אני בעיר ספרון והיא כולה נשלטת ע"י צוות רוקט והכל שם נעול, מה עושים?
עוד שאלה זה אני נתקל הרבה פעמים בסנורלקס ישן, איך מעירים אותו?
עריכה: איך אני קופץ מעיר לעיר בלי לטייל את כל המשחק?
תודה :)
Printable View
אני בעיר ספרון והיא כולה נשלטת ע"י צוות רוקט והכל שם נעול, מה עושים?
עוד שאלה זה אני נתקל הרבה פעמים בסנורלקס ישן, איך מעירים אותו?
עריכה: איך אני קופץ מעיר לעיר בלי לטייל את כל המשחק?
תודה :)
1. לך לקזינו בספרון ותראה שם רוקט. דבר איתו ואז תילחמו. אחרי שתנצח הוא ילך. תדבר עם הפוסטר שהרוקט הנ"ל היה מולו ויפתחו לך מדרגות. כנס שם ותנצח את כל הרוקטים והבוס וזהו.
2. בשלב מסויים במשחק אתה תקבל חליל (לא זוכר איפה). לאחר שתקבל, לך אל הסנורלאקס ודבר איתו. אם זה לא יעבוד תכנס לתיק שלך ותלחץעל החליל והסנורלאקס (יש 2 במשחק) יתעורר וילחם בך. המלצה- תלכוד אותו.
3. אתה עף על פוקימון מעופף שיודע להשתמש ב-Fly
ניצחתי את כל הרוקטים וקיבלתי מפתח למעלית כלשהי...מה אני עושה איתו?
במגדל הרוחות, לפני המדרגות האחרונות יש רוח...עכשיו אי אפשר לנצח כי כל הפוקימונים מפחדים לתת איזשהי מכה...
מה עושים?
אחרי שאתה מנצח את צוות רוקט בעיר סלדון אז אתה תקבל את החפץ שמאפשר לך להילחם ברוח
[quote][i]Originally posted by @Shon@[/i]@Sep 19 2009, 06:12 PM
[b] אחרי שאתה מנצח את צוות רוקט בעיר סלדון אז אתה תקבל את החפץ שמאפשר לך להילחם ברוח [/b][/quote]
אבל איך אני מנצח את צוות רוקט בסלרון?
אתה מתכוון לקזינו? אם כן ניצחתי אותם שם וקיבלתי מפתח כלשהו...מה עושים איתו?
כן דיברתי על הקזינו
המפתח מפעיל את המעלית שתביא אותך לבוס של צוות רוקט
[quote][i]Originally posted by goldman[/i]@Sep 19 2009, 04:18 PM
[b] עריכה: איך אני קופץ מעיר לעיר בלי לטייל את כל המשחק? [/b][/quote]
באמצעות HM-02, FLY. מהעיר סלדון, לך שמאלה, לאיפה שהסנורלקס חוסם אותך. יש שם מקום עם קאט. עבור בו ולך שמאלה. תגיע לבית שיש בו ילדה ועוד הרבה ספירוים (נראה לי) דבר איתה ותקבל FLY. השתמש בFLY על פוקימון מעופף כלשהו.
כנס לשישייה ותבחר את הפוקימון אותו לימדת. תבחר באפשרות FLY. מכאן לא יתקשה החרוץ לסיים את ההוכחה.
טוב כדי לא לפתוח אשכול חדש אני אמשיך עם השאלות כאן.
סיימתי את שלושת האיים.
עכשיו אני יודע איך להגיע ל-SEAFORM ISLAND, אבל אין שם מוצא.
ובמערה ליד המערה הזאת, איפה שארטיקונו נמצא, יש את האבנים שחוסמות, אולי יש שם משהו רלוונטי?
אני יודע שאני צריך לנצח מכון במערה שאין שם דרך לזוז.
עוד שאלה,
שאני רוצה לעבור בROUTE 18, השוטר אומר שזה דרך רק לאופניים, אני מנחש שצריך לקנות את האופניים (לא זוכר באיזה עיר) אבל הם עולים מיליון ין. יש פה קאצ' או שבאמת צריך להגיע למיליון? יש לי משהו כמו 150 אלף...
יש 2 מערות בSEAFOM. אחת מובילה לכלום, ואחת לארטיקנו. הכל תלוי אם אתה שוחה מפיושה או מסיניבר. אני לא זוכר מי היא מי.
את האופניים קונים בסרוליין. וכן, יש כאן קאץ'. אי אפשר להגיע למיליון ין, אפשר להגיע ל999,999. אתה הולך לעיר וורמיליון, ויש שם בית עם אנשים ופוקימונים, ואם תדבר עם אחד מהם, תקבל וואצ'ר. אם הוואצ'ר הזה תוכל לקבל את האופניים.
אחי יש מיליון מדריכים של זה תירשום בגוגל "מדריך לאדום אש ירוק עלה ויהיה לך ויש לך גם בנעוץ מדריך
טוב סיימתי את כל המכונים, אני מוכן לליגה, אבל לפני הליגה אני רוצה לסגור שישיה טובה.
יש לי רייצ'ו מצויין 58
בלסטויס- 58
זפדוס, ארטיקונו ומולטרס- 50-55
סנורלקס- 50
אני צריך מכת אש טובה למולטרס! איפה אפשר להשיג/לקנות?
אני צריך פוקימון עלה (סגנון בלבזאור) טוב, באיזה להשתמש?
נחליף את זפדוס בפוקימון עלה ולדעתי שישיה סגורה...
תלכוד אודיש בדרך 24 ותפתח לוויפלום. פוקימון עשב מצויין.
תאמן את סנורלאקס לרמה 54 ככה.
ומכת אש טובה... תלמד אותו להביור. אבל אני לא זוכר איך משיגים את זה...
איך מפתחים את אודיש? למה אבן עשב לא פועלת עליו לעזאזל? חחח
וילפלום (הפיתוח של גלום) לא טוב בתור עשב?
[/B]עריכה:[B] רק עכשיו שמתי לב שגלום הוא פיתוח של אודיש ויש לי את וילפלום שהוא הפיתוח הכי גדול של אודיש, אבל הוא רק רמה 30...יקח כ"כ הרבה זמן לאמן אותו...איפה אני משיג מכות עשב טובות (מכת עלה וכאלה)?
איך אני מגיע לאיים 4 ומעלה?
איך אני משיג את אבני הרובי והספיר?
אחרי הליגה, וודא שיש לך 60 עמודים בפוקדע (בפוקדע יש שני מדדים, OWNED וSEENED. אתה צריך שמדד הOWNED יהיה גדול או שווה ל60). לך לפרופסור אוק, והוא ייתן לך נשיונל דקס. אחר כך לך לאי 1 ודבר עם המדען ליד המכונה הגדולה במרכז הפוקימונים. לך להר של מולטרס, ותפוגש שם 2 מצוות רוקט. תלחם בהם, והם יברחו. אז כנס לתוך המערה ותמצא את אבן הרובי. תחזור ללמדען, ותקבל כרטיס לאיים 4-7. באי 6 קח פוקימון עם קאט. לך למטה, ותגיע לדלת ברזל. צריך לעשות עליה קאט. כנס למבוך החורים (שהוא די קל) ותגיע לאבן הספיר. אז יבוא מדען ויחטוף אותה. אז תחזור לאי 5, ותלך למחבוא של צוות רוקט. כנס לשם והבס אותם ואז תקבל את אבן הספיר. תחזור למדען באי 1. זה אמור להספיק.