סיימתי את המשחק אדום אש ויש כמה דברים שאני רוצה להעביר לברקת בהחלפה כולל פוקימונים,השאלה שלי אם אני אצליח לעשות את זה בעזרת המדריך החלפות שיש בנעוץ?תודה מראש לעוזרים,עדן :D
Printable View
סיימתי את המשחק אדום אש ויש כמה דברים שאני רוצה להעביר לברקת בהחלפה כולל פוקימונים,השאלה שלי אם אני אצליח לעשות את זה בעזרת המדריך החלפות שיש בנעוץ?תודה מראש לעוזרים,עדן :D
אהא.
המדריך בנעוץ תקף לכל 2 משחקים שהם מהסוג RFLGRSE
בסדר אבל המדריך הוא להחלפה עם עצמך ובעצם לפיתוח הפוקימונים והכפלת חפצים נראה לך שאפשר שאני אוכל להעביר פוקימונים מהדור הישן לחדש?
[quote][i]Originally posted by XxedenxX[/i]@Aug 28 2009, 10:54 AM
[b] בסדר אבל המדריך הוא להחלפה עם עצמך ובעצם לפיתוח הפוקימונים והכפלת חפצים נראה לך שאפשר שאני אוכל להעביר פוקימונים מהדור הישן לחדש? [/b][/quote]
כן. אבל זה בתנאי שהשגת את אבן רובי והספיר בFRLG ואת הנשיונלדקס בRSE
אם אני אחליף רק פוקימונים ישנים,אז אני לא אצטרך את שתי האבנים?
[quote][i]Originally posted by XxedenxX[/i]@Aug 28 2009, 11:19 AM
[b] אם אני אחליף רק פוקימונים ישנים,אז אני לא אצטרך את שתי האבנים? [/b][/quote]
אתה לא יכול להחליף פוקימונים עד שאתה לא משיג את אבני הרובי והספיר נקודה.
זה לא יצליח?איזה באסה כי בדיוק נתקעתי איפה שפרימה אמורה להיעלם והיא לא נעלמת לי!!!!!!!!!יש איזה פתרון לבעיה?
[quote][i]Originally posted by XxedenxX[/i]@Aug 28 2009, 11:31 AM
[b] זה לא יצליח?איזה באסה כי בדיוק נתקעתי איפה שפרימה אמורה להיעלם והיא לא נעלמת לי!!!!!!!!!יש איזה פתרון לבעיה? [/b][/quote]
לא.
בין אדום אש לירוק עלה אתה יכול להחליף לאורך כל המשחק.
בין ברקת לספיר לרובי אתה יכול להחליף לאורך כל המשחק.
אבל בין אדום אש/ירוק עלה לברקת/רובי/ספיר ניתן להחליף רק שבאדום אש/ירוק עלה משיגים את אבן הספיר, ובברקת/רובי/ספיר את הנשיונלדקס.
למרות שברובי וספיר מקבלים את הנשיונלדקס ברגע שמחליפים עם אדום אש וירוק עלה (אחרי הליגה כמובן).
אבל לשאלה השנייה שלי,נתקעתי בדרך לאבן הספיר,תוכל להסביר לי איך בכל זאת אני אשיג אותה ויעבור את אי 4?ודרך אגב בבית שאני אמור לקבל מדבקות קיבלתי רק על הליגה ולא על ביצה כי אין לי ביצה,איך אני יוצר אחת?
את אבן הספיר אתה משיג באי 6 אחרי שניצחת את צוות רוקט באי 4: יש שם דלת שצריך לעשות עליה קאט, ואז מבוך שהפתרון שלו הוא למעלה שמאלה ימינה למטה. אז יבוא מדען ויגנוב אותה, ותצטרך ללכת לאי 5, למחבוא של צוות רוקט, ואז כשתסיים שם את הכל תקבל אותה מהמדען.
אבל לא הגעתי לשלב הזה כי אני תקוע בחלק שפרימה אמורה להתחפף מהאי!
פשוט תדלג אל זה