-
בלאסטויז
Surf
Rain Dance
Bite
Ice Beam
פלראון
Flame Thrower
Bite
Shadow Ball
Iron Tail
אקסגוטור
Solar Beam
Sunny Day
Hypnosis
Psychic
ריידון
EQ
Mega Horn
Rock Tomb
Horn Drill
דרגונייט
Outrage
Wing Attack
Slam
Thunder Wave
חסר לי רק פוקימון אחד וחשבתי לשים אלקטאבאז או איזה לוחם
אני משחק באדום אש
-
דבר ראשון הסט של דרגונייט חרא!תעיף את השיתוק ותלמד אותו והסלאם ותלמד אותו thunderbolt\thunder\fireblast\ice beam\brizzard\flamethrower שתיים מהשש והייתי מביא את אלקטרובאז,מוציא את אקזיקיוטור ושם במקומו את אלאקזם (יש מדריך להחלפה בלינקייה)ואז תקרע את הליגה!
-
[quote][i]Originally posted by XxedenxX[/i]@Jul 25 2009, 05:14 PM
[b] דבר ראשון הסט של דרגונייט חרא!תעיף את השיתוק ותלמד אותו והסלאם ותלמד אותו thunderbolt\thunder\fireblast\ice beam\brizzard\flamethrower שתיים מהשש והייתי מביא את אלקטרובאז,מוציא את אקזיקיוטור ושם במקומו את אלאקזם (יש מדריך להחלפה בלינקייה)ואז תקרע את הליגה! [/b][/quote]
סט כזה לדרגונייט טוב?:
Wing Attack
Outrage
Flamethrower
Thunder
אני משחק בשתי הגרסאות כדי להחליף, ושם יש לי כבר אלאקאזאם, אז אני אשאיר את אקסגוטור והוא גם משמש כעשב
ויש לך סט לאלקטאבאז?
-
אני הייתי לוקח אלאקזם בכל מקרה,הוא חזק לאללה,וסט של אלקטרובאז שלי הוא:
thunderpunch
thunder
thunderbolt
mega punch
וחוץ ממגה פאנץ' אתה לא צריך ללמד אותו כלום הוא לומד לבד.
-
[quote][i]Originally posted by XxedenxX[/i]@Jul 25 2009, 07:13 PM
[b] אני הייתי לוקח אלאקזם בכל מקרה,הוא חזק לאללה,וסט של אלקטרובאז שלי הוא:
thunderpunch
thunder
thunderbolt
mega punch
וחוץ ממגה פאנץ' אתה לא צריך ללמד אותו כלום הוא לומד לבד. [/b][/quote]
3 מתקפות חשמל?
זה יותר מדי..
עוד מישהו?
-
שלושתן מעולות וחשובות,מקסימום תלמד אותו איזה מתקפה אחרות במקום אגרוף חשמל.
-
[quote][i]Originally posted by XxedenxX[/i]@Jul 25 2009, 07:17 PM
[b] שלושתן מעולות וחשובות,מקסימום תלמד אותו איזה מתקפה אחרות במקום אגרוף חשמל. [/b][/quote]
מספיק רק TB
סט כזה טוב לו?:
TB
Stength
Brick Break (יותר אחוזים ו5 נקודות פחות, יותר שווה)
Attract/Rest - אם הוא נקבה
-
איך שאתה רוצה אבל הסט שאני הצעתי משתלם וטוב הרבה יותר!
-
[quote][i]Originally posted by XxedenxX[/i]@Jul 25 2009, 08:11 PM
[b] איך שאתה רוצה אבל הסט שאני הצעתי משתלם וטוב הרבה יותר! [/b][/quote]
ממש אבל ממש לא!
שלוש מתקפות חשמל לא עוזרות. אם תתקל בפוקימון אדמה ואלקטרובז יהיה הפוקימון האחרון שישאר אצלך הוא עוד בריא, אם מה תתקוף? הרי יש לך שלוש מתקפות חשמל ומתקפת לחימה שלא הכי תעזור לך נגדו.
לך אתה צריך ללמד אותו מתקפת עשב או קרח שהוא יכול ללמוד.
ואם אני לא טועה יש לו יותר התקפה פיזית מספיישל לכן עדיף שיהיה לו אגרוף חשמל, אגרוף קרח (הוא יכול ללמוד את זה במשחק הזה?) מתקפת לחימה טובה ומתקפה שתחזק אותו.
-
שים לב שבמשחקים האלה ספיישל/פיזי נקבע לפי סוג ולא לפי מגע/לא. לכן אגרוף קרח אש וברק זה זהה לחלוטין ללהביור, מכת ברק, וקרן קרח, ולכן גם השילוש הזה יהיה לא יעיל במידה נוראית.
-
אם משחקים חכם אין סיבה שאני אגיע לקרב עם פוקימון אדמה שהפוקימון היחיד שנשאר לי היה אלקטרובאז.
-
אני ממליץ לך ללמד את דרגונייט מתקות משוג אש ולוחם, כי ככה יהיה לו יתרון מול כל פוקימונין הקרח (לא משנה מה הסוג הנוסף שלהם) וגם מתקפת לחימה תעזור לו נגד החולשה שלו מול סוג אבן.