שלום למה לקח לשני אלה להתפתח לאט אהה צ'יצ'אר התפתח רק בקרב בין אש ופול אחרי המכון השביעי וטרטוויג בקרב עם אש ופול אחד על אחד למה לקח להם הרבה זמן
Printable View
שלום למה לקח לשני אלה להתפתח לאט אהה צ'יצ'אר התפתח רק בקרב בין אש ופול אחרי המכון השביעי וטרטוויג בקרב עם אש ופול אחד על אחד למה לקח להם הרבה זמן
עדיף מאוחר מאשר אף פעם.. כמו למשל בוויזל של אש מאוד חזק עשו אותו בסדרה,עשו אותו קשוח ושלא מפסיד מהר ובכל זאת הוא לא מתפתח והם כבר אחרי המכון השביעי.. הוא יתפתח בכלל?
תסתכל בעונות הקודמות-טוטודיל סקווירטל בלבזור(למרות שהוא יכול היה הוא פשוט מנע מעצמו) סינדקוויל לא התפתחו
סינדקוויל כן היתפתח
[quote][i]Originally posted by siter[/i]@Jul 31 2009, 07:32 PM
[b] סינדקוויל כן היתפתח [/b][/quote]
חחח הוא לא :blink:
[quote][i]Originally posted by siter[/i]@Jul 31 2009, 07:32 PM
[b] סינדקוויל כן היתפתח [/b][/quote]
סינדקוויל של אש לעולם לה התפתח :blink:
על מה אתם מדברים, סינקוויל התפתח.
זה היה בפרק שאש תפס את מיו והוא הוכתר לפוקימון מאסטר :o
בסדרה (לעומת המשחקים) הם מתפתחים לאט לאט, זה באמת דפוק אבל המון פוקימונים של אש לא התפתחו בכלל, אז זה עדיף מכלום ><
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 31 2009, 08:02 PM
[b] על מה אתם מדברים, סינקוויל התפתח.
זה היה בפרק שאש תפס את מיו והוא הוכתר לפוקימון מאסטר :o
בסדרה (לעומת המשחקים) הם מתפתחים לאט לאט, זה באמת דפוק אבל המון פוקימונים של אש לא התפתחו בכלל, אז זה עדיף מכלום >< [/b][/quote]
אתה ציני כאילו?
לא לגרור את הנושא לספאם!
סינדיקוויל לא התפתח וטרטוויג כנראה היה חלש מאוד אבל עוצמתי שלקח לו זמן ,תזכור שאין שום קשר לרמות ,הם מתפתחים מתי שנוח להם ומתי שהם חזקים מספיק ,כמו שצ'רמנדר התפתח לצ 'רמיליון ואז תוך 2 פרקים לצ'אריזארד... WTF?
זה אומר שצ'רמיליון היה חזק ,אולי בגלל זה הוא היה עצל מי יודע?
כך גם צ'ימצ'אר אשר התפפח אחרי המון זמן למונפרהנו ,אחרי התנסות של להט ולדעתי הוא ילמד את המתקפה 'התפרצות'
[quote][i]Originally posted by MegaSceptile[/i]@Aug 2 2009, 01:51 PM
[b] סינדיקוויל לא התפתח וטרטוויג כנראה היה חלש מאוד אבל עוצמתי שלקח לו זמן ,תזכור שאין שום קשר לרמות ,הם מתפתחים מתי שנוח להם ומתי שהם חזקים מספיק ,כמו שצ'רמנדר התפתח לצ 'רמיליון ואז תוך 2 פרקים לצ'אריזארד... WTF?
כך גם צ'ימצ'אר אשר התפפח אחרי המון זמן למונפרהנו ,אחרי התנסות של להט ולדעתי הוא ילמד את המתקפה 'התפרצות' [/b][/quote]
הפיפלאפ של דון יתפתח?
[quote][i]Originally posted by MegaSceptile[/i]@Aug 2 2009, 01:51 PM
[b] סינדיקוויל לא התפתח וטרטוויג כנראה היה חלש מאוד אבל עוצמתי שלקח לו זמן ,תזכור שאין שום קשר לרמות ,הם מתפתחים מתי שנוח להם ומתי שהם חזקים מספיק ,כמו שצ'רמנדר התפתח לצ 'רמיליון ואז תוך 2 פרקים לצ'אריזארד... WTF?
כך גם צ'ימצ'אר אשר התפפח אחרי המון זמן למונפרהנו ,אחרי התנסות של להט ולדעתי הוא ילמד את המתקפה 'התפרצות' [/b][/quote]
ארוין, זה טעות לעשות הפרדה בין רמות לבין אופן ההתפתחות בסדרה, כי הרי עליית רמה נובעת מצבירת ניסיון (EXP), וניסיון הוא גם דבר פיזי וגם דבר נפשי, אז "מתי שנוח להם ומתי שהם חזקים מספיק" זה לא שונה משמעותית מ"עליית רמה".
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Aug 2 2009, 03:32 PM
[b] הפיפלאפ של דון יתפתח? [/b][/quote]
לא.
דון נתנה לפיפלאפ שלה Everstone- אבן שמונעת מהפוקימון להתפתח.
כבר ענו על השאלה הזו המון פעמים...
[quote][i]Originally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK[/i]@Aug 3 2009, 08:35 AM
[b] לא.
דון נתנה לפיפלאפ שלה Everstone- אבן שמונעת מהפוקימון להתפתח.
כבר ענו על השאלה הזו המון פעמים... [/b][/quote]
למה?
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Aug 3 2009, 01:49 PM
[b] למה? [/b][/quote]
הוא פחד שכשהוא יתפתח הוא יהיה כמו מאמוסווין ושהוא לא יציית לדון אומשו כזה.
ולזה ששאלה אם אני "כאילו ציני", אז לא כאילו, באמת הייתי ציני.
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Aug 3 2009, 02:49 PM
[b] הוא פחד שכשהוא יתפתח הוא יהיה כמו מאמוסווין ושהוא לא יציית לדון אומשו כזה.
ולזה ששאלה אם אני "כאילו ציני", אז לא כאילו, באמת הייתי ציני. [/b][/quote]
אבל אני זוכר שהיה פרק לפני הרבה זמן בערוץ הילדים שדון ראתה את פרינפלאפ לראשונה של קני אז הוא אמר לה שהוא מקשיב רק לו