-
צ'אריזארד
Flame Thrower
Dragon Claw
Fly
Sunny Day
מגנטון
Lock-On
Zap Cannon
Tri Attack
Shock Wave
פוליראת'
Surf
Hydro Pump
Ice Beam
Brick Break
גולם
E.Q
Rock Blast
Rock Throw
Double-Edge
ראיצ'ו
Thunder
Strenth
TunderBolt
Iron Tail
אלאקאזאם
Psychic
Trick
Shadow Ball
Recover
עוד לא התחלתי את המשחק, ככה שאפשר לשנות כל פוקימון [=
-
למה אתה צריך 2 פוקימוני חשמל? חבל.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 13 2009, 09:14 PM
[b] למה אתה צריך 2 פוקימוני חשמל? חבל. [/b][/quote]
יש לך הצעות?
אני מעדיף להשאיר את מגנטון
כדאי לי לקחת גנגר?
-
Tom Pokemon צודק וחוץ מזה מאוד כדאי לך להוריד לגולם את ה-Explosion כי זה סוג של מתקפת התאבדות שאתה מת ממנה תוך שימוש בפעם אחת אני שונא את המתקפה הזאת אבל עם אתה רוצה אותה אז תיקח אני לא ממליץ לך
-
חסר לך עשב קח ויילפלום ותעיף את ראיצ'ו יש לך כבר חשמל
-
[quote][i]Originally posted by ido6[/i]@Jul 13 2009, 09:26 PM
[b] Tom Pokemon צודק וחוץ מזה מאוד כדאי לך להוריד לגולם את ה-Explosion כי זה סוג של מתקפת התאבדות שאתה מת ממנה תוך שימוש בפעם אחת אני שונא את המתקפה הזאת אבל עם אתה רוצה אותה אז תיקח אני לא ממליץ לך [/b][/quote]
אבל עם יהיה פוקימון שאני לא אצליח לנצח, ורק הוא יישאר ועוד פוקימון שבטוח יפסיד, אז המתקפה שווה את זה
אם יש לך משהו במקום זה אז בשמחה
שכחתי לציין שאני משחק בירוק עלה
-
תוריד לגולם את ה-Explosion. זו מתקפת התאבדות סתמית, מונעת מגולם את להשיג נקודות ניסיון ומחייבת אותך לחזור למרכז הפוקימונים הקרוב, לרפא את הפוקימונים שלך ורק אז להמשיך.
זה דבר ראשון.
דבר שני, תעיף את ראיצ'ו ותשים גנגר/ וויפלום.
חוץ מזה, שישייה מצויינת :lol:
-
תחליף את ה-Explosion של גולם ב-Rock Blast
-
[quote][i]Originally posted by ido6[/i]@Jul 13 2009, 10:06 PM
[b] תחליף את ה-Explosion של גולם ב-Rock Blast [/b][/quote]
החלפתי
הסט הזה טוב לגנגר?
Hypnosis
Dream Eater
Shadow Ball
Destiny Bond
-
סט טוב לגנגר רק תחליף את Destiny Bond ב-Thunderbolt כי זאת מכת חשמל חזקה מאוד וגם רוב פוקימוני המעופף בקנטו שיש למאמנים פידג'יוט פירוי ודודריו הם גם מסוג נורמל והם גם מאוד מהירים אז עד שתתקוף אותם בהיפנוזה ואז בזולל חלומות אתה תאבד חיים אבל עם תשתמש ב-Thunderbolt רוב הסיכוים שתחסל אותם במכה אחת בנוסף Thunderbolt יכולה לשתק את היריב וגם טובה על פוקימוני מים
-
[quote][i]Originally posted by ido6[/i]@Jul 13 2009, 10:41 PM
[b] סט טוב לגנגר רק תחליף את Destiny Bond ב-Thunderbolt כי זאת מכת חשמל חזקה מאוד וגם רוב פוקימוני המעופף בקנטו שיש למאמנים פידג'יוט פירוי ודודריו הם גם מסוג נורמל והם גם מאוד מהירים אז עד שתתקוף אותם בהיפנוזה ואז בזולל חלומות אתה תאבד חיים אבל עם תשתמש ב-Thunderbolt רוב הסיכוים שתחסל אותם במכה אחת בנוסף Thunderbolt יכולה לשתק את היריב וגם טובה על פוקימוני מים [/b][/quote]
אבל דסטיני בונד גורם ליריב למות אם אני מת(אם הוא רק היה לומד פיצוץ..)
טוב, החלפתי