-
הסתכלתי בפורמי המשחקים וראיתי שאין פורום לצינוק מסטורי,למרות שלצינוק מסטורי יש ארבעה משחקים שדי הרבה משחקים בהם,משתמשים שמשחקים בצינוק מסטורי ויש להם שאלות תמיד חייבים לפנות לתת הפורום "משחקים שונים של פוקימון" שם הם לא יכולים לקבל תשובה כמו אם יהיה פורום מיוחד למשחקים.
-
בעד, צינוק מיסטורי זה מישחק ביפני עצמו
וחוץ מיזה יש די הרבה ילדים שמשחקים בו
-
-
-
-
בעד!
למרות שלדעתי צריך גם של פוקימון רנג'ר [משחק כפי יש הרבה שלא שיחקו בו אז הם לא יודעים איך זה]
-
יכול לעזור את תדברו עוד על זה...אני לא רואה נושא רשמי או משו
וכמעט אשכולות..
-
[quote][i]Originally posted by TickTak[/i]@Aug 12 2009, 05:24 PM
[b] יכול לעזור את תדברו עוד על זה...אני לא רואה נושא רשמי או משו
וכמעט אשכולות.. [/b][/quote]
בארבעת משחקי צינוק מסטורי משחקים הרבה יותר משתמשים מאשר באדום,ירוק,כחול וצהוב,ובכל יש לזה פורום,אז למה שלא יהיה גם לצינוק מסטורי?
-
רוצים שיהיה נושא? תשקיעו בעניין
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 12 2009, 05:33 PM
[b] בארבעת משחקי צינוק מסטורי משחקים הרבה יותר משתמשים מאשר באדום,ירוק,כחול וצהוב,ובכל יש לזה פורום,אז למה שלא יהיה גם לצינוק מסטורי? [/b][/quote]
כל כך לא נכון OO
בארבעת המשחקים הראשונים שיחקו כל כך הרבה, וזה היה להיט כל כך גדול, שהמציאו את המשחקים האחרים. היוצרים לא עושים את זה כי הם נחמדים ולא בגלל שאלוהים שלח אותם לעשות את זה, הם עושים את זה בשביל הכסף ואם המשחקים הראשונים לא היו מוצלחים כמו שהם היו אז שוב דבר לא היה נוצר, כנ"ל לגבי המשחקי המשך, אנימה וכל שאר הדברים.
OO
בנוגע נושא,
אני בעד, אני מאוד אוהב את הסדרה, לדעתי זה יהיה מעולה.*
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Aug 12 2009, 05:45 PM
[b] כל כך לא נכון OO
בארבעת המשחקים הראשונים שיחקו כל כך הרבה, וזה היה להיט כל כך גדול, שהמציאו את המשחקים האחרים. היוצרים לא עושים את זה כי הם נחמדים ולא בגלל שאלוהים שלח אותם לעשות את זה, הם עושים את זה בשביל הכסף ואם המשחקים הראשונים לא היו מוצלחים כמו שהם היו אז שוב דבר לא היה נוצר, כנ"ל לגבי המשחקי המשך, אנימה וכל שאר הדברים.
OO
בנוגע נושא,
אני בעד, אני מאוד אוהב את הסדרה, לדעתי זה יהיה מעולה.* [/b][/quote]
אמרתי משחקים משמע [b]היום[/b] לא כמה שיחקו בסך הכל
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 12 2009, 05:59 PM
[b] אמרתי משחקים משמע [b]היום[/b] לא כמה שיחקו בסך הכל [/b][/quote]
צודק
היום כבר לא משחקים בזה ממש וצינוק מיטורי בפורוםיכול להיות דבר אלוהי!
רק צריך אדם כל אורי קון [לפי מה שאבנתי אתה טוב בזה] או כל אחד שטוב בזה [לא מישניצח את דיאגלה ויש לו צמיצ'ר אלה אחד שכבר סים את המשחק ומבין בו טוב טוב יש אחד שיש לו יוזמה לזה?
-
[quote][i]Originally posted by CreSslIa[/i]@Aug 12 2009, 09:12 PM
[b] צודק
היום כבר לא משחקים בזה ממש וצינוק מיטורי בפורוםיכול להיות דבר אלוהי!
רק צריך אדם כל אורי קון [לפי מה שאבנתי אתה טוב בזה] או כל אחד שטוב בזה [לא מישניצח את דיאגלה ויש לו צמיצ'ר אלה אחד שכבר סים את המשחק ומבין בו טוב טוב יש אחד שיש לו יוזמה לזה? [/b][/quote]
אורי באמת מבין במשחק הזה, למרות שעזרתי לו גם במשחק, ואמיר סיים אותו והוא גם מבין ונתן לי טיפים נגד הגראודון המזויף.
אולי בקרוב אני אנסה להכין מדריך לזה.
קודם צריך אבל לפתוח נושא רשמי למשחק, אחרי שהנושא יצליח לדעתי יאשרו את הפורום למשחק עצמו
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Aug 13 2009, 02:17 AM
[b] אורי באמת מבין במשחק הזה, למרות שעזרתי לו גם במשחק, ואמיר סיים אותו והוא גם מבין ונתן לי טיפים נגד הגראודון המזויף.
אולי בקרוב אני אנסה להכין מדריך לזה.
קודם צריך אבל לפתוח נושא רשמי למשחק, אחרי שהנושא יצליח לדעתי יאשרו את הפורום למשחק עצמו [/b][/quote]
אכן.
אם עדיין לא הבנתם:
רותם מוכן לפתוח פורום רק עם משקיעים בנושא, ברגע שתשקיעו והוא יראה שהרבה מתעניינים בו הוא יסכים(אני מניח)
-
מה הטעם?
בקושי יש נושאים על זה.
אין טעם לפתוח עוד תת פורום אם בקושי יש נושאים על צינוק מיסתורי.
פורום אדום כחול צהוב וירוק קיים עוד ממזמן, ופשוט משאירים אותו.