-
EMPOLEON
lv:55
type: Water/Steel
Brine
Surf
Waterfall
Drill Peck
ABOMASNOW
lv:49
type: Grass/Ice
Blizzard
Wood Hammer
Grass Knot
Ice Shard
LUCARIO
lv:52
type: Fight/Steel
Dragon Pulse
Close Combot
Aura Sphere
Extremespeed
CROBAT
lv:53
type: Posion/Flying
Fly
Air Slash
Wing Attack
Bite
HOUNDOOM
lv:50
type: Dark/Fire
Flamethrower
Rock Smash
Fire Fang
Faint Attack
STEELIX
lv:48
type: Steel/Ground
Iron Tail
Crunch
Strength
Rock Climb
הייתי שמח אם תתנו לי הצעות לשיפור (החלפת מתקפות, TM, הורדת HM וכו') ולאיזו רמה להגיע לפחות.
-
לגביי אמפוליאון כדאי לך להוריד את עליית מפלים כי הוא תוקף מיוחד וגם ה-hm הזה לא שימושי כל כך לדעתי תחליף אותו ב- flash canon
לגביי אבומסנו תחליף לו את האיס שארג ושים לו אגרוף קרח.
לקרובט הייתי שם לו ניב רעל במקום מתקפת כנף כי זה יהיה סטאב וזה גם מתקפה חזקה שיכולה להרעיל את היריב
לאונדום שים פעימת חושך במקום רוק סמאש!
ולסטיליקס כדאי לך להחליף את סטראנג' במתקפת אדמה כמו רעידת אדמה או אבנים מחודדות.
לגביי הרמות כדאי לך להגיע שכל הפוקימונים שלך מעל רמה 60+ לפחות!!
-
שישיה נחמדה. אבל יש לך טריפל סוגים - פלדה.
הייתי מעיף את ABOMASNOW, וסטיליקס ושם פוקימון עשב חזק כמו ליפיון וגראצ'מפ או כל פוקימון אדמה שאתה אוהב.
וג םהמתקפות לא ממש טובות כי למשל אמפוליאון - יש יותר נקודות התקפה מיוחדת מאשר התקפה פיזית.
כך שאם השתמש במתקפת כמו AQUQ TAIL (Pיזית אמפוליאון לא יכול ללמוד אות!) היא תיהיה חלשה מאוד לעומת SURF של אמפוליאון.
-
אבל הקטע שאני רוצה ללמד את Abomasnow
Sheer Cold
ואין לי בעיה ללמד אותם עם TM
ואת סטיליקס שהוא יהיה ברמה 54 אז הוא גם ידע Double - edge ו- Stone Edge
-
[quote][i]Originally posted by iRan[/i]@Jul 31 2009, 04:32 PM
[b]אבל הקטע שאני רוצה ללמד את Abomasnow
Sheer Cold
ואין לי בעיה ללמד אותם עם TM
ואת סטיליקס שהוא יהיה ברמה 54 אז הוא גם ידע Double - edge ו- Stone Edge[/b][/quote]
האמת היא שתום פוקימון הוא זה שיותר טוב בסטים לפני הליגה. אני עושה סטים של אחרי הליגה.
אתה יכול לקחת את העצה שלי לגבי אמבוסנאו וסטיליקס אבל בקש מתום סטים כי לפעמים אין את הTMים שאני שם לפוקימון וגם אחרי כמה פעמים שאני ותום הצענו סטים לקחו את שלו כי החליטו שהם רוצים לא להשקיע ממש בפוקימונים שלפני הליגה אלה שאחרי.
*אתה עדיין יכול לבקש ממני סטים, אין לי בעיה לתת ^^
-
אמפוליון - תחליף את WaterFall ב-Flash Canon
לוקאריו - תוציא את Aura Sphere ו-ExtremeSpeed כי הם מיותרים, תכניס Iron Tail ו-Foresight
קרובאט - תוציא את Air Slash ו-Wing Attack כי הם חלשים ומיותרים ובמילא יש לך Fly, תכניס Cross Poison ו-Confuse Ray
האונדום - המתקפה הטובה היחידה שלו זה FlameThrower, תעיף אחת מהאחרות ותכניס Dark Pulse
סטיליקס - המתקפה הטובה היחידה שלו זה Iron Tail, תעיף אחת מהאחרות (עדיף להעיף Strengh) ותכניס EarthQuake או Dig
*שישקבב, "אבנים חדות" זה מסוג סלע ולא מסוג אדמה.