-
שלום אני משחק בברקת ומרוב פוקימונים אני לא יודע איזה שישייה לשים יש לי:בלייזיקן,וולברין,סלאקינג,פלייגון,סלמאנס,קינגדרה,שיפטרי,בלוסום,וויפלום,סקימורי,אלאקזם ואני יכול השיג כמעט כל פוקימון,תנו לי את השישייה שלי מהאופציות הנ"ל.תודה מראש :D
שכחתי לציין שגם יש לי את כל המתקפות (כמעט) שאפשר להשיג אז גם סטים הם לא בעיה ויש לי עוד שאלה!איפה אני מוצא את האיש שמלמד פוקימונים באדי סלאם?
-
-
קודם כל- קרא חוקים אינך יכול לרשום כמה הודעות ברצף...
אני אענה לך על השישייה כי אין לי מושג על השאלות האחרות...
עכשיו לשישייה:
אני מציע לך שישייה מגוונת:
# [b]בלייזיקן[/b]- אש ולוחם.
# [b]וולרין-[/b] קרח ומים.
# [b]סלאמנס[/b] או [b]פלייגון[/b]- מעופף ודרקון. ([b]פלייגון[/b] גם אדמה...)
# [b]שיפטרי[/b]- עשב וחושך (אתה יכול לקחת במקומו את [b]ברלום[/b] שהוא טוב, הוא עשב ולוחם, אבל אז היה לך פעמיים לוחם...)
# [b]אלאקזם[/b]- על חושי (למד אותו מתקפת חשמל- למרות שהוא יכול רק אחד (שוק וואב- 60 נק').
את האמת הייתי לוקח את [b]ג'ירפרי[/b] שהיא גם מסוג רגיל והיא גם יכולה ללמוד מתקפות חשמל טובות יותר מאלאקזם.
# בתור פוקימון אחרון הייתי מציע את [b]אגרון[/b] שהוא מסוג מתכת ואבן, הוא ממש ממש טוב!!! מניסיון!
סך הכל שישייה מעולה עם המון סוגים!
-
אני חושב שקינגדרה יכול להשתלב מעולה,כי כמעט ואין לו חולשות וגם החולשה היחידה שיש לו,היא דרקון ולימדתי אותו אייס באם כך שאין לו חולשות מה דעתך?תוכל להתאים לי שישייה לקינגדרה?
-
קח בימקום אלקזם אץ גרוידור ובתוק אחרון ראיצ'ו או מניקטריק
עריכה:הינה שישיה טובה רצח
בליזיקאן
גרוידור
ראיצ'ו\מנקטריק
קינגדרה
שיפטרי
אגרון
-
שיפטרי גרוע,הוא אין לו בכלל מתקפות עשב שהוא לומד,אני ממליץ על דבר כזה:
בלייזיקן-אש\לחימה
ראיצ'ו-חשמל
וולרין-מים
טרופיוס-עשב\מעופף
אגרון-מתכת\אבן
סלאקינג-רגיל
אחלה שישיה.
-
אחי שיפטרי חזק!מלמדים אותו או סולר באם או הייפר באם או גיגה דראין,וחוץ מזה אני לא צריך את המתקפות עשב שלו,אני צריך תכונות העשב ולא את מתקפות העשב.
-
אם בא לך פוקימון במקום שיפטרי אז קח פוקימון עשב עם רעל:
וינאזור, רוזליה, ויקטריבל, וייפלום.
גם גנגר ממש חזק! (למרות שהוא לא עשב).