יש מיתקפה חזקה מאוד בשם "Aura Sphere" שיש אותה ל- "LUCARIO" של אלופת סינו סינתיה ומישהו יודע איפה להשיג אותה?
תודה
Printable View
יש מיתקפה חזקה מאוד בשם "Aura Sphere" שיש אותה ל- "LUCARIO" של אלופת סינו סינתיה ומישהו יודע איפה להשיג אותה?
תודה
לוקאריו לומד את המתקפה הזו ברמה 37.
חוץ מזה, לא מוכרת לי עוד דרך להשיג את המתקפה הזו
יש עוד פוקימונים שלומדים אותה, כמו דיאלגה ברמה 90
תבדוק בסרבי בדף על המתקפה מי לומד אותה ובאיזו דרך
כדור הילה היא מתקפה שלרוב רק אגדיים יכולים ללמוד אותה,פרט ללוקאריו ולטוגקיס.
[url=http://www.serebii.net/attackdex-dp/aurasphere.shtml]http://www.serebii.net/attackdex-dp/aurasphere.shtml[/url]
תלחץ על הפוקימון הרצוי כדי לדעת איך ומתי הוא לומד אותה
יש לי פוקימון פנינה ויהלום,בפנינה רק עכשיו יש לי את ריולו שבקע מהביצה ברמה 1,אבל ביהלום יש לי לוקריו ברמה 59,והוא לא למד את המיתקפה למה?
[quote][i]Originally posted by sagiiiii[/i]@Jul 30 2009, 07:27 PM
[b] יש לי פוקימון פנינה ויהלום,בפנינה רק עכשיו יש לי את ריולו שבקע מהביצה ברמה 1,אבל ביהלום יש לי לוקריו ברמה 59,והוא לא למד את המיתקפה למה? [/b][/quote]
הוא התפתח ברמה 38 או מאוחר יותר?
[quote][i]Originally posted by sagiiiii[/i]@Jul 30 2009, 07:27 PM
[b] יש לי פוקימון פנינה ויהלום,בפנינה רק עכשיו יש לי את ריולו שבקע מהביצה ברמה 1,אבל ביהלום יש לי לוקריו ברמה 59,והוא לא למד את המיתקפה למה? [/b][/quote]
מאיפה השגת את הלוקאריו הזה? גם מביצת ריולו?
כן
הוא היתפתח ברמה 52 כי הוא לא היה כלכך שמח,אני אמנתי אותו ,אבל הוא היתפתח רק אחרי שנתתי לו חפץ שאהב RARE BONE
[quote][i]Originally posted by sagiiiii[/i]@Jul 30 2009, 07:53 PM
[b] הוא היתפתח ברמה 52 כי הוא לא היה כלכך שמח,אני אמנתי אותו ,אבל הוא היתפתח רק אחרי שנתתי לו חפץ שאהב RARE BONE [/b][/quote]
אז תצטרך ללכת למחזיר מתקפות
איפה הוא נימצא?
בעיר מכון המים, בבית במרכז העיר.
תודה
אבל יש הפרש של רק 5 נק' בין ההתקפה הפיזית של לוקאריו למיוחדת שלו, ולכדור-הילה (אורה-ספיר) יש רק 90 נק',
אז עדיף כבר ללמד את לוקאריו קרב קרוב (קלוס-קומבאט) שיש לה 120 נק'.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 30 2009, 11:43 PM
[b] אבל יש הפרש של רק 5 נק' בין ההתקפה הפיזית של לוקאריו למיוחדת שלו, ולכדור-הילה (אורה-ספיר) יש רק 90 נק',
אז עדיף כבר ללמד את לוקאריו קרב קרוב (קלוס-קומבאט) שיש לה 120 נק'. [/b][/quote]
לכל מתקפה יש את היתרוות והחסרונות שלה
למשל אם אתה לא תצליח להרוג עם שימוש בclose comat רוב הסיכויים שתחוסל בגלל האפקט השלישי של המתקפה הזאת
יתרון טוב בכדור הילה שהוא תמיד פוגע..