-
יש במייפל סורי את ארץ המדבר ושמה יש 2 ערים מאגטיה ו- אריאנט במגטיה יש משימה שהיא כמו סיפור חייו של מישו ממסדר אחד. וכתוב שמה על 5 אנשים (העבודות החדשות).
והנה הדבר שכתוב בויקיפדיה בנושא:
מסדר סיגנוס:
בפאטץ 0.73 במייפל גלובאל יוספו 5 עבודות מתוך מסדר סיגנוס , העבודות מבוססות על עבודות שקיימות אך שיש להם אלמנט נוסף - כשף אש , קשת רוח ועוד . ללוחמי סיגנוס יש 5 עבודות:
Soul Master - שהוא בעצם השדרוג של הלוחם.
Flame Wizard - שהוא בעצם השדרוג של הקוסם.
Wind Breaker - שהוא בעצם השדרוג של הקשת.
Night Walker - שהוא בעצם השדרוג של הגנב.
Striker - שהוא בעצם השדרוג של הפיראט.
בכדי להפוך לעבודה ממסדר סגנוס יש להגיע לרמה 20. כמו כן, הרמה המקסימלית שניתן להגיע אליה היא 120. נכון לעכשיו אין מידע מפורט על מסדר סיגנוס מאחר והוא יצא רק בגירסא הקוראנית של המשחק והוא יצא לגירסא הגלובאלית כנראה בפאץ' הבא. (0.73)
מה יש לכם להגיד בנושא?
-
לא רק בגרסא הקוריאנית, הוא יצא בוודאות בMAPLESEA וכמעט כל גרסא עם כבוד עצמי מוציאה אותו בקיץ. הסיפור של מאגאטיה לא קשור לזה של סיגנוס, עד כמה שאני זוכר, הסיגנוס נלחמים באיזה קבוצת תומכים של הבלאק מג'ישן, והבלאק מג'ישן עצמו קשור למאגאטיה, אבל אני לא זוכר בדיוק. וחשוב לציין שרוח זה לא אלמנט אמיתי, כלומר אין מפלצות שחלשות לרוח וכד'.
-
היום (עכשיו) יש סרבר צ'ק יכול להיות שעכשיו הם מתקינים את העבודות החדשות ?
מי אתם רוצים להיות? אני ניראה לי יהיה או הכשף אש או הפיראט חשמלי...
-
זה לא עבודות חדשות זה פשוט עוד סקילים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 10:31 AM
[b] לא רק בגרסא הקוריאנית, הוא יצא בוודאות בMAPLESEA וכמעט כל גרסא עם כבוד עצמי מוציאה אותו בקיץ. הסיפור של מאגאטיה לא קשור לזה של סיגנוס, עד כמה שאני זוכר, הסיגנוס נלחמים באיזה קבוצת תומכים של הבלאק מג'ישן, והבלאק מג'ישן עצמו קשור למאגאטיה, אבל אני לא זוכר בדיוק. וחשוב לציין שרוח זה לא אלמנט אמיתי, כלומר אין מפלצות שחלשות לרוח וכד'. [/b][/quote]
שניה אם למשל יש לי פיראט רמה 41 אגרופן אז אני יכול להפוך אותו ל striger משהו כזה מה זה עבודה חמישית או שזה סקילים אחרים
-
לא, כשיש לך שחקן רמה 20, אתה הולך לEREB, ואתה מדבר עם מישהי, שנותנת לך מסך של בניית דמות, ושמה אתה בונה את הדמות החדשה שלך, ואז אתה מתמנק מהמשחק ונכנס, ואז יש לך דמות חדשה, והיא NOBLESS, שזה כמו בגינר בשביל סיגנוס, ואיתו אתה תצטרך להתחיל מרמה 1. קל לחשוב על זה כעל גרסא מקבילה לעבודה שלך, כלומר היא לא בדיוק קשורה לעבודה שלך, אבל זה דומה.
-
במיפל אירופה זה סטריקר במייפל זה-Thunder breaker