-
[SIZE=4][color=blue]המלצות על משחקים כללים[/color][/SIZE]
כאן תוכלו להמליץ על משחקים שאתם אוהבים.
טופס המלצה:
שם המשחק:
ז'אנר:
למה אני ממליץ על המשחק:
למה אני אוהב את המשחק:
פרטים על המשחק:
לינק/הורדה:
את הטופס יש להעתיק המקוד.
[code]
שם המשחק:
ז'אנר:
למה אני ממליץ על המשחק:
למה אני אוהב את המשחק:
פרטים על המשחק:
לינק/הורדה:
[/code]
-
שם המשחק: Counter Strike
ז'אנר: משחק מרובה משתתפים \ יריות \ מבט ראשון
למה אני ממליץ על המשחק: משחק נחמד של יריות נגד ילדים אחרים ברשת , חבל שהקהילה של המשחק הזה פה בפורום קטנה.
למה אני אוהב את המשחק: כי המשחק נחמד :)
פרטים על המשחק: משחק יריות של שתי קבצות , שוטרים נגד טרוריסטים (כל השחקנים עם ילדים מהרשת ולא המחשב משחק.) משחקים אחד נגד השני , קצת מסובך להסביר מה עושים כי כל מפה והדרכים שלה , רצוי לשחק במקורי במשחק הזה.
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Aug 9 2009, 05:15 PM
[b] שם המשחק: Counter Strike
למה אני ממליץ על המשחק: משחק נחמד של יריות נגד ילדים אחרים ברשת , חבל שהקהילה של המשחק הזה פה בפורום קטנה.
למה אני אוהב את המשחק: כי המשחק נחמד :)
פרטים על המשחק: משחק יריות של שתי קבצות , שוטרים נגד טרוריסטים (כל השחקנים עם ילדים מהרשת ולא המחשב משחק.) משחקים אחד נגד השני , קצת מסובך להסביר מה עושים כי כל מפה והדרכים שלה , רצוי לשחק במקורי במשחק הזה. [/b][/quote]
גם אני ממליץ לשחק במקורי בפרוץ כמעט כולם צ'יטארים.
-
שם המשחק: TF2
למה אני אוהב את המשחק: כי המשחק כיפי ברמות D:
פרטים על המשחק: משחק יריות של שתי קבצות , אדומים נגד כחולים (כל השחקנים עם ילדים מהרשת ולא המחשב משחק.) משחקים אחד נגד השני , קצת מסובך להסביר מה עושים כי כל מפה והדרכים שלה יש אופציה לבחור דמות מי 9 דמיות שונות ומגניבות, וכול חודשיים נוספים דברים חדשים D:
-
[quote][i]Originally posted by Tank[/i]@Aug 16 2009, 05:55 PM
[b] שם המשחק: TF2
למה אני אוהב את המשחק: כי המשחק כיפי ברמות D:
פרטים על המשחק: משחק יריות של שתי קבצות , אדומים נגד כחולים (כל השחקנים עם ילדים מהרשת ולא המחשב משחק.) משחקים אחד נגד השני , קצת מסובך להסביר מה עושים כי כל מפה והדרכים שלה יש אופציה לבחור דמות מי 9 דמיות שונות ומגניבות, וכול חודשיים נוספים דברים חדשים D: [/b][/quote]
יש לי את המשחק.
אתה משחק בפרוץ או במקורי?
-
במקורי קוראים לי Zurs אני חזרתי מי פרישה כך שאני לא השחקן שהייתי לפני חצי שנה בKIA