-
[color=purple][i]ברזיל וארגנטינה עומדות להיפגש בבית מאוד מסקרן במוקדמות מונדיאל 2010, וארגנטינה יודעת שהפסד יכול לעלות לה בעלייה למונדיאל, מה שייחשב כדבר סנסציוני.
מי ינצח לדעתכם? אני לא חושב שאפשר להשוות בין שני הסגלים, ברזיל טובה בהרבה.
הרכבים
ארגנטינה: מריאנו אנדוחאר; חבייר סאנטי, ניקולאס אוטמנדי, סבסטיאן דומינגס, גבריאל היינצה; מקסי רודריגס, חבייר מסצ'ראנו, חואן ורון, חסוס דאטלו, ליונל מסי, קרלוס טבס.
ברזיל: ז'וליו סזאר; מייקון, לואיסאו, לוסיו, אנדרה סנטוס; ז'ילברטו סילבה, פליפה מלו, אלאנו, קאקה; רוביניו, לואיס פביאנו.
איצטדיון: רוסאריו סנטראל. שופט: אוסקר רואיס (קולומביה). שעה: 3:30 (בין שבת לראשון), שידור ישיר בספורט 2.[/i]
[img]http://www.ynet.co.il/PicServer2/02022009/2159988/Untitled-1_gd.jpg[/img]
[b]הלילה של מספר 10. מי ינצח - מסי או קאקה?[/b][/color]
-
זה עומד להיות משחק גדול, מצד אחד ברזיל, שאין מה לפרט יותר, ומצד שני ארגנטינה שחייבת ניצחון
לדעתי ברזיל תנצח ותוציא את ארגנטינה מהמונדיאל
-
אני איתך, אי אפשר להשוות בין האיכות של הסגלים, עם כל הכבוד למסי שאגב עד כה בנבחרת לא עשה פלאים כמו בברצלונה, ברזיל שדרסה עד כה את כל חברותיה לבית תוכל לנצח גם את ארגנטינה.
-
אתם טועים,ברזיל משחקת כרגע ללא מטרה וארגנטינה חייבת ניצחון
-
כשברזיל מגיעה למשחק כנגד ארגנטינה, היא לעולם לא צריכה את הלחץ של קבלת הנקודות כדי לתת את הכל ולדעת מה העם הברזילאי מצפה ממנה, זה כמו שתגיד שביתר יכולה להרשות לעצמה להפסיד במשחק מול הפועל תל אביב אם המשחק ללא מטרה.
-
תאמין לי שאם בית"ר תיהיה 20 נק' מעל הפועל והיא מבטיחה את האליפות אני לא רואה את המפציצים אלא את המחליפים
-
איווי לא הבנתי מה אמרת אבל שיהיה חח..
בוא נגיד ככה שזה תמיד תענוג לנצח את הפועל ת"א גם אם אנחנו 400 נקודות במקום הראשון.
ובוודאי שזה היה יכול להיות מתוק לפתוח את העונה בניצחון 3 או 4 עליהם..
אבל אבינו שלמעלה רצה משהו אחר.
[SIZE=4]וקאקה לא מספר 10 בנבחרת אלה הוא מספר 8 <_< [/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by Thunder[/i]@Sep 6 2009, 12:07 PM
[b] איווי לא הבנתי מה אמרת אבל שיהיה חח..
בוא נגיד ככה שזה תמיד תענוג לנצח את הפועל ת"א גם אם אנחנו 400 נקודות במקום הראשון.
ובוודאי שזה היה יכול להיות מתוק לפתוח את העונה בניצחון 3 או 4 עליהם..
אבל אבינו שלמעלה רצה משהו אחר.
[SIZE=4]וקאקה לא מספר 10 בנבחרת אלה הוא מספר 8 <_< [/SIZE] [/b][/quote]
אבל קאקה תמיד היה 1#.
------------------------
ברזיל משחקת בלי מטרה.
אז לארגנטינה יש יותר סיכוי.
אני שם כסף שברזיל מעלים מחליפים.
-
הסגל של ברזיל בהרבה יותר טוב...
אני תמיד יהיה בעד קאקה גם אם הוא עובר לריאל...
אני בעד ברזיל,מגיעה לה גם לנצח.
-
שמעתי מישהו אומר "אתם טועים"...