-
בלסטויז:
surf
bite
heyper beam
blizzard
אלקטרובאז:
mega punch
thunder punch
thunder bolt
thunder
ארקניין:
overheet
flamethrower
extreemespeed
fire blast
דרגונייט:
outrage
wing atteck
ice beam
drgon claw
ריידון:
rock tomb
surf
horn drill
errthquick
אלאקזם:
psychic
shock wave
recover
psybeam
יאללה תנו בתגובות!
-
הסטים לא מגוונים בכלל!
3 מתקפות אש לארקניין, 3 מתקפות חשמל לאלקטבאז?
ואין כותרת עניינית!
-
אני בספק אם לא השתמת בקודים, כי כמו מי שעליי אומר, הם בכלל לא מגוננים.
אתה הולך רק על כוח, וזה סתם הורס.
-
חחחח הורן דריל חחחחחחחחחחחחח
נלך לקראתך... השישיה שלך היא הכי טובה שקיימת מה זהה
-
פעם ראשנה שיחקתי במשחקים האלו(זה היה בירוק עלה) אני אימנתי בלי VS.seeker ובלי קודים את כולם לשמונים.
השישיה שלי הייתה:
ארקטודייל
צ'אריזרד
וופריון
ארטיקונו
פידג'וטו
ראיצ'ו
לא היה לי שום מושג בפוקימון, איך לבנות סטים, איזה סוג גובר על מי(ידעתי רק אש מנצח עלה, עלה מנצח מים, מים מנצחים אש) ואילו פוקימונים כדי, אבל איתה ניצחתי את כולם בלי למות ועברתי ת'ליגה בגדול.
אם הצלחת בלי למות בכלל אני מאמין שקנית המון מרפאים(כנראה דרך קודים) והשתדלת להישתמש בפוקימונים הנכונים מול חבר האליט הנכון
-
איזה קודים בראש שלכם?!מה צריך קודים גיוון מתקפות יותר מידי זה דבילי למה לי לשים מתקפת חשמל (נגיד) לריידון שיש לי את אלקטרובז?!
ודרך אגב מה פה נראה לכם קודים?אני שואל ברצינות
ולזה שמעליי אם כל הכבוד אני לא מאמין לך וזה לא כיף לגמור ת'משחק עם ציפורים אגדיות!וכן מידי פעם משתמשים במרפאים,זה המשחק!כל הליגה השתמשתי בחמישה כולל ואף אחד מהם לא היה פול ריסטור וגם לא מקס פוזישן!שישייה באמת מעולה ופרסמתי אותה רק בגלל שיש ילדים שלא ממש מבינים בפוקימון ולא יודעים איזה שישייה הכי טובה,שידעו לבנות נכון וטוב!
מזה VS SEEKER?
-
זה בכלל לא מפתיע אותי ששישייה כזו קרעה ת'ליגה, אבל זה גם לא מרשים אותי.
הליגה הם אמנם ברמות גבוהות אבל הם לא מאמנים לפי סטאטים, ולכן לא כזה קשה להביס אותם.
עדן לקח שישייה מגוונת ונתן לכל פוקימון מתקפות STAB, וזה גם מה שאני עשיתי, וזה כל מה שצריך (נגד הליגה, כמובן).
דרך אגב, השישייה שלי ב-FR הייתה: צ'אריזארד, פידג'יוט, ראיצ'ו, ופוריאון, ריידון וקדברה, אז היו לנו אותם סוגים (חוץ מהדרקון שלו והרגיל שלי).
-
לא מפרסמים שישיות סתם בשביל להשוויץ בהם.
אתה רוצה-תפרסם שישיה שיגיעו מה דעתם אבל בלי לשלול כל דבר שאומרים.
ננעל.