-
שלום לכולם אני עברתי את הליגה וזכיתי גם ב8 תגים כל זה היה בשעתיים בלבד.
ההתחלתי שלי היה טוטוטדיל ואני משחק במחשב.
אני רוצה לספר לכם כמה דברים שאתם בוודאי לא יודעים .
קודם כל נתחיל מהאגדיים ראיקו ואנטיי יכולים לצאת לכם בתוך הים ולא רק בשדות מה שלא היה במשחקים הקודמים.
מי שמביא לכם HM4 זה לא האיש מהעיר אולבין אחרי שאתם עוברים את המכון של גסמין אתם הולכים למערה בדרך למכון השביעי ושם איש יביא לכם HM4 הזזת סלעים.
ביער אחרי העיר המכון השני יש 2 פראפג לא אחד כמו שהיה במשחקים הקודמים.
אחרי שאתם זוכים ב7 תגים אתם לא יכולים ללכת לעיר של המכון השמיני כי אתם חייבים לנצח קודם את צוות רוקט בעיר גולדנרוד עיר המכון השלישי.ורק אחרי כל זה אתם רשאים להתקדם למערה אחרי המכון השביעי.
שאתם נלחמים בצוות רוקט אחרי שיש לכם 7 תגים אתם לא יכולים להכנס למבנה שלהם כי אתם צריכים ללכת ליד ביתה קזינו ואתם מחופשים לאיש מצוות רוקט ורק אז אחרי זה אתם יכולים להכנס להלחם בצוות רוקט.
את ראיקו ואנטיי לכדתי באולטרה בולים עם גולבט אני עדיין לא יודע איפה ללכוד סויקון .
כמו בפנינה יהלום ופלאטניום יהיה לכם HM מיוחד שבו תוכלו לעלות דרך ההרים בפנינה יהלום ופלאטניום זה היה HM8 גם במשחקים האלה זה קיים.
עכשיו אני בקנטו עוד לא הגעתי לרד ואני הולך לעבור את 8 התגים האחרים כל מה שכתבתי פה יהיה לכם במשחק יש הבדלים קטנים .בכל מקרה השישיה שלי היא פרליגטור ראיקו אנטיי אמפרוס וקרובט איזה פוקמון נוסף אתם מציעים לי ללכוד?
-
ממש מוזר שאתה מצליח לשחק בצורה כל כך מהירה עם כל הקריסות והבאגים שהולכים בהורדות שפורסמו.. :x
הלוואי עלי.. :ם
-
[quote][i]Originally posted by Feraligatr[/i]@Sep 12 2009, 03:35 AM
[b] ממש מוזר שאתה מצליח לשחק בצורה כל כך מהירה עם כל הקריסות והבאגים שהולכים בהורדות שפורסמו.. :x
הלוואי עלי.. :ם [/b][/quote]
אחי כתוב לך בנעוץ אייך להפעיל את המשחק אתה רק משנה דבר אחד בהגדרות של האימלטור ואין לך מסך
שחור עובדה ששחקתי בזה שעתיים ועכשיו זכיתי ב11 תגים אבל אני לא יודע אייך להעיר את סנורלקס הם
שינו את זה בכמה דברים בכל מקרה רק לידעתכם הכלבים האגדיים יש את אותה מוזיקה כמו שהיה בקריסטל
ואחי אל תתיאש תוריד את האימלטור בנעוץ וזה יפעל לך עם תדאג לשנות את ההגדרות בנעוץ.
אני הגעתי לזה כי חרשתי ברגע שהביאו לפה את המשחק המפוצפץ אני סקרן לדעת אייך ניראה אש או רד אייך שלא קוראים לו.