עם איזה פוקימונים אני יכול להרבות את לוקסריי כדי שילמד ניב קרח וניב אש לפני הליגה?
Printable View
עם איזה פוקימונים אני יכול להרבות את לוקסריי כדי שילמד ניב קרח וניב אש לפני הליגה?
הכי טוב עם לוקסרי מהמין בשני אבל אפשר עם פוקימוני חשמל אחרים.
אבל השינקס ברמה 1 ידע את המתקפות ולא ההורה.
[quote][i]Originally posted by zombimonky[/i]@Aug 8 2009, 10:49 AM
[b] הכי טוב עם לוקסרי מהמין בשני אבל אפשר עם פוקימוני חשמל אחרים.
אבל השינקס ברמה 1 ידע את המתקפות ולא ההורה. [/b][/quote]
מה לא קראת? אני רוצה שיהיה לי [b]לוקסריי עם ניב אש וניב קרח[/b] שאלתי עם מי להרבות אותו כדי שיהיה לו את זה! לא רק כדי להרבות אותו :blink:
ככה:
תרבה איווי נקבה עם האונדום זכר שיודע FIRE FANG (הוא לומד את זה ברמה 30 ומשהו), עד שייצא לך איווי זכר. פתח את האיווי הזה לגלסיון, וברמה 40 ומשהו הוא לומד ICE FANG. אמור להיות גם לגלסיון הזה FIRE RANG שהוא למד מהאונדום. כעת תרבה את הגלסיון הזה עם שינקס נקבה, ותקבל שינקס שיודע גם FIRE FANG וגם ICE FANG
[quote][i]Originally posted by lugia rules[/i]@Aug 8 2009, 10:59 AM
[b] מה לא קראת? אני רוצה שיהיה לי [b]לוקסריי עם ניב אש וניב קרח[/b] שאלתי עם מי להרבות אותו כדי שיהיה לו את זה! לא רק כדי להרבות אותו :blink: [/b][/quote]
ניב אש:אלקטריק או מנקטריק
ניב קרח:אלקטריק או מנקטריק
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 11:03 AM
[b] ככה:
תרבה איווי נקבה עם האונדום זכר שיודע FIRE FANG (הוא לומד את זה ברמה 30 ומשהו), עד שייצא לך איווי זכר. פתח את האיווי הזה לגלסיון, וברמה 40 ומשהו הוא לומד ICE FANG. אמור להיות גם לגלסיון הזה FIRE RANG שהוא למד מהאונדום. כעת תרבה את הגלסיון הזה עם שינקס נקבה, ותקבל שינקס שיודע גם FIRE FANG וגם ICE FANG [/b][/quote]
זה לא יצליח אצלי כי האיווי שקיבלתי הוא זכר וזה תהליך דיי ארוך מה שאתה אומר. אני דווקא חשבתי למצוא היפופוטס לפתח אותו ואז להרבות אותו עם הלוקסריי שכבר יש לי בשביל שתי המתקפות האלה לדעתך זה יעבוד?
נ.ב אני צריך את ההתקפות האאלה לפני הליגה.
ואיך בדיוק היפופטס ישיג את 2 המתקפות האלה?
והתהליך שלי עובד, כי המתקפות הם כמו של הזכר, ולכן אם יהיה לך איווי זכר שיודע FIRE FANG מרבייה, ושהוא למד ICE FANG מעליית רמה, אז השינקס ידע את שניהם.
וזה התהליך הראשון שמצאתי, אם תחפור קצת בסרבי בטח תמצא משהו קצר יותר. אתה ביקשת דרך, לא את הדרך הכי יעילה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 11:14 AM
[b] ואיך בדיוק היפופטס ישיג את 2 המתקפות האלה?
והתהליך שלי עובד, כי המתקפות הם כמו של הזכר, ולכן אם יהיה לך איווי זכר שיודע FIRE FANG מרבייה, ושהוא למד ICE FANG מעליית רמה, אז השינקס ידע את שניהם.
וזה התהליך הראשון שמצאתי, אם תחפור קצת בסרבי בטח תמצא משהו קצר יותר. אתה ביקשת דרך, לא את הדרך הכי יעילה. [/b][/quote]
איך היפופוטס ישג את 2 המתקפות האלה זה מ4 סיבות:
1. הוא מתפתח למפותח המה שמו שלו ברמה 34
2. המפותח שלו יכול ללמוד את זה אם אתה נותן לבחור ההוא בעיר פסטוריה קשקש לב
3. גם המפותח של היפופוטס יכול להיות זכר או נקבה
4. גם הוא יכול להתרבות עם שינקס
אוקיי, אז אם קל לך יותר להשיג שני קשקשי לב, אז תעשה את זה. פשוט לא התעמקתי מספיק במה שהיפופטס לומד.
שני הדרכים יעבדו, השאלה מה קל יותר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 8 2009, 11:25 AM
[b] אוקיי, אז אם קל לך יותר להשיג שני קשקשי לב, אז תעשה את זה. פשוט לא התעמקתי מספיק במה שהיפופטס לומד.
שני הדרכים יעבדו, השאלה מה קל יותר. [/b][/quote]
אז זהו שאני בדיוק תופס את האנונים כדי שהמנהרה ההיא שהבנאדם חופר תהיה רחבה יותר. דרך אגב זה לא משנה איפה בתוך החורבות אני תופס את האנונים כדי שהמערה תתרחב נכון?
נ.ב איפה כדאי לי לאמן את היפופוטס? ואיזה טבע עדיך שיהיה לשינקס שייצא מהביצה?