-
בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שואלים לגבי למה אין לי שמירה אחרי הליגה אז החלתתי לרשום לזה הבהרה.
לפני שמתחילים לשחק חשוב לשנות בהגדרות ל Options > Emulator > Save Type > Flash 128k וOptions > Emulator > Real Time Clock
וכך גם ניתן ליפתור את בעית THE SAVE FILE IS CORRUPTED THE PREVIOUS SAVE FILE WILL BE LOADED
לשימושכם :rolleyes:
נ.ב. מצאתי גם באנטרנט פיתרון שלא מצריך [b]להתחיל מחדש[/b] לפני הקרב האחרון בליגה תשמרו עם 64K בעזרת שמירה דרך במשחק (START SAVE) ועז תעבירו ל 128K תשמרו דרך המשחק ואז צריך לבדוק שיש שתי שמירות ולשחק עם השמירה של 128K ואז הבעיה צריכה להיפתר
-
[quote][i]Originally posted by siter[/i]@Aug 4 2009, 04:50 PM
[b] בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שואלים לגבי למה אין לי שמירה אחרי הליגה אז החלתתי לרשום לזה הבהרה.
לפני שמתחילים לשחק חשוב לשנות בהגדרות ל Options > Emulator > Save Type > Flash 128k וOptions > Emulator > Real Time Clock
וכך גם ניתן ליפתור את בעית THE SAVE FILE IS CORRUPTED THE PREVIOUS SAVE FILE WILL BE LOADED
לשימושכם :rolleyes:
נ.ב. מצאתי גם באנטרנט פיתרון שלא משריך [b]להתחיל מחדש[/b] לפני הקרב האחרון בליגה תשמרו עם 64K בעזרת שמירה דרך במשחק (START SAVE) ועז תעבירו ל 128K תשמרו דרך המשחק ואז צריך לבדוק שיש שתי שמירות ולשחק עם השירה של 128K ואזהבעיה צריכה להיפתר [/b][/quote]
אצלי בהגדרות מסומן flash 64k והמשחק המשיך לי אחרי הליגה.
-
-
-
-
כשאני מחשפ בהגדרות את ה- Real Time אז אין את זה (זה בעיקר בשביל המערה עם סנורנט).
מישהו יכול לעזור לי?
-
Options > Emulator > Real Time Clock
ההגדרה העשירית
-
[quote][i]Originally posted by לואי[/i]@Aug 8 2009, 10:27 PM
[b] כשאני מחשפ בהגדרות את ה- Real Time אז אין את זה (זה בעיקר בשביל המערה עם סנורנט).
מישהו יכול לעזור לי? [/b][/quote]
Option - Emulator - Real Time Clock
אם אתה לא מוצא אז תעלה תמונה
-
אני משחק באדום אש ואני תקוע בליגה כי המשחק לא שומר
הוא כותב לי please exchange backuop memory? save error
-
[quote][i]Originally posted by bladetriniti[/i]@Oct 9 2009, 03:20 AM
[b] אני משחק באדום אש ואני תקוע בליגה כי המשחק לא שומר
הוא כותב לי please exchange backuop memory? save error [/b][/quote]
1. אתה שואל שאלה בנושא לא שלך.
2. נתנו פה תשובה לשאלה הזו ואתה עדין שואל אותה.
3. הקפצה של חודש.
ננעל.