תראו עברתי את המכון השמיני קיבלתי את התג קיבלתי מאסטר בול מהפרופסור ונלחמתי נגדד 5 המאמנות של הצורות של איוי איך אני תופס אתה לוגיה באיזה מערה היא נמצאת?
Printable View
תראו עברתי את המכון השמיני קיבלתי את התג קיבלתי מאסטר בול מהפרופסור ונלחמתי נגדד 5 המאמנות של הצורות של איוי איך אני תופס אתה לוגיה באיזה מערה היא נמצאת?
משהו יכול להגיד לי איפה לוגיה נמצאת במערה?
אני לא יכול להגיד לך בידיוק אבל קודם כל המערה היא לא כזאת גדולה,אתה צריך למצוא בה איזה בחור אחד שיתן לך נוצה ואז מתחת לבחור הזה ליד המים יש עוד מערה,שמה אתה תמצא את האחיות איוי רוקדות ריקוד מפגר שיוציא את לוגיה החוצה ואז תילחם נגדה..
מצטרף לשאלה גם אני מחפש אותה חיפשתי כבר בכל המערות.
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Sep 18 2009, 11:44 AM
[b] אני לא יכול להגיד לך בידיוק אבל קודם כל המערה היא לא כזאת גדולה,אתה צריך למצוא בה איזה בחור אחד שיתן לך נוצה ואז מתחת לבחור הזה ליד המים יש עוד מערה,שמה אתה תמצא את האחיות איוי רוקדות ריקוד מפגר שיוציא את לוגיה החוצה ואז תילחם נגדה.. [/b][/quote]
אני לא הבנתי מה אמרתה יש מצב שאתה מצלם את המערה?
matana1 אתה יכול להגיד לי באיזה מערה היא נמצאת אולי אני אמצא את לוגיה?
אני לא יודע באיזה מערה אני סתם מפש אותה במערות בים בין העיר של המכון השישי והמכון החמישי
בים שבין העיר עם מכון הברזל למכון הלחימה יש מערבולות,תעברו את המערבולות ויש שם מערה קחו איתכם MAX REPEL בשביל שפוקימונים מעצבנים לא יקפצו כל שניה וזהו..
עברתם על החוקים אחד עשה פה דאבל פוסט 2 הודעות ברצף והשני שואל שאלות וגם עושה ספאם בנושא לא שלך תתחילו לקרוא חוקים אתם סתם עושים לעצמיכם אחר כך אזהרות וחבל בכל מקרה לוגיה לוכדים אותה אחרי 8 תגים אחרי המאסטר בול אחרי שנלחמים נגד 5 המאמנות של איווי תגיע לים ותשחה בצד ימין למטה ואז אתה תיראה מערבולת שם לוגיה נמצאת .
לא הבנתי אז לוגיה נמצאת מחוץ למערה? ובבקשה משהו יכול להביא לי תמונה של המקום שלה?
הנה אתה הולך לפה :
[img]http://i32.tinypic.com/2rzrhux.png[/img]
נכנס לים יורד למטה למטה למטה עד שאתה מגיע לפה
[img]http://i26.tinypic.com/303ld2v.png[/img]
אתה משתמש בווירלפול ונכנס למערה.
משמה אני כבר לא יודע מה עושים כי אני לא יכול לעשות ווירלפול השתמשי בזה על פוקימון ואז בטעות מחקתי ואין לי מושג איך משיגים עוד פעם.