-
אוקיי, אז ככה: אני ניגש לאליט פור בפעם הראשונה (למרות ששיחקתי במשחק כבר אלף פעם) ואני פשוט לא מצליח לעבור את ברונו. כל הפוקימונים שלי הם לא מעל רמה 47 והם:
פרימאייפ
וינאזור (ההתחלתי שלי)
פרפדג'
סנורלקס
דוגטריו
ולאפרס
יש למישהו רעיון על פוקימונים שינצחו את האליט פור לחלוטין בלי להתאמץ? לא איכפת לי גם להיפטר מההתחלתי שלי, העיקר שאני אגיע כבר לאיי סבי.
-
במקום פארפצ'ד שים או פיג'יוט או פירו
ותעלה את כולם לרמה 60~
-
לאפרס אמורה לעשות פלאים כנגד ברונו, שים לה סארף תעלה אותה לרמה של הליגה ותראה איך ברונו מתפרק מול העיניים שלך. גם וינוואור אמור לעזור שם.
-
תילחם בפוקימוני הלחימה של ברונו עם המעופף שבחרת,וישר שהוא מוציא את האוניקסים תחליף לוינאזור,לפרס או פריימאפ.
-
אני חייב להגיד שזאת חרא שישיה (אל תעלב)אתה לא צריך פוקימון לוחם בשישיה אני אגיד לך את השישיה שלי אלאקזם,ארודקטייל,ג'ליטון,מגמר,בלסטויז ודרגונייט.תבין נגד הראשונה יש לי את ג'וליטון.(חשמל)
נגד השני יש לי את דרגונייט,בלסטויז וארודקטייל(תעופה ומים)
נגד השלישית מגמר ופוקמוני התעופה (אש ותעופה)
ונגד הרביעי יש לי את אלאקזם שהוא פוקימון חזק לאללה נגד מעופפים שהם רוב הדרקונים ויש לי גם את ג'וליטון לגרידוס שלו ובלסטויז לארודקטייל שלו.
נגד היריב יש לי חשמל ועל חושי נגד פיג'יוט
חשמל נגד גרידוס
אש תעופה ועל חושי נגד ההתחלתי שלו וינזור
מים נגד הארקניין שלו.
מים נגד הריידון שלו.
ומתקפת נשיכה נגד האלאקזם שלו.
והנה סיימנו את הליגה!תבנה את השישיה בקפידה ובדייקנות כמוני :)
נ.ב
שכחתי שיש לך לפרס והמתקפות קרח שלה מעולות נגד דרקונים!
ותאמן את הפוקימונים שלך!בלי רמה שישים לפחות כמעט ואין לך סיכוי!
-
סטאנקי, הנה רשימה של סוגים שאם יהיה לך אותם בשישייה אז תוכל לנצח:
אש, חשמל, מים, קרח, על-חושי, רוח
-
[quote][i]Originally posted by smellystunky[/i]@Jul 14 2009, 05:03 AM
[b]אוקיי, אז ככה: אני ניגש לאליט פור בפעם הראשונה (למרות ששיחקתי במשחק כבר אלף פעם) ואני פשוט לא מצליח לעבור את ברונו. כל הפוקימונים שלי הם לא מעל רמה 47 והם:
פרימאייפ
וינאזור (ההתחלתי שלי)
פרפדג'
סנורלקס
דוגטריו
ולאפרס
יש למישהו רעיון על פוקימונים שינצחו את האליט פור לחלוטין בלי להתאמץ? לא איכפת לי גם להיפטר מההתחלתי שלי, העיקר שאני אגיע כבר לאיי סבי.[/b][/quote]
אוקיי,
[color=blue][b]המאמנת הראשונה היא פרימה המתמחה בפוקמוני קרח שהם גם מים:[/b][/color] פוקימון חשמל יעשה את העבודה, אבל יש לך וינאזור והוא מצויין.
[b][color=darkred]המאמן השני הוא ברונו שמתמחה בפוקמוני לחימה וחלק גם סלע:[/color][/b] פוקימון מים/ קרח יעשה את הבודה, לפרס מצויינת כי יש לה מתקפות ממש חזקות- סרף ואייס באם יעשו את העבודה.
[color=purple][b]המאמנת השלישית היא אגאתה המתמחה בפוקמוני רוח וחלק גם רעל:[/b][/color] נגד סוגים אלו פוקימון אש יעשה את העבודה בצורה מצויינת, כיוון שאין לך פוקימון אש אז ניתן לתפוס את מולטרס שהיא גם מעופף ואז אפשר להעיף את פרפדג' שהוא מעפן.
[color=orange][b]המאמן הרביעי הוא לאנס אשר מתמחה בפוקימוני דרקון:[/b][/color] פוקימון חשמל יהיה מצויין נגד דרגונייר ודרגונייט, נגד גרידוס אפשר להשתמש בוינטזור שלך ונגד ארודקטייל, שהוא פוקימון אבן אפשר להשתמש בלפרס.
