יש לי שלוש שאלות
1.לברוק היה וולפיקס אז איפה היא.ולמה הוא לא הביא לה אבן אש?
2.נכון בסדרה שאש והחבורה אוכלים בשר אז בעולם הפוקימונים אין פרות או עוף אז מה הם אוכלים פוקימונים?
3.איפה כל הפוקימונים של אש מכל המחוזות וגם של ברוק מהמחוזות הקודמים?
Printable View
יש לי שלוש שאלות
2.נכון בסדרה שאש והחבורה אוכלים בשר אז בעולם הפוקימונים אין פרות או עוף אז מה הם אוכלים פוקימונים?
3.איפה כל הפוקימונים של אש מכל המחוזות וגם של ברוק מהמחוזות הקודמים?
3. של ברוק אני חשוב אצל אחים שלו, ושל אש אצל פורפסור אוק
3. של אש אצל פרופסור אוק, של ברוק במכון שלו.
2. מי אמר שהם לא אוכלים פוקימונים?
1. אתה יכול לשאול את השאלה הזאת על ביליארד פוקימונים אחרים, וברוק החזיר את וולפיקס נראה לי בסופו של דבר.
[quote][i]Originally posted by AeRoDyNaMiC[/i]@Aug 31 2009, 05:53 PM
[b] 3. של ברוק אני חשוב אצל אחים שלו, ושל אש אצל פורפסור אוק [/b][/quote]
מה כולם אצל המשפחה שלו?ולאש יש הרבה פוקימונים ואני רוצה תשובה על השאלות האחרות
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Aug 31 2009, 05:54 PM
[b] מה כולם אצל המשפחה שלו?ולאש יש הרבה פוקימונים ואני רוצה תשובה על השאלות האחרות [/b][/quote]
נכון שיש לו בערך 30 פוקימונים אבל לפעמיים הם בפוקדור,וליד המעבדה של פרופסור אוק יש הרבה מקום,(היה שם פרק בפוקימון דברי הימים),ככה שמבחינת מקום אין בעיה
2.היה פרק אחד שהם רצו לאכול פפרדג' או איך שלו קוראים לברווז הזה,ומי אמר לך שאין שם פרות ותרנגולות וכל אלה,בפרק 3 בעונה הראשונה ראו פידג'יוטו עף מהשמיים לקרקע ותופס תולעת שאותה הוא אוכל,ובנוסף היו כמה פעמיים בסדרה שבהם היו דגים שהם לא פוקימונים.
3.יכול להיות שהוא כמו אש,והוא פשוט לא רוצה לפתח את הפוקימונים שלו "בניגוד לרצונם",ובנוגע לוולפיקס היה פרק אחד שמגדלת פוקימונים נתנה אותו לברוק,בגלל שהוא אהב אותו בניגוד להרבה מאמנים אחרים,את שאר המאמנים שנגעו בו הוא תקף בלהביור,(כולל אותה),ואז בסוף ליגת ג'וטו הוא החזיר אותו לה,ומאז לא ראו שוב את וולפיקס של ברוק אף פעם.
[quote][i]Originally posted by murkrow[/i]@Aug 31 2009, 06:09 PM
[b] נכון שיש לו בערך 30 פוקימונים אבל לפעמיים הם בפוקדור,וליד המעבדה של פרופסור אוק יש הרבה מקום,(היה שם פרק בפוקימון דברי הימים),ככה שמבחינת מקום אין בעיה
2.היה פרק אחד שהם רצו לאכול פפרדג' או איך שלו קוראים לברווז הזה,ומי אמר לך שאין שם פרות ותרנגולות וכל אלה,בפרק 3 בעונה הראשונה ראו פידג'יוטו עף מהשמיים לקרקע ותופס תולעת שאותה הוא אוכל,ובנוסף היו כמה פעמיים בסדרה שבהם היו דגים שהם לא פוקימונים.
3.יכול להיות שהוא כמו אש,והוא פשוט לא רוצה לפתח את הפוקימונים שלו "בניגוד לרצונם",ובנוגע לוולפיקס היה פרק אחד שמגדלת פוקימונים נתנה אותו לברוק,בגלל שהוא אהב אותו בניגוד להרבה מאמנים אחרים,את שאר המאמנים שנגעו בו הוא תקף בלהביור,(כולל אותה),ואז בסוף ליגת ג'וטו הוא החזיר אותו לה,ומאז לא ראו שוב את וולפיקס של ברוק אף פעם. [/b][/quote]
באמת אבל פרות בטח אין שם אז מה הם אוכלים פוקימונים ולמה אש לא לוקח שוב את הפוקימונים שלו סתם שוב להתראה איתם?
הפוקימונים של אש אצל דוקטור אוון של ברוק אצל המכון והאחים שלו
ופוקימונים אוכלים פוקובולים שזה פירות תחונים כאלו
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Aug 31 2009, 05:52 PM
[b] יש לי שלוש שאלות
3.איפה כל הפוקימונים של אש מכל המחוזות וגם של ברוק מהמחוזות הקודמים? [/b][/quote]
1. הוא לא רצה לפתח אותו. ראו את זה בפרק 40- האחים איווי
2. שאלו שאלה זו בעבר. חלק אמרו שכן, הם אוכלים פוקימונים וחלק אמרו שיש מעט חיות והם אוכלים חיות. בנוסף הם אוכלים גרגרי יער
3. אצל פרופ' אוק ובמכון שלו