-
ערב טוב לכם!
שירתתי סכום מסויים של זמן כגלובאלי והגנתי על הפורום בכל כוחי,תרמתי,השקעתי,עזרתי ועוד הרבה דברים...אני ממש נהניתי להיות כאן בפורום,להנות מהקהילה וגם להגן על הפורום מכל ספאם שהוא.....אני מאוד שמח להיות בפורום הזה אבל כל אחד וזמנו בא.
מחר,מתחילה שנת לימודים לכולם בבית ספרים שונים וכך גם לי במכללה...יש לי מערכת מאוד מסורבלת וקשה ועליי לעמוד בזמנים.לכן,הסיבה לכך שאני החלטתי לפרוש מהפורום היא שהחלטתי להשקיע את כל זמני במכללה,ללמוד ולרכז את כל כוחתיי על מנת לממש את מבוקשי וזה להיות מהנדס אלקטרוניקה דגול כמו אימא שלי!
איילון ו2 הרותמים, שמחתי לעזור לכם וכך גם לכל האחרים.אני מאוד נדיב והאמת שאני אפילו לא יודע לשקר...שמחתי לתרום לפורום.
בעקבות הלימודים הקשים שלי במכללה ושכבר אני יודע מה תוכנית הלימודים שלי והמערכת המסורבלת,אני נאלץ לעזוב את הפורום,זאת אומרת שאני לא יוכל להשקיע יותר,לתרום ולהמשיך להגן על הפורום כל יום ויום...אני נאלץ להפרד ממכם...
אבל אני עדיין אוכל לראות אותכם אך ורק פעם אחד בשבוע...
טוב אמרתי את דבריי..אז ביי לכולם,ביום ראשון זה יהיה ביי אמיתי...
הפורום הזה מעלה לי זיכרונות טובים ונחמדים ואחלה קהילה שמחתי להכיר אותכם...
אני פורש כגלובאלי גם...ואני מקווה שמי שיעלה לגלובאלי,יגן על פורום ויהיה כמוני קרוב לרמה שלי ושיהיה לו בהצלחה!! :) :) :)
-
ראשון ביי אלכס היית חבר טוב מאוד וגלובאלי טוב תודה ולהתראות
-
-
לא בא לי לחפור לך יותר מידי אז..
ביי אחי בהצלחה במכללה ותמשיך להגיב גם בחופשים היית משתמש גדול שתמיד שמר על החוקים וגלובאלי עוד יותר גדול ששמר עוד יותר על החוקים אז בהצלחה אחי
-
-
מי יאיר לנו שנעשה ספאם :(
-
שלחתי לך כבר הודעה ענקית אתה יודע איפה.
אני יומר מה שנשיא ארצות הברית אמר לרבין ז"ל כשהוא נפטר:
שלום,חבר.
[ת''אמת אז זה היה סאלום הבר XD]
-
-
-