[color=red][b](שים לב שלא השתמשת בסנורלקס, דוגטריו, פריימיט ופרפדג'- אפשר לתפוס את זאפדוס ומולטרס ועוד שני פוקימון נחמדים וחזקים).[/b][/color]
[b]המאמן החמישי והאחרון הוא היריב גארי ולו פוקימונים [color=red]מ[/color][color=orange]ג[/color][color=yellow]ו[/color][color=green]ו[/color][color=blue]נ[/color][color=purple]י[/color][color=#FF1493]ם[/color]:[/b]
נגד הפיג'יוט שלו אני ממליץ להשתמש בפוקימוני חשמל.
נגד הגרידוס שלו אני ממליץ להשתמש בפוקימוני חשמל או עשב.
נגד הריידון שלו אני ממליץ להשתמש בפוקימוני מים או קרח.
נגד האלאקזאם שלו אני ממליץ להשתמש בפוקימוני אש או חשמל.
נגד הארקניין שלו אני ממליץ להשתמש בפוקימוני מים.
נגד הוינאזור/בלסטויז/צ'אריזרד שלו אני ממליץ להשתמש בפוקימוני אש/עשב/מים (לפי הסדר)
לדעתי כדאי לך להעיף את הפוקיונים הבאים:
פרימאייפ
פרפדג'
סנורלקס
דוגטריו
ובמקום לתפוס את זאפדוס ומולטרס (יש בנעוץ מדריכים איך לתפוס אותם).
וכדאי לך עוד שני פוקימונים נחמדים חזקים שתבחר- הייתי ממליץ על דיוגונג לליגה הוא מאוד חזק!
כמו כן תעלה את כולם לרמות 60+.
אל תשכח להצטייד בהמון מרפאים!
בהצלחה רבה!
-
סליחה על הדבאל אבל באיזה משחר אתה משחק?
-
לואי, היו לך כ"כ הרבה טעויות שזה מדהים...
*וינוזור הוא בחירה נוראית מול לוריליי (פרימה) מפני שעשב חלש מול קרח
*פוקימון מים/קרח לא יהיה יעיל נגד הולחמים של ברונו כי החולשות שלהם זה על-חושי ומעופף (וקרח בכלל חלש מול לוחם)
*כל הפוקימונים של אגתה הם מסוג רעל, ואף אחד מהם לא חלש מול אש, הם כולם חלשים מול על-חושי (אפילו אלה שמסוג רוח)
*פוקימוני דרקון לא חלשים מול חשמל אלא עמידים מול חשמל, הם חלשים נגד קרח ודרקון
*גרידוס לא חלש מול עשב, כי הוא גם סוג מעופף, הוא חלש מול חשמל וסלע
*אלאקזם הוא על-חושי ולכן חולשותיו הן חרק, רוח וחושך, אש וחשמל הם סתם רגילים מולו
-
שניכם טועים בחלק וצודקים בחלק,אני צודק בהכל :)
-
[quote][i]Originally posted by XxedenxX[/i]@Jul 19 2009, 10:43 PM
[b] שניכם טועים בחלק וצודקים בחלק,אני צודק בהכל :) [/b][/quote]
על מה אתה מדבר?? הדברים שאמרתי כשתיקנתי את לואי היו נכונים ב-100 אחוז.
רק שכחתי לציין שאלאקזם חלש גם מול חרק ופוקימוני דרקון חלשים מול מתקפות דרקון.
-
פוקימוני רעל כן חלשים מול אש,בעיקר הארבוק וגולבט שלה,והרוח חלשים מול תעופה.
-
טוב הם לא טועים והם כן צודקים אבל אני ניצחתי עם השישה הזותי את הליגה[ההיתי עם בלסטויז אבל יש לי גם עם וינזור]
וינזור
לפרס
קדברה[עם יש לך גמבוי זה מצויין תפתח אותו לעל הקזם]
דרגוניט
ג'ולטאון[בלי סט של TM אתה בחיים לא תצליח איתו]
ארקניין
-
מה הבעיה לעבור את הליגה?
אם תאמן את הפוקימון ההתחלתי שלך תוכל לעבור את הליגה בקלות בשאר הפוקימונים משתמשים כדי לרפות ולהחיות את הפוקימון ההתחלתי.
אבל אם אתה בכל זאת רוצה שישה:
לראשונה-פוקימון חשמל או בלסטויס התחלתי
לשני- וינזאור או בלסטויס אבל גם צריזארד יעשה את העבודה
לשלישית-פוקימון התחלתי
ללאנס-פוקימון התחלתי במיוחד צאריזרד אם יש לו מתקפות דרקון
לגארי-תחיה ותרפה את כל הפוקימונים שלך למקס HP ותנצח
לא קשה...
ואל תגידו שזה לא נכון או שיש פה טעיות כי עם פוקימונים רמות 60-65 עברתי בכל המשחקים ככה
-
[quote][i]Originally posted by XxedenxX[/i]@Jul 20 2009, 08:34 AM
[b] פוקימוני רעל כן חלשים מול אש,בעיקר הארבוק וגולבט שלה,והרוח חלשים מול תעופה. [/b][/quote]
המשפט הזה היה 100% טעות
איזו סיבה יש לך לחשוב שרעל חלש מול אש ורוח חלש מול תעופה?