איפה אני יכול להשיג כסף הגעתי לליגה ואני צריך כסף לrevive וכל אלה... איזה שיטות יש להשיג כסף?
Printable View
איפה אני יכול להשיג כסף הגעתי לליגה ואני צריך כסף לrevive וכל אלה... איזה שיטות יש להשיג כסף?
להלחם בקרבות חוזרים נגד מאמנים עם הVS SEEKER, להשיג הרבה NUGGER וSTAR DUST ולמכור אותם... זה כל השיטות שאני מכיר.
איפה הם נמצאים כל המאמנים האלה?
אותם המאמנים שנלחמת נגדם בין הערים. אני לא יודע איפה המאמנים הכי רווחיים, אבל זה בטח לא קשה מדי לבדוק. אני מאמין שACE TRAINERS הם הכי טובים מבחינת כסף, אז פשוט חפש כאלה ירוקים.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 09:41 PM
[b] אותם המאמנים שנלחמת נגדם בין הערים. אני לא יודע איפה המאמנים הכי רווחיים, אבל זה בטח לא קשה מדי לבדוק. אני מאמין שACE TRAINERS הם הכי טובים מבחינת כסף, אז פשוט חפש כאלה ירוקים. [/b][/quote]
אני די בטוח שמה שקובע עד כמה המאמן הוא רווחי זה לא איזה סוג הוא, אני מאמין שככל שמאמן נמצא בשלב יותר מאוחר בעלילה הוא נותר רווחי,
אז לפי ההגיון הזה אני ממליץ לך להילחם באמנים במערה של הליגה.
אי אפשר להלחם שוב במאמנים במערות או ביערות או בבניינים.
לדעתי פשוט תעבור דרך דרך, מההתחלה, ותלחם בכל המאמנים בדרכים ובימים.
ככה גם תאמן את הפוקימונים שלך (חלק מהמאמנים התחזקו משמעותית) וגם תרוויח המון כסף.
זה יעזור לך גם לנשיונלדקס למקרה שדלגת על מאמנים.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Aug 4 2009, 11:42 PM
[b] אני די בטוח שמה שקובע עד כמה המאמן הוא רווחי זה לא איזה סוג הוא, אני מאמין שככל שמאמן נמצא בשלב יותר מאוחר בעלילה הוא נותר רווחי,
אז לפי ההגיון הזה אני ממליץ לך להילחם באמנים במערה של הליגה. [/b][/quote]
לא נראה לי, כי הילדים הקטנים האלה עם גלגלי ההצלה ליד SUNYSHORE מביאים כלום ביחס למלח באותו אזור. מאמנים מוסיימים הם פשוט ריווחיים יותר, כמו באדום אש, שהמאמנים הזקנים מביאים הרבה יותר מLASS או משהו.
תנסה לנצח כמה שיותר אלייט פור בכל פעם שאתה בליגה ותחסוך ככה כסף עד שיהיה לך לקרב אמיתי נגדם זו הדרך שאני עושה הרבה פעמים...
אתה יכול לשים Amulet Coin על הפוקימון הראשון וככה אתה מקבל יותר כסף