-
[img]http://z.about.com/d/movies/1/0/A/X/P/fantasticfour2poster2.jpg[/img]
שם:ארבעת המופלאים-עלייתו של הגולש הכסוף/Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
שנת יציאה:2008
שחקנים: יואן גריפית, ג'סיקה אלבה, כריס אוונס, מייקל צ'יקליס, ג'וליאן מקמהון
סיקור: (תודה לי)
אחרי הסרט הראשון שיצא ב2005 עלה הסרט החדש בשה שעברה והופיע בקיץ שוברי קופות של השנה
מאז הסרט הקודם לא קרא כלום חוץ מדבר אחד סו סטורם וריד ריצ'רדס עומדים להתחתן!
באמצע חתונתם יורד בכל העיר החשמל וסדרת אירועים הורסת את החתונה שלהם
גולש כסוף מופיע וג'וני מתחיל לרדוף אחריו
אחרי שג'וני חוזר יש לו בעיה,כל גיבור אחד בחבורה שג'וני נוגע בו מקבל את הכוחות של ג'וני, וג'וני מקבל את הכוחות שלו
מה יקרה לג'וני?
מי הוא הגולש הכסוף ומה המטרה שלו?
את זה תוכלו לראות בסרט עצמו
המשך הסרט:ספוילרים למי שרוצה לראות (תודה לי)
[color=yellow]אחרי שהגולש נתפס על ידיד ארבעת המופלאים,הצבא ודמות מהעבר:ויקטור פון דום הוא מתוחקר תחת עינויים קשים,כאשר סו מדברת איתו ומבינה על העבר שלו ועל מטרתו להרוס את העולם בלי ברירה היא ושאר הגיבורים הולכים ביחד איתו,באותו זמן ויקטור גונב את הגלשן של הגולש.
בסופו של דבר 4 המופלאים והגולש הכסוף מצליחים לנצח את ויקטור אבל עומד מולם אויב גדול יותר הקרוי המשמיד,אותו אחד ששלח את הגולש הכסוף להרוס את כדו"א.
הגולש הכסוף יוצא לחלל והורג את עצמו ביחד עם המשמיד[/color]
[b]חוות דעת אישית:[/b]אחרי שראיתי את המומיה ואז את הסרט הזה רציתי פשוט לזרוק על המסך של הטלוויזיה את השלט,הסרט משעמם ברמות מטורפות,רובו דיבורים חסרי תועלת שבראשם סו עם הלחץ חתונה שלה וג'וני עם החרדות נטישה שלו.
לדעתי לא כדאי לכם לבזבז שעה וחצי מהחיים שלכם כי גם עד שתגיעו לאקשן בקושי יהיה כזה והוא גם נורא משעמם.
זה לא שלמפיקי הסרט,לא היה תקציב,היה להם המון,הם פשוט לא עשו איתו הרבה,לסרט יש פוטנציאל והדמויות וההרעיון הם סבבה,אבל העלילה והאקשן הם בהחלט אכזבה
אני יודעת שהטריילר יראה לכם מבטיח אבל ה2 דקות טריילר הם בידיוק ה2 דקות אקשן שם
[b]דירוג:[/b]2/5
[b]טריילר:[/b] (לפני שאתם מסתכלים,אם לא קראתם כלום בנושא קראו לפחות את השורה האחרונה בחוות דעת אישית
[url=http://www.youtube.com/watch?v=96zAxT9kFA4]לטריילר[/url]
-
ח"ח על ההשקעה, הסיקור מצוין ואין לי הערות.
אני אבל הייתי נותן לסרט 0, כי הסרט פשוט חרא ><
-
אחלה סיקור!
לא אהבתי את הסרט אבל ניחא~
-
תודה לשניכם
הסרט לא משהו אבל זה על מה שיש לסקר בנתיים,סרט שאני זוכרת מהזמן האחרון
בשבת הקלטתי האביר האפל ככה שמתי שאני יראה אותו יבוא גם הסיקור
-
סיקור מעולה D:
אני דווקא אהבתי את הסרט...
בכל מקרה סיקור מצויין!