-
מאחר והייתי בקהל של פספוסים בפרק הראשון של העונה ה-15 אז אני מרשה לעצמי לספר לכם מה הולך להיות בעונה החדשה!
קודם כל, יש שיר פתיחה אדיר שסאבלימינאל שר אותו(ולכן הוא ראפ) יש גם סרטון פתיחה שאני אל ידוע אם הוא יותר אדיר מהשיר אבל כל הפתיחה סבבה!
האולפן קטן לאללה, בעצם זו מין אליפסה של 3 מטר על מטר.
זוכרים את כל הקטעים הקורעים של פזית? עכשיו יובל המבולבל ינחה את הקטעים האלו למרות שלדעתי פזית יותר טובה ממנו.
יהיה גם משהו שנקרא "דירה להסתיר", לפי הפרק הראשון נראה משהו די חלש אבל אי אפשר לדעת מה יהיה אחר כך, זו בעצם משפחה שכולם שם בעצם שחקנים ותמיד מביאים מישהו(לא מפורסם) והוא ניכנס לסיטואציה מוזרה כלשהי.
בפרק הראשון גם תהיה מתיחה על גבי גזית, המנחה בשעשועון "הכספת", אם אתם לא רוצים לדעת מה יהיה תפסיקו לקרוא עכשיו!
בעצם מביאים בהתחלה רוסי עם מתורגמנית שרוצה בעצם לקנות את התכנית, ישנם 3 מתמודדים שהם שחקנים, אחת מהם רוסיה וכל ההתחלה היא גרועה מאוד, אבל נשארת עם 200 ש"ח(אני אל זוכר אם זה 200 או 100) בקיצור, אחד המתמודדים נשאר עם 0 ש"ח בגלל שהוא מפסיד הכל בסוף והמתמודדת השלישית נשארת עם 200 ש"ח. עכשיו יש את VS בין 2 המתמודדות, להפתעתו של גבי גזית הרוסיה יודעת הכל כשמראים לנו שמישהו לוחש לה באוזניה זעירה שיש לה באוזן את התשובות, בסוף הרוסיה מנצחת והמתמודדת שמפסידה אומרת שנראה לה שלחשו לרוסיה באוזן, גבי נלחץ קצת והם קוטעים הכל, פתאום הרוסי שרצה לקנות את התוכנית מתחיל לדבר עברית ומזדהה כבלש ואומר שהרוסיה והשותף שלה עושים מהומות בשעשועונים בכל אירופה בכך שהוא לוחש לה את התשובות באוזניה, הוא והחבר שלה מתחילים ללכת מכות ואז יגאל שילון בא אבל גבי מתחיל לספר לו מה קרה והוא לא קולט את העניין, אבל יגאל איכשהו מתוודה. בסופו של דבר יצאה מתיחה מצחיקה מאוד.
-
זה ל מעניין אותי אבל כל הכבוד על ההשקעה 0_ם