פורום ציור נמצא כתת פורום בעיצוב, גראפיקה וציור, ואני רוצה שיהפכו אותו לפורום לכל דבר.
פורום עם גישה מהדף הראשי של האתר, ופורום עם דירוג גבוה יותר.
כל זה ועוד יאפשרו לי, לאביב, ולרבים וטובים אחרים להשקיע בפורום ולהפוך אותו לפורום מן המניין. תודה.
Printable View
פורום ציור נמצא כתת פורום בעיצוב, גראפיקה וציור, ואני רוצה שיהפכו אותו לפורום לכל דבר.
פורום עם גישה מהדף הראשי של האתר, ופורום עם דירוג גבוה יותר.
כל זה ועוד יאפשרו לי, לאביב, ולרבים וטובים אחרים להשקיע בפורום ולהפוך אותו לפורום מן המניין. תודה.
אתה צריך להבין שלא כולם מציירים וגם שלא כולם מתעניינים בציור..
קח לדוגמא אותי, לא אכפת לי מציורים של אחרים, ואני לא מצייר ולא אוהב ציור.
אני בספק אם תוכל להפוך אותו לפורום ראשי ולא כתת.
הפורום הזה לא שונה מפורום חתימות ומשאר הפורומים בקטגוריה , התשובה היא לא.
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Aug 10 2009, 08:35 PM
[b] הפורום הזה לא שונה מפורום חתימות ומשאר הפורומים בקטגוריה , התשובה היא לא. [/b][/quote]
חכה רותם לפני שתשלול
תקשיב היט מן-
אתה יכול לבקש, אבל כאשר תראה התקדמות והצלחה בפורום אז יהיה על מה לדבר. כעת הפורום ממש יבש ונואש
עוד לחיצה קטנה לא תנמע מהאנשים להיכנס לשם, הוא תת קטגוריה והוא גם לא פעיל כל כך ><
לא צריך רק בגלל שהוא מיובש לתת לתת פורום הזה להיות פורום.
זה אומר שבגלל זה גם תת פורום "צהוב" יהיה פורום בגלל שהוא מיובש? לא!
נגד.
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 10 2009, 09:52 PM
[b] עוד לחיצה קטנה לא תנמע מהאנשים להיכנס לשם, הוא תת קטגוריה והוא גם לא פעיל כל כך >< [/b][/quote]
אבל אם ינסו לקדם אותו אז הוא יהיה פעיל
לא מקדמים פורום על ידי הפיכתו לפורום ראשי, מקדמים אותו על ידי השקעה של המשתמשים. אם מה שאתה אומר יעשה כל הפורומים יצטרכו להיות ראשיים Oם
[quote][i]Originally posted by Walcott14[/i]@Aug 10 2009, 09:57 PM
[b] לא מקדמים פורום על ידי הפיכתו לפורום ראשי, מקדמים אותו על ידי השקעה של המשתמשים. אם מה שאתה אומר יעשה כל הפורומים יצטרכו להיות ראשיים Oם [/b][/quote]
נו מה אמרתי? "ינסו לקדם אותו [b]ואז[/b] הוא יהיה פעיל"
לא , הקטע הוא שזה פורום בנושא גרפיקה , וזה מיותר להוציא אותו מקטגוריית גרפיקה כי הוא לא נושא בנפרד , זה קשור לתוך גרפיקה.
זה כמו לבקש להוציא את פורום בניית אתרים מ"מחשבים ואינטרנט".
בסדר בסדר, זה משהו שכבר התרגלתי אליו.
וגם פה בסוף אוכיח את צדקתי (דוגמת חת"מ, דוגמת תרבות, דוגמת ציור).
ולפחות ניסיתי.
היטמן אני לא תמיד שולל את הבקשות שלך , שביקשת לשים את חת"מ בזמנו להיות בראש רשימת הפורומים בקטגוריה כללית עשינו , אבל הפעם זה פשוט לא מתאים.