עליו מתקבלות כאילו אין ליריב עליו יתרו או חיסרון - כמו חשמל ואש) [/b][/quote]
אתה מסטול? :huh:
גולם הוא אבן/אדמה
אין לך סיבה לקחת פוקימון עשב בגלל שעשב חזק על מים, אדמה ואבן.
רייצ'ו(במידה ותיקח אותו), יוכל לנצח מים, ואם תלמד אותו זנב ברזל (Iron Tail), הוא ינצח גם אבן.
בשביל לנצח פוקימוני אדמה, תיקח פוקימון מים, אני הייתי ממליץ על פוליראת'(שהוא גם לוחם, שגם יוכל לנצח אבן)
בסה"כ זאת שישייה חזקה מאוד
-
וואלה הפולי משמו הזה יש לו גם 3 התפתחויות וגם הוא לוחם טוב אז ניראלי שסגרתי שישיה
רק עוד התלבטות קטנה, אלאקזם הוא פוקימון על חושי מאוד חזק אבל חשבתי אולי לקחת את אקזקיוטור שהוא גם על חושי וגם עשב אבל הוא ניראלי מעפן וגם לאלאקזם יש 3 התפתחויות זה יותר מגניב
טוב גם ככה יש לי המון סוגים אז כדאי להשאיר את אלאקזם נכון?
ואם מישו יכול ליבנות לי סטים זה ממש יהיה נחמד...
-
[quote][i]Originally posted by !~Haim~![/i]@Jul 12 2009, 01:20 PM
[b] וואלה הפולי משמו הזה יש לו גם 3 התפתחויות וגם הוא לוחם טוב אז ניראלי שסגרתי שישיה
רק עוד התלבטות קטנה, אלאקזם הוא פוקימון על חושי מאוד חזק אבל חשבתי אולי לקחת את אקזקיוטור שהוא גם על חושי וגם עשב אבל הוא ניראלי מעפן וגם לאלאקזם יש 3 התפתחויות זה יותר מגניב
טוב גם ככה יש לי המון סוגים אז כדאי להשאיר את אלאקזם נכון?
ואם מישו יכול ליבנות לי סטים זה ממש יהיה נחמד... [/b][/quote]
את אלקאזם אתה רוצה להחליף ולהביא אקזקיוטור?
לא בא בחשבון!
אני הייתי מציע לך להחליף את גולם ולקחת במקומו מצ'אמפ..
על פוקימון מים תמיד אפשר לקחת מג'יקארפ ולשדרג לגרידוס עצבני..
בס"ה יהיו לך צאריזרד,אלקאזם,גנגר,מצ'אמפ,גרידוס..
אתה צריך משהו נגד מים..
פוקימון חשמל יהיה טוב אבל יהיה הרבה יותר אם תיקח דרגונייט ותשלב לו איזה מתקפת חשמל.
שישיה עצבנית ביותר!
-
[quote][i]Originally posted by Dor718[/i]@Jul 12 2009, 12:56 PM
[b] אתה מסטול? :huh:
גולם הוא אבן/אדמה
אין לך סיבה לקחת פוקימון עשב בגלל שעשב חזק על מים, אדמה ואבן.
רייצ'ו(במידה ותיקח אותו), יוכל לנצח מים, ואם תלמד אותו זנב ברזל (Iron Tail), הוא ינצח גם אבן.
בשביל לנצח פוקימוני אדמה, תיקח פוקימון מים, אני הייתי ממליץ על פוליראת'(שהוא גם לוחם, שגם יוכל לנצח אבן)
בסה"כ זאת שישייה חזקה מאוד [/b][/quote]
אה סליחה גולם חשבתי שהוא התכוון ההתפתחות של אודיש
-
על גולם אני לא מוותר..............
בקשר לגרידוס באמת זו גם אופציה חח אוף למה יש כל כך הרבה פוקימוני מים...
ודרגוניט זה סיפור... זה לחכות שעה עד שהוא יבוא לי באגם בספארי, ואז לפתח אותו מהפוקימון הצולע הזה דרטיני שאני לא סובל... מיותר חח עדיף כבר ראיצ'ו, אבל מיצד שני ראיצ'ו קטן כזה דרגוניט ענקי בטח אף אחד לא מזיז לו וגם אפשר לשים לו מתקפות מכל מיני סוגים
נו מה אתם סתם מסבכים אותי....
צ'אריזרד
אלאקזם
גנגר
גולם
ראיצ'ו\דרגונייט
פוליראת'\גרידוס
מה הכי טוב?:(
-
[quote][i]Originally posted by !~Haim~![/i]@Jul 12 2009, 09:50 AM
[b]טנטקרול\קלוייסטר -מיצד אחד קלויסטר פוקימון גדול ומגניב אבל הסוגים שלו זה מים+קרח כאילו מה הקטע פוקימוני אש יעשו לי נזק?! זה הורס את כל הפוקימון מים... מיצד שני טנקרול הוא מים+ רעל [b][color=red]ורעל זה די שימושי[/color][/b] וגם אין קרח אז הוא חסין מול אש הבעיה היחידה היא שטנטקרול הוא טמנון מכוער כזה חח לא יודע הוא ניראלי מעפן, מה כדאי לקחת?![/b][/quote]
רעל זה שימושי לדעתך? זה חזק רק נגד עשב וחרק (ששניהם גם ככה חלשים מול אש מעופף